Angelffx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Παίρνω σύνταξη από το ΙΚΑ, θανάτου, λόγω του πατέρα μου, κι επειδή είμαι φοιτήτρια. Ωστόσο, δέχθηκα μια πρόταση για δουλειά, από το εξωτερικό, κ η πληρωμή θα γίνεται στην PayPal. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό θα πρέπει να το δηλώσω, και να την κόψω τη σύνταξη;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Νομιζω οποιοδηποτε εισοδημα απο το internet δεν το δηλωνεις μεχρι να περασει τα 10000€ αλλα δεν ξερω τι γινεται σε περιπτωση δουλειας
efo355 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Παίρνω σύνταξη από το ΙΚΑ, θανάτου, λόγω του πατέρα μου, κι επειδή είμαι φοιτήτρια. Ωστόσο, δέχθηκα μια πρόταση για δουλειά, από το εξωτερικό, κ η πληρωμή θα γίνεται στην PayPal. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό θα πρέπει να το δηλώσω, και να την κόψω τη σύνταξη; Αυτά δεν τα ρωτάνε σε κανένα insomnia. Βρες λογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα