kathytherion Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τρωω πολλες τσιχλες καθημερινα και ψαχνω να βρω καποιο μαγαζι η καποια ιστοσελιδα οπου θα μπορω να τις αγοραζω η να τις παραγγελνω φθηνοτερα, για να στοκαρω και στο σπιτι?
HamerZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Νομίζω στο Macro, να έχεις πρόσβαση, θα σε βόλευε
Expertr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εχε και εναν οδοντιατρο καλου κακου stand by... 2
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ στοκαρω τσιπς πάντως. Με την κατάσταση που υπάρχει δεν ξέρεις τι γίνεται. 9
kathytherion Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Πολλες!10 την ημερα τουλαχιστον! Στο μακρο ειχα παει παλια και δεν συμφερε γιατι πηρα μια πακεταρα με ολοιδιες τσιχλες, ουσιαστικα μου ρθαν σχεδον ιδια τιμη με του περιπτερου κ σιχαθηκα τη φραουλα μεχρι να τις τελειωσω! Τις τρωω διχως ζαχαρη Σωστος!!!
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πολλες!10 την ημερα τουλαχιστον! Στο μακρο ειχα παει παλια και δεν συμφερε γιατι πηρα μια πακεταρα με ολοιδιες τσιχλες, ουσιαστικα μου ρθαν σχεδον ιδια τιμη με του περιπτερου κ σιχαθηκα τη φραουλα μεχρι να τις τελειωσω! Τις τρωω διχως ζαχαρη Σωστος!!! σιγά τις πολλές! εγώ καμια φορά τρώω 2 κουτιά mentos storming/μέρα (δηλαδή 24) αν βρεις πουθενά φθηνές let me know
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Σπανιότατα τρώω τσίχλες...μπορεί να φάω 5-10 το χρόνο... 2
kathytherion Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 σιγά τις πολλές! εγώ καμια φορά τρώω 2 κουτιά mentos storming/μέρα (δηλαδή 24) αν βρεις πουθενά φθηνές let me know Μακαρι να βρω!τις τρωω κ εγω αυτες, και συγκεκριμενα τις δυοσμο και τσιχλοφουτσα. ειχα σκεφτει να παραγγελνα απο ebay κλπ αλλα οι τιμες ειμαι ιδιες, αν οχι ακριβοτερες. 2
gatokoritso Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πολλες!10 την ημερα τουλαχιστον! Στο μακρο ειχα παει παλια και δεν συμφερε γιατι πηρα μια πακεταρα με ολοιδιες τσιχλες, ουσιαστικα μου ρθαν σχεδον ιδια τιμη με του περιπτερου κ σιχαθηκα τη φραουλα μεχρι να τις τελειωσω! Τις τρωω διχως ζαχαρη Σωστος!!! το έχεις τερματίσει....
kathytherion Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τσιχλοφούτσα ε; Τσιχλοφουσκα, τσιχλοφουσκα!!!αμαν!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα