Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρηγγειλα χθες βιαστικα το S4 mini στα 129€ απο την προσφορα της Vodafone αλλα σκεφτομαι να ακυρωσω την παραγγελια γιατι πιστευω οτι το κινητο θα λαγκαρει λογω του "βαρυ" touchwiz και δεν θελω να ασχοληθω με root και custom roms.Επισης απ'οτι διαβαζω δεν προκειται να παρει την Lollipop.

Εχω υποψην μου τα εξης κινητα:

1)LG L90-110-130€ 2)LG G2 mini 130€ 3)LG G3s-155€ 4)Samsung Galaxy A3-205€

Η χρηση που θα κανω θα ειναι κυριως ιντερνετ και πολυ λιγα τηλεφωνα.Παιχνιδια στο κινητο δεν με ενδιαφερουν γιατι εχω το ταμπλετ.Απο εφαρμογες πιστευω οτι θα βαλω καποιες βασικες αλλα οχι πολλες.

Πιστευω οτι με την σειρα που εχω βαλει τα κινητα ειναι απο το χειροτερο προς το καλυτερο.

Φυσικα γνωριζω οτι υπαρχει και το Moto G 2014 στα 160€ που εχει την καλυτερη εμπειρια χρησης αλλα χανει σε design,αυτονομια και μη αποσπωμενη μπαταρια.

Οπως και το Moto E στα 130€ αλλα ειναι προβλημα η ελλειψη φλας.

Ποιο πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για 1ο android?Να απορριψω τις 2 πρωτες επιλογες λογω χαμηλης αναλυσης οθονης επειδη η κυρια χρηση του κινητου θα ειναι ιντερνετ?

Νομιζω οτι η επιλογη 3 και 4 ειναι καλυτερη.Αλλα δεν εχω δει απο κοντα το Α3.Απ'οτι διαβαζω παρ'ολο την χαμηλη αναλυση οθονης ειναι καλη.Αν και νομιζω πως λογω Amoled θα καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια στο ινερνετ λογω λευκου backround.Ομως εχει καλυτερο επεξεργαστη,μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο και Ram απο τα υπολοιπα+το βελτιωμενο- ελαφρυτερο touchwiz.+το design+ μεγεθος.

Δημοσ.

Υπάρχει και το Moto G 1st gen που θα σε καλύψει πέραν της μέτριας κάμερας (μικρότερη οθόνη από το 2ης γενιάς, ίδια ακριβώς μπαταρία, καλύτερο από το Ε). Η σειρά που τα έβαλες είναι σωστή. Από αυτά που έβαλες μάλλον το G3s

Δημοσ.

Ναι,το Moto G 2013 εχει το καταλληλο μεγεθος(4,5"VS 5") και καλυτερη αυτονομια σε σχεση με το Moto G 2014(ιδια αναλυση και μπαταρια σε μικροτερη οθονη) αλλα χειροτερη καμερα και δεν εχει στερεοφωνικα ηχεια.

Η καλυτερη εκδοση ειναι το Moto G 4G 2014 που εχει μεγαλυτερη μπαταρια αλλα δεν εμπιστευομαι τα συγκεκριμενα Σκρουτζομαγαζα που το πουλανε και δεν ξερω αν θα ερθει επισημα στην Ελλαδα.Αν δεν εισαγεται επισημα Ελλαδα οπως το Moto G 4G 2013 τοτε δεν καλυπτεται απο την αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.Αυτο μου ειχε πει συγκεκριμενο πολυ γνωστο Σκρουτζομαγαζο.Οτι αν εχει βλαβη θα πρεπει να το στειλουν αυτοι στην χωρα για την οποια προοριζεται.

Σχετικα με το S4 mini λογικα θα γινεται να απενεργοποιησω καποιες εφαρμογες και να αλλαξω home launcher αλλα μεχρι εκει.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με root και custom roms.

Και δεν ξερω τι χρονικο περιθωριο εχω να ακυρωσω την παραγγελια γιατι δεν ξερω σε ποσες ημερες θα μου το φερουν.Δεν θα ηθελα να ερθει το courier σπιτι μου και να του ριξω ακυρο.(Γινεται αυτο σωστα?)

Εψαξα στο ιντερνετ και διαβασα οτι ενω ειχαν πει πως το S4 mini δεν θα αναβαθμιστει στην L τελικα θα αναβαθμιστει.

Οπως και το LG G3s δεν ξερουμε αν θα παρει την M τον φθινοπωρο.Ειναι περιεργη-αβεβαιη καπως η εποχη για επιλογη κινητου.Μονο τα Moto G ξερουμε οτι σιγουρα αναβαθμιζονται.Αλλα εως ποτε,θα συνεχισουν στην M αλλα και στην επομενη με 1 Gb ram?

Δημοσ.

1)Huawei p8 lite dual(205)

2)Moto g 2nd gen (160 ευρω)

3)Moto x(200 ευρω)

4)Asus zenfone 2(200 ευρω)

Για το 1ο διαβαζω καλα σχολια.Πρεπει να εχει πολυ καλο design και ποιοτητα υλικων.Επισης γενικα εχει αρκετα καλα specs.αλλα ξεπερναει τα 200€.Καλη επιλογη που ξεχωριζει.2 GB Ram 16 Gb Rom,δυνατος επεξεργαστης.Τα μειονεκτηματα του ειναι η σχετικα μικρη αυτονομια μπαταριας και η χαμηλη φωτεινοτητα οθονης.

To 2o ειναι γνωστο VFM.

Δημοσ.

To Moto E 2nd gen έχει φλας. Ίδια μπαταρία με το νέο G, οπότε νομίζω πως εδώ είσαι

Δυστυχως δεν εχει,θα ηταν η καλυτερη επιλογη αλλιως.Ειναι ακομα πιο γρηγορο απο το Moto G 2014.Αν δεις και φωτογραφιες την πισω του πλευρα φαινεται οτι δεν εχει φλας.Και 1 ακομη μειονεκτημα ολων των Moto G ειναι οτι δεν τραβανε βιντεο στα 1080p,κατι που το κανουν πιο παλια κινητα.

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_e_(2nd_gen)-6986.php

Το LG G3s ειναι all around επιλογη,τα εχει ολα.Υπαρχουν ομως συσκευες που εχουν προβλημα και δεν λειτουργει το notification led.Η LG αναγνωριζει το προβλημα και αλλαζει πλακετα.Οποτε ειναι λιγο "λαχειο" και αυτο.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχει,θα ηταν η καλυτερη επιλογη αλλιως.Ειναι ακομα πιο γρηγορο απο το Moto G 2014.Αν δεις και φωτογραφιες την πισω του πλευρα φαινεται οτι δεν εχει φλας.Και 1 ακομη μειονεκτημα ολων των Moto G ειναι οτι δεν τραβανε βιντεο στα 1080p,κατι που το κανουν πιο παλια κινητα.

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_e_(2nd_gen)-6986.php

Το LG G3s ειναι all around επιλογη,τα εχει ολα.Υπαρχουν ομως συσκευες που εχουν προβλημα και δεν λειτουργει το notification led.Η LG αναγνωριζει το προβλημα και αλλαζει πλακετα.Οποτε ειναι λιγο "λαχειο" και αυτο.

Στο σκρουτζ λέει ότι έχει.

Το G3s εφόσον τα καλύπτει η εγγύηση και σου αρέσει μην κολλάς. Πάρτο. Η procordia είναι το καλύτερο σέρβις από όσο διαβάζω.

Δημοσ.

Άμα δεν είσαι απαιτητικός χρήστης, μια χαρά είναι το s4 mini να μην το ακυρώσεις. Το έχει φίλη ενά μιση χρόνο και δεν έχει το παραμικρό θέμα. Μετα πηγαινε καλυτερα σε windows phone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...