Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μέχρι πριν 3 χρόνια ήμουν το παιδί για όλες τις δουλειές, ήμουν Υ.Ε άλλα δούλευα σε γραφείο τεχνικής υπηρεσίας Δήμου λόγου του πτυχίου ΤΕΙ ΗΛ/ΓΙΑΣ Που κατείχα.

Μου είχαν φορτώσει λοιπόν πολλές αρμοδιότητες που αφορούσαν εργασίες δομικής φύσης,  δλδ δομικών έργων αρμοδιότητες. Επειδή ο εργασιακός χώρος που δουλεύω είναι μια σφηκοφωλιά, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο που να με κατοχυρώνει να μην κάνω άσχετα πράγματα με την ειδικότητα μου, και να δοθούν αυτά που μου είχαν φορτώσει σε αυτούς που γελούν τώρα εις βάρος μου και θα έπρεπε με βάσει την ειδικότητα τους να τα έχουν αναλάβει. Πάτησαν στο ότι πριν τον Καλλικράτη δεν είχα ειδικότητα και μου τα φόρτωσαν, άλλα τώρα η δουλειά έχει τριπλασιαστεί επειδή μεγάλωσε ο Δήμος, και οι καινούριοι υπάλληλοι που έχουν έρθει απο άλλους Δημους που ενοποιήθηκαν στον δικό μας κάνουν τους χαζούς κ δεν αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες αυτές, δυστυχώς δεν έχω  υποστήριξη ούτε απ τον Διευθυντή μου.

Δημοσ.

Οργανόγραμμα,καθηκοντολόγιο,περιγραφή θέσης εργασίας.Αν έχεις οργανική θέση τότε ξέρεις και πως να το χειριστείς.

• Like 2
Δημοσ.

Οργανόγραμμα,καθηκοντολόγιο,περιγραφή θέσης εργασίας.Αν έχεις οργανική θέση τότε ξέρεις και πως να το χειριστείς.

Αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...