unbox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 καλησπερα .. θα ηθελα να παω ιταλια για σπουδες σε οικονομικα/τραπεζικα . οποιαδηποτε πληροφορια θα με βοηθησει .ευχαριστω
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Φιλαρακι αν ξερεις ιταλικα ή σου ειναι ευκολο να μαθεις τα βασικα μεσα στο καλοκαιρι να πας αλλιως να το αποφυγεις, μιλαω εμπειρικα γιατι εχω ενα φιλο που σπουδαζει στην Ferrara φαρμακευτικη αλλα του φαινεται εξαιρετικα δυσκολο Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από Καρχαρίαςςς
neverme Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγώ ήμουν στη Ferrara προ αμνημονευτων χρόνων.... Τι μου θύμισες... 1
unbox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δυσκολο ως προς τι ? συννενοηση ? η γενικα τα μαθηματα?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δυσκολο ως προς τι ? συννενοηση ? η γενικα τα μαθηματα? Σκεψου η φαρμακευτικη ειναι δυσκολη σαν σχολη απο θεμα κατανοησης ορολογιων στα ελληνικα, φαντασου αυτο το υπεροχο πραγμα να το ακους σε κατι αλλο εκτος απο τη μητρικη σου γλωσσα πως ειναι. Η συννενοηση ειναι ευκολη στο πανεπιστημιο θα καταλαβαινεις ορολογιες στη στατιστικη και οικονομικους ορους κλπ; Και μετα ολο αυτο πως θα μπορεσεις να το αποδωσεις στα ελληνικα αν γυρισεις πισω; Ειναι πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο
unbox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν νομιζω να ειναι μεγαλο θεμα πως θα αποδωσεις αυτα που εμαθες .το μεγαλυτερο θεμα για μενα ειναι η ζωη εκει κτλπ .Τοσοι ελληνες ειναι στο εξωτερικο και σπουδαζουν δεν νομιζω να σκεφτονται πως θα αποδωσουν αυτα που εμαθαν στα ελληνικα.Μπορει να μην γυρισεις καν στην ελλαδα για δουλεια.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν νομιζω να ειναι μεγαλο θεμα πως θα αποδωσεις αυτα που εμαθες .το μεγαλυτερο θεμα για μενα ειναι η ζωη εκει κτλπ .Τοσοι ελληνες ειναι στο εξωτερικο και σπουδαζουν δεν νομιζω να σκεφτονται πως θα αποδωσουν αυτα που εμαθαν στα ελληνικα.Μπορει να μην γυρισεις καν στην ελλαδα για δουλεια. Απλα το λεω μονο και μονο επειδη ειναι ιταλικα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αγγλοφωνο θα ειναι το πανεπιστημιο Εισαι σιγουρος; Τα δημοσια πανεπιστημια ειναι στα ιταλικα οπως και στην Ελλαδα ειναι στα ελληνικα
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Φιλαρακι αν ξερεις ιταλικα ή σου ειναι ευκολο να μαθεις τα βασικα μεσα στο καλοκαιρι να πας αλλιως να το αποφυγεις, μιλαω εμπειρικα γιατι εχω ενα φιλο που σπουδαζει στην Ferrara φαρμακευτικη αλλα του φαινεται εξαιρετικα δυσκολο από έναν άνθρωπο δεν βγάζουμε συμπεράσματα, ο φίλος σου μπορεί και στην Ελλάδα να μην την πάλευε, και να μην του φταίει η γλώσσα...
unbox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 χχαχα εινα και αγγλοφωνα καποια δημοσια πανεπιστημια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα