Προς το περιεχόμενο

LG G Pad 8.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έσπασα την οθόνη του συγκεκριμένου tablet και δεν μπορώ να βρω πουθενά ανταλλακτικό. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Ευχαριστώ. 

Παρακάτω επισυνάπτω τις πληροφορίες της οθόνης του tablet όπως αυτές φαίνονται στο αυτοκόλλητο εσωτερικά της συσκευής.

post-245085-0-73112100-1434994734_thumb.jpg

Δημοσ.

Το v490 ειναι;;;με ενα τηλεφωνο στην lg θα σου πουν 120 ευρωπαϊκα νομισματα...το εχω ρωτησει...με 130 βρισκεις εδω μεσα ελαφρως μεταχειρισμενο ,αλλαζεις οθονη και σου μενουν τα υπολοιπα καβατζα...εγω αυτο εκανα..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζει να βρεις οθονη,εκτος απο την LG φυσικα.Θυμαμαι ενα παλικαρι στο XDA που ρωτουσε(δεν θυμαμαι αν ηταν το 8αρι ή το 7αρι) και απ' οτι ελεγε ειχε γυρισει ολο το νετ και δεν υπηρχε τπτ.

• Like 1
Δημοσ.

120€ απο procordia ή οπως λενε τεσπα το σερβις της lg gr... Εχω μιλησει... Δυστυχως... Αγορασα απο μελος εδω αθικτο ελαφρως μεταχειρω στα 130 αλλαξα οθονες και εχω ολα τα υπολοιπα για καβατζα....σορρυ αλλα μονη λυση..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το έχω ανοίξει... αυτό είναι :)

Βρε παιδί... Η φώτο που μου δείχνεις εσύ, έχει και την πλαστική βάση επάνω που κουμπώνει η οθόνη και η μητρική επάνω... Δεν είναι κομμάτι της οθόνης αυτό....

Επεξ/σία από WaterQueen
Δημοσ.

Ενστικτο... Εμπιστεψου το ενστικτο σου αν σου λεει οτι θα κανεις δουλεια... Ειπαμε δεν ειμαι παιδι ,αλλα αυτος ο πληθυντικος....λολ.... Η ταινια διπλης οψης θα κανει αυτο που θες αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ταιριαξει... Ισως ειναι ιμιτασιον και δεν μοιαζουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...