Alexthekiller1993 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπερα , εκανα μια παραγγελια Τεταρτη 10/6 απο Amazon Γαλλιας και το δεμα ηρθε στα χερια της UPS Δευτερα 15/6 . Στο site της UPS αναφεροταν οτι θα ερχοταν σε εμενα μεχρι 17/6 express και παρακολουθησα την πορεια του . Αφου λοιπον σταματησε η αναφορα και το δεμα λογικα καπου κολλησε και δεν ηρθε στα χερια μου στις 17/6 ειπα να επικοινωνησω με την UPS να μου εξηγησει τι συμβαινει ! Πηρα και μου ειπαν λογικα καπου θα χαθηκε και να ζητησω επιστροφη χρηματων απο το Amazon χωρις να τους ενδιαφερει και πολυ οτι χαθηκε το δεμα ... Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο ? Τι πρεπει να κανω ? Επίσης μου ειπαν πως το τελευταιο scan στην Κολωνια ειναι απο υπολογιστη δηλαδη το δεμα δεν εχει φτασει εκει αλλα λογικα καπου κολλησε στο Lyon... Koeln, Germany 15.06.2015 23:36 Σάρωση άφιξης Lyon St Exupery Aeroport, France 15.06.2015 22:23 Σάρωση αναχώρησης 15.06.2015 20:25 Σάρωση άφιξης Couchey, France 15.06.2015 18:15 Σάρωση αναχώρησης 15.06.2015 15:43 Σάρωση προέλευσης France 15.06.2015 2:36 Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPS
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το ίδιο μου είχε συμβεί και μένα από amazon. Μου ξαναστείλανε αυτό που είχα παραγγείλει χωρίς πολλά πολλά. Μετά από λίγες μέρες ήρθε και το αρχικό δέμα το οποίο έστειλα πίσω και μου πληρώσανε τα έξοδα αποστολής! Πιστεύω ότι από βδομάδα θα έρθει και το δικό σου, η ημερομηνία που λένε είναι εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Alexthekiller1993 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Το ίδιο μου είχε συμβεί και μένα από amazon. Μου ξαναστείλανε αυτό που είχα παραγγείλει χωρίς πολλά πολλά. Μετά από λίγες μέρες ήρθε και το αρχικό δέμα το οποίο έστειλα πίσω και μου πληρώσανε τα έξοδα αποστολής! Πιστεύω ότι από βδομάδα θα έρθει και το δικό σου, η ημερομηνία που λένε είναι εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης Εστειλα ενα mail στην UPS και μου ειπανε πως θα χρειαστουν περιπου 10 μερες για να ερευνησουν την υποθεση μου . Μακαρι να το βρουνε αλλα μου φαινεται οτι θα χαθηκε πρωτη φορα βλεπω τετοια καθυστεση σε express απο τοσο μεγαλη εταιρια μεταφορων .
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Εστειλα ενα mail στην UPS και μου ειπανε πως θα χρειαστουν περιπου 10 μερες για να ερευνησουν την υποθεση μου . Μακαρι να το βρουνε αλλα μου φαινεται οτι θα χαθηκε πρωτη φορα βλεπω τετοια καθυστεση σε express απο τοσο μεγαλη εταιρια μεταφορων . Από το amazon δεν θα έχεις θέμα πάντως. Θα στο ξαναστείλουν. Κι όταν με το καλό έρθει και το χαμένο καλό (και σωστό) είναι να το στείλεις πίσω
Alexthekiller1993 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Από το amazon δεν θα έχεις θέμα πάντως. Θα στο ξαναστείλουν. Κι όταν με το καλό έρθει και το χαμένο καλό (και σωστό) είναι να το στείλεις πίσω Προτιμω να παρω τα χρηματα μου πισω διοτι οσο περιμενα βρηκα καλυτερη προσφορα για το προιον που ηθελα και αν ερθει ,που δεν νομιζω, θα το επιστρεψω δεν υπαρχει προβλημα ! 1
Alexthekiller1993 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Θα ενημερωσω εδω οτι και αν γινει , οποτε θα ξερουν και αλλοι με το δικο μου προβλημα !
Alexthekiller1993 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Όπως σωστά είχα πει το δέμα δεν έχει προχωρήσει μετά από 15 ημέρες ! Η UPS λέει δεν ξεκινάει τον εντοπισμό αν δεν δώσει το οκ το Amazon και λέει έχει δώσει το οκ αρα δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται
zaccki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μην ασχολεισαι καθολου με UPS. Μιλα απευθειας με το chat του Amazon, εξηγησε τους την κατασταση και ζητα κατευθειαν full refund. Βασικα και να μην το ζητησεις θα στο προτεινουν απευθειας αυτοι. Μακραν ο,τι καλυτερο σε after sales support. Ασε μετα να τα βρουν μεταξυ τους Amazon και UPS.
Alexthekiller1993 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μην ασχολεισαι καθολου με UPS. Μιλα απευθειας με το chat του Amazon, εξηγησε τους την κατασταση και ζητα κατευθειαν full refund. Βασικα και να μην το ζητησεις θα στο προτεινουν απευθειας αυτοι. Μακραν ο,τι καλυτερο σε after sales support. Ασε μετα να τα βρουν μεταξυ τους Amazon και UPS. Ελεγξα πριν τον λογαριασμο μου δωσανε refund τελικα ! Αρα δεν ξαναασχολουμαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα