Televue Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γνωρίζει κάποιος μέλος του forum εάν BlackBerry Passport από AT&T , unlocked, θα λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
GianniSM Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Γνωρίζει κάποιος μέλος του forum εάν BlackBerry Passport από AT&T , unlocked, θα λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Γενικά όλα τα τηλ από Αμερική δεν πιάνουν LTE, κατά τα άλλα αν είναι ξεκλείδωτο θα δουλέψει μια χαρά
vchristod84 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γενικά όλα τα τηλ από Αμερική δεν πιάνουν LTE, κατά τα άλλα αν είναι ξεκλείδωτο θα δουλέψει μια χαράΓιατί δεν πιάνουν lte όλα τα αμερικάνικα; έχω το m8 sprint και παλεύω εδώ και καιρό με χίλιους τρόπους για να πιάσει αλλά δε βλέπω προκοπή. Έχω ψάξει πάντως ότι υποστηρίζει τα δίκτυα της Ελλάδας που εκπέμπουν 4g.
GianniSM Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γιατί δεν πιάνουν lte όλα τα αμερικάνικα; έχω το m8 sprint και παλεύω εδώ και καιρό με χίλιους τρόπους για να πιάσει αλλά δε βλέπω προκοπή. Έχω ψάξει πάντως ότι υποστηρίζει τα δίκτυα της Ελλάδας που εκπέμπουν 4g. Επειδή δουλεύουν σε διαφορετικές μπάντες. Δεν τις έχω πρόχειρες, αλλά είναι κλασσικό θέμα που αντιμετωπίζουν όλοι όταν φέρνουν τηλ που προοριζόταν για την αγορά των ΗΠΑ
vchristod84 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εμένα δουλεύει στην ίδια μπάντα αλλά ακόμα δεν έχω βρει λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα