Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20 ευρώ για την μπαταρία του σ6 και την αντικατάστασή της?

ΕΙΠΑ.

20 ευρω η μπαταρια.

Ρε παιδια διαβαζετε τι γραφει ο αλλος ή απλα υποθετετε και μετα σχολιαζεται με αυτο που φανταζεστε και θελετε να πειτε;

20 ευρω η μπαταρια.Εγω π.χ πιανουν τα χερια μου και θα την αλλαζα μονος μου.Προφανως θελει και 20 για service.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε, ώσπου να το αγοράσεις θα έχουν βγει κινέζικα με παραπλήσια χαρακτηριστικά και στην μισή τιμή

Δημοσ.

Το κινητό με κανονική χρήση μου βγάζει μια μέρα από το πρωί(8) έως βράδυ 11-12 :) έμεινα ευχαριστημένος

οταν λες φιλε κανονικη χρηση τι εννοεις?εγω στελνω πολλα μυνηματα στη διαρκεια της μερας και μιλαω κανα 2ωρακι και με το σ6 θα θελω να κανω και το browsing mou θα με καλυπτει τι πιστευεις σχετικα με τη δικη σου χρηση

Θα κρατήσει το τηλ 5 χρόνια;

ναι ρε φιλε εμενα 3 φιλοι μου ο ενας εχει s3 ο αλλος s3 mini  και ο τελευταιος s4 και ειναι φουλ ικανοποιημενοι απο τις συσκευες τους κ δε σκεφτονται καν να τις αλλαξουν να μπαινεις στο φεισμουκ να βλεπεις κανα βιντεακι στο youtube κανα viber να μιλας να στελνεις κανα μυνημα το σπαστικο ειναι να σου κανει lags το κινητο οσο δε στα κανει γτ να αλλαξεις?

Δημοσ.

οταν λες φιλε κανονικη χρηση τι εννοεις?εγω στελνω πολλα μυνηματα στη διαρκεια της μερας και μιλαω κανα 2ωρακι και με το σ6 θα θελω να κανω και το browsing mou θα με καλυπτει τι πιστευεις σχετικα με τη δικη σου χρηση

ναι ρε φιλε εμενα 3 φιλοι μου ο ενας εχει s3 ο αλλος s3 mini  και ο τελευταιος s4 και ειναι φουλ ικανοποιημενοι απο τις συσκευες τους κ δε σκεφτονται καν να τις αλλαξουν να μπαινεις στο φεισμουκ να βλεπεις κανα βιντεακι στο youtube κανα viber να μιλας να στελνεις κανα μυνημα το σπαστικο ειναι να σου κανει lags το κινητο οσο δε στα κανει γτ να αλλαξεις?

Αδερφέ δεν μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξη σε βάθος 5ετίας. Κανένας σοβαρός χρήστης δεν μπορεί να ναι ικανοποιημένος με τα S3, εγώ ούτε χρόνο δεν το άντεξα και δεν παίζω καν παιχνίδια. Αν λοιπόν μιλάμε για high end, σημαίνει πως ο χρήστης είναι πολύ απαιτητικός, και δύσκολα θα μείνει 5 χρόνια με την ίδια συσκευή

Δημοσ.

Αδερφέ δεν μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξη σε βάθος 5ετίας. Κανένας σοβαρός χρήστης δεν μπορεί να ναι ικανοποιημένος με τα S3, εγώ ούτε χρόνο δεν το άντεξα και δεν παίζω καν παιχνίδια. Αν λοιπόν μιλάμε για high end, σημαίνει πως ο χρήστης είναι πολύ απαιτητικός, και δύσκολα θα μείνει 5 χρόνια με την ίδια συσκευή

ρε φιλε μιλαμε για high end συσκευη γιατι εγω προσωπικα που ποτε μου δεν ειχα smartphone και οταν  δινω πανω απο 300 ευρο για κινητο ναι το κραταω για μια 5-6ετια δηλαδη τι λεμε καθε δυο χρονια να δινουμε 300 ευρο για κινητο?ελεος υπερβολη..μιλαμε για flagship διοτι ενα μετριος χρηστης οπως εγω το περνει και ξενοιάζει  για τα επομενα χρονια γιατι οπως ειπα να μπεις στο φουμπου να δεις κανα βιντεακι στο γιουτουμπι τετοια απλα πραγματα απλα περνεις το καλυτερο κινητο για να εισαι οσο πιο σιγουρος γινεται οτι θα αντεξει σε βαθος χρονου τα updates και δε θα σε τρελανει με τα lags..

Δημοσ.

s3 και s3 mini είναι για τα μπάζα, ποια 5ετια;

δε ξερω ρε φιλε τι να σου εμενα οι γνωστοι μου που τα εχουν δεν εχουν θεματα ουτε με λαγκαρισματα ουτε κατι αλλο κ η μπαταρια τους αντεχει μια μερα οποτε με βαση τα σημερινα δεδομενα ειναι καλη

Δημοσ.

δε ξερω ρε φιλε τι να σου εμενα οι γνωστοι μου που τα εχουν δεν εχουν θεματα ουτε με λαγκαρισματα ουτε κατι αλλο κ η μπαταρια τους αντεχει μια μερα οποτε με βαση τα σημερινα δεδομενα ειναι καλη

Επειδή δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Το S3 το είχα, άπειρο λαγκ, μπαταρία μισή μέρα. Υπάρχει επίσης πάντα η περίπτωση μιας πτώσης. Πραγματικά η 5ετία με βάση και με τις στατιστικές ελάχιστοι κρατάνε μια συσκευή. Τα 3 χρόνια πολύ πιο λογικό.

Δημοσ.

Εχω εδώ και 2 χρονια το s3 πραγματικά είναι ότι χειρότερο από το lagg από που να αρχίσω και που να τελειώσω εδώ και μισό χρόνο είμαι με custom rom και πάλι κολλάει σε λίγες μέρες θα πάρω s6.... Δεν ξέρω ρε παιδιά είναι σαν να έχει πάθη κάτι και κολλάει ακόμη και όταν δεν έχω τίποτα μέσα

Δημοσ.

Εγώ πάλι το Nexus 4 δυόμισι χρόνια το είχα και δεν κολλούσε πουθενά...

Επί της ουσίας έχει 2 μέρες που πήρα s6 με 16 ώρες χρήσης και wifi / 4G ανοικτά συνέχεια, Screen on time 3-3.5 ώρες... Την μέρα την βγάζει με γενική χρήση. Σε σύγκριση με Note 4 με ίδια χρήση έχω +1 ώρα SOT στο Note

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Το S3 το είχα, άπειρο λαγκ, μπαταρία μισή μέρα. Υπάρχει επίσης πάντα η περίπτωση μιας πτώσης. Πραγματικά η 5ετία με βάση και με τις στατιστικές ελάχιστοι κρατάνε μια συσκευή. Τα 3 χρόνια πολύ πιο λογικό.

Διαφορετικες εμπειριες στην ιδια συσκευη.

Κι εγω το ειχα και μου κρατουσε μερες.Ακομη και σε games δεν πιστευω οτι επιασα κινητο που να κρατα τοσο η μπαταρια.Μακραν το καλυτερο κινητο και απροβληματιστο.Για ενα κινητο με quad cpu και 1 ram δεν ειχα ποτε προβλημα.Με συνοδευσε 3 χρονακια πανεμορφα.

Σημερα συνεχιζει να δουλευει σε αλλα χερια ΑΚΟΜΗ με την ιδια μπαταρια χωρις root.

Εαν καποιος του βαλει μια custom θα το εχει για αλλα 3-4 χρονια.

Εαν ειχα παρει την εκδοση με τα 2 ram πιστευω οτι σημερα δεν θα αλλαζα κινητο εαν δεν προεκυπτε η αναγκη για s-pen.

Δημοσ.

Διαφορετικες εμπειριες στην ιδια συσκευη.

Κι εγω το ειχα και μου κρατουσε μερες.Ακομη και σε games δεν πιστευω οτι επιασα κινητο που να κρατα τοσο η μπαταρια.Μακραν το καλυτερο κινητο και απροβληματιστο.Για ενα κινητο με quad cpu και 1 ram δεν ειχα ποτε προβλημα.Με συνοδευσε 3 χρονακια πανεμορφα.

Σημερα συνεχιζει να δουλευει σε αλλα χερια ΑΚΟΜΗ με την ιδια μπαταρια χωρις root.

Εαν καποιος του βαλει μια custom θα το εχει για αλλα 3-4 χρονια.

Εαν ειχα παρει την εκδοση με τα 2 ram πιστευω οτι σημερα δεν θα αλλαζα κινητο εαν δεν προεκυπτε η αναγκη για s-pen.

Για το S3 μιλάμε; επειδή αυτό απλά δεν γίνεται. Στους 9 μήνες μου χάλασε η μπαταρία, πήρα καινούργια, αλλά το ίδιο χάλι ήταν και το έδιωξα για 150Ε (πολλά γδαρσίματα), ακόμα και το G3 που το κράζουν τόσο για την μπαταρία του αντέχει τουλάχιστον 40% παραπάνω από αυτό. Το θεωρώ το 3ο χειρότερο τηλ που είχα μετά το Sony Sola & HTC S740

Δημοσ.

Για το S3 μιλάμε; επειδή αυτό απλά δεν γίνεται. Στους 9 μήνες μου χάλασε η μπαταρία, πήρα καινούργια, αλλά το ίδιο χάλι ήταν και το έδιωξα για 150Ε (πολλά γδαρσίματα), ακόμα και το G3 που το κράζουν τόσο για την μπαταρία του αντέχει τουλάχιστον 40% παραπάνω από αυτό. Το θεωρώ το 3ο χειρότερο τηλ που είχα μετά το Sony Sola & HTC S740

Ναι για το s3 μιλαμε.

Προφανως η χρηση που το εκανες δεν ηταν η "πρεπουσα" διοτι δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν τα γδαρσιματα με την συσκευη;

Εαν δεν το προσεχες αυτο ειναι αλλο θεμα.

Το ξαναλεω...3 χρονια εντονης χρησης και εχει ακομη την ιδια μπαταρια σε αλλο χρηστη εως σημερα.

Εαν πεσει στα χερια μου θα βαλω το phone info και θα σου πω κιολας ποσες φορες εχει φορτιστει για του λογου το αληθες.

Δημοσ.

Και τα δύο είναι για πέταμα, όσοι γνωστοί μου είχαν s3 τα έχουν δώσει ΟΛΟΙ γιατί δε τα άντεχαν και το mini που το έχει ο πατέρας μου το αντιμετώπιζω σχεδόν καθημερινά όταν μου ζητάει να του πειραξω πράγματα

Πραγματικά από τις χειρότερες συσκευές στην ιστορία, ειδικά το s3 που υπήρξε και ναυαρχίδα, προσβολή του όρου..

Και το s4 πάντως τώρα που πήρε lollipop έγινε απαράδεκτο και ακούω παράπονα, γενικά η Samsung είναι αρκετά αναξιόπιστη ως προς το θέμα software

Για οποίον θέλει απροβληματιστη συσκευή από θέμα software η μόνη λύση είναι nexus και ας γίνεσαι beta tester και ας έχουν ένα σωρό μειονεκτήματα σαν συσκευές και ας λείπουν ένα σωρό features που έχουν οι skinned roms των διάφορων κατασκευαστών

Και για όποιον θέλει αυτονομία σοβαρή η λύση είναι Sony με όποια αρνητικά έχουν και αυτά

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάλι το Nexus 4 δυόμισι χρόνια το είχα και δεν κολλούσε πουθενά...

Επί της ουσίας έχει 2 μέρες που πήρα s6 με 16 ώρες χρήσης και wifi / 4G ανοικτά συνέχεια, Screen on time 3-3.5 ώρες... Την μέρα την βγάζει με γενική χρήση. Σε σύγκριση με Note 4 με ίδια χρήση έχω +1 ώρα SOT στο Note

Κατι ειχε το Note 4 που ειχες, εμενα εχει 5 ωρες screen on time 

Ναι για το s3 μιλαμε.

Προφανως η χρηση που το εκανες δεν ηταν η "πρεπουσα" διοτι δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν τα γδαρσιματα με την συσκευη;

Εαν δεν το προσεχες αυτο ειναι αλλο θεμα.

Το ξαναλεω...3 χρονια εντονης χρησης και εχει ακομη την ιδια μπαταρια σε αλλο χρηστη εως σημερα.

Εαν πεσει στα χερια μου θα βαλω το phone info και θα σου πω κιολας ποσες φορες εχει φορτιστει για του λογου το αληθες.

Σε καμια περιπτωση το s3 να κανει αυτα που λες. Δεν αξιζε ποτε αυτο το κινητο, η μπαταρια του ηταν εφιαλτης. Νομιζω η samsung πλεον ακολουθει τακτικη microsoft, ενα καλο λειτουργικο και μετα ενα απιστευτα κακο. Στην περιπτωση αυτη ηταν το s2 που εσπερνε και μετα η πληρη απογοητευση του s3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...