Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως να γράφει μια γραμματοσειρά στα ελληνικά με το ίδιο στυλ που γράφει και στα αγγλικά.Για παράδειγμα,έχω κατεβάσει μια γραμματοσειρά με το όνομα Boycott και όταν γράφω στα αγγλικά εμφανίζεται κανονικά, ενώ όταν γράφω στα ελληνικά αλλάζει το στυλ με το οποίο εμφανίζονται τα γράμματα.Αν ξέρει κάποιος πως να το κάνω να γράφει το ίδιο και στα ελληνικά ας μου πει! (χρησιμοποιώ το Gimp)

Ευχαριστώ!

post-295256-0-33796800-1434834785_thumb.jpg

post-295256-0-56395700-1434834985_thumb.jpg

Δημοσ.

Απλά αυτή η γραμματοσειρά δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Ή μάλλον έχει αλλά είναι σε «default» στυλ, δηλαδή δεν έκατσαν να φτιάξουν και τα Ελληνικά γράμματα στο ίδιο στυλ. Αυτό είναι το πρόβλημα με τις περισσότερες γραμματοσειρές.

Δημοσ.

Απλά αυτή η γραμματοσειρά δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Ή μάλλον έχει αλλά είναι σε «default» στυλ, δηλαδή δεν έκατσαν να φτιάξουν και τα Ελληνικά γράμματα στο ίδιο στυλ. Αυτό είναι το πρόβλημα με τις περισσότερες γραμματοσειρές.

Όντως έχεις δίκιο, απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω αυτό.Σχεδόν όλες οι γραμματοσειρές έτσι ειναι.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει. Οι γραμματοσειρές σχεδιάζονται (/υποστηρίζουν) -μία ή περισσότερες- συγκεκριμένες γλώσσες. Αν δεν περιλαμβάνει τα π.χ. ελληνικά, αυτό είναι.

Για την συγκεκριμενη που δείχνεις, γκούγκλαρε PF FUEL PRO REGULAR που μοιάζει και υποστηριζει ελληνικά (κεφαλαία).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει. Οι γραμματοσειρές σχεδιάζονται (/υποστηρίζουν) -μία ή περισσότερες- συγκεκριμένες γλώσσες. Αν δεν περιλαμβάνει τα π.χ. ελληνικά, αυτό είναι.

Για την συγκεκριμενη που δείχνεις, γκούγκλαρε PF FUEL PRO REGULAR που μοιάζει και υποστηριζει ελληνικά (κεφαλαία).

Σε ευχαριστώ πολύ φιλέ, με έσωσες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...