Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω κάνει ποτέ σχέση και ούτε θα τολμούσα μέσω διαδικτύου να κάνω για τους πολύ απλούς λόγους.

1) Κάποιες από αυτές είναι να σε πλησιάζουν και να σε κάνουν να την καβαλήσεις μια φορά και μετά εξαφάνιση.

Τα παραπάνω που είπα είναι εντελώς προσωπική μου άποψη.

τσ τσ τσ 

παλιοκόριτσα

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω κάνει ποτέ σχέση και ούτε θα τολμούσα μέσω διαδικτύου να κάνω για τους πολύ απλούς λόγους.

1) Κάποιες από αυτές είναι να σε πλησιάζουν και να σε κάνουν να την καβαλήσεις μια φορά και μετά εξαφάνιση.

Σε αντίθεση με την πλειονότητα των αντρών που πλησιάζουν γυναίκες ονλάιν δηλαδή, ε; :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε αντίθεση με την πλειονότητα των αντρών που πλησιάζουν γυναίκες ονλάιν δηλαδή, ε; :P

χαχαχαχαχαχα πάντα υπήρχε και αυτό το ενδεχόμενο :P

• Like 1
Δημοσ.

στερεότυπα

στερεότυπα παντού ο.ο

• Like 2
Δημοσ.

Καλυτερα γνωριζεις καποιον μεσω νετ, παρα αν τον γνωρισεις σε ενα μπαρ, μιλησετε για 15, 20 λεπτα και μετα παρεις τηλεφωνο για να ξαναβγειτε. Στο νετ τουλαχιστον θα εχετε μιλησει αρκετα περισσοτερο. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που με εκνευριζει αφανταστα στο νετ, και τα online προφιλ, παροτι ειμαι σε ολα μου 'τεχνολογικος' τυπος,
ειναι, ειδικα για τις ελληνίδες(μια συνομοταξια απο μονες τους),
ο ναρκισσισμος.
Ποζες, ψώνισμα, τουπε, υφάκι.

Εχουν γινει και μελέτες πανω στο θεμα, περι δικτυακου social life, πως επηρεαζει τον ψυχισμο και την εικονα του ανθρωπου για τον εαυτο του κλπ
Οτι και στην κανονικη ζωη δηλαδη, αλλα σε μαξιμαλιστικο βαθμο στο νετ.
Κι απο κατω συνηθως σχολια του τυπου 'εισαι κουκλαρα, ομορφη, κοβω φλεβες κλπ'
Απο γνωστες φιλες (η μια παινευει την αλλη!), και απο γνωστα ελληνικα λιγουρια(να τα λεμε ολα) που θελουν να καρφωσουν οτι θηλυκο κυκλοφορει σε ακτινα χιλιομετρων, και δεν δισταζουν να ριξουν 'καργα' κοπλιμεντα, μπας και κατσει η φαση.

Και δωστου ψωνισμα μετα 'αφου ειμαι κι η πρωτη'.
Οχι λοιπον, ο ναρκισσισμος με αηδιαζει.
Και σπανια θα δεις 'προσγειωμενα' προφιλ, και αντιστοιχως μη τρελές γκομενες...

Ευτυχως ομως που το νετ ανοιγει και δρομους του εξωτερικου, οπου υπαρχουν πιο ισορροπημενες ανθρωπινες σχεσεις, απο το ελληνικο τρελοκομείο.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο που με εκνευριζει αφανταστα στο νετ, και τα online προφιλ, παροτι ειμαι σε ολα μου 'τεχνολογικος' τυπος,

ειναι, ειδικα για τις ελληνίδες(μια συνομοταξια απο μονες τους),

ο ναρκισσισμος.

Ποζες, ψώνισμα, τουπε, υφάκι.

Εχουν γινει και μελέτες πανω στο θεμα, περι δικτυακου social life, πως επηρεαζει τον ψυχισμο και την εικονα του ανθρωπου για τον εαυτο του κλπ

Οτι και στην κανονικη ζωη δηλαδη, αλλα σε μαξιμαλιστικο βαθμο στο νετ.

Κι απο κατω συνηθως σχολια του τυπου 'εισαι κουκλαρα, ομορφη, κοβω φλεβες κλπ'

Απο γνωστες φιλες (η μια παινευει την αλλη!), και απο γνωστα ελληνικα λιγουρια(να τα λεμε ολα) που θελουν να καρφωσουν οτι θηλυκο κυκλοφορει σε ακτινα χιλιομετρων, και δεν δισταζουν να ριξουν 'καργα' κοπλιμεντα, μπας και κατσει η φαση.

Και δωστου ψωνισμα μετα 'αφου ειμαι κι η πρωτη'.

Οχι λοιπον, ο ναρκισσισμος με αηδιαζει.

Και σπανια θα δεις 'προσγειωμενα' προφιλ, και αντιστοιχως μη τρελές γκομενες...

Ευτυχως ομως που το νετ ανοιγει και δρομους του εξωτερικου, οπου υπαρχουν πιο ισορροπημενες ανθρωπινες σχεσεις, απο το ελληνικο τρελοκομείο.

και τα στερεοτυπα συνεχιζουν

btw τα profile στα οποια αναφερεσε συνηθως ειναι fake

Δημοσ.

και τα στερεοτυπα συνεχιζουν

btw τα profile στα οποια αναφερεσε συνηθως ειναι fake

Οτι να ναι.

Πως ειναι fake αφου πολλες τις γνωριζω ως ατομα;

Αλλα λεμε και καμια μλκια να περνα η ωρα. Ειναι fake και πρασιν'αλογα...

Δημοσ.

Οτι να ναι.

Πως ειναι fake αφου πολλες τις γνωριζω ως ατομα;

Αλλα λεμε και καμια μλκια να περνα η ωρα. Ειναι fake και πρασιν'αλογα...

Το να παίρνεις περιπτώσεις ανθρώπων(κοπέλες που γνωρίζεις in real life και στο facebook) και να κάνεις γενικεύσεις είναι στερεότυπο

Αυτό οφείλεται κυρίως μάλλον στο ότι  τέτοια άτομα τραβάνε εσένα για να είσαι φίλος μαζί τους παρά σε κάποιον γενικό κανόνα που έφτιαξες στο κεφάλι σου και πιστεύεις οτι ισχύει για όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα. Επίσης το να λες λέξεις όπως μαλακία παύει να ναι cool μετά την τρίτη γυμνασίου και δείχνει αδυναμία επιχειρημάτων. Αν θες να κάνεις συζήτηση για το πόσο απογοητευμένος είσαι από τα άτομα που γνωρίζεις άνοιξε νέο θρεντ. Εδώ το θέμα είναι συγκεκριμένο.

Καλή συνεχεία.

• Like 2
Δημοσ.

Το να παίρνεις περιπτώσεις ανθρώπων(κοπέλες που γνωρίζεις in real life και στο facebook) και να κάνεις γενικεύσεις είναι στερεότυπο

Αυτό οφείλεται κυρίως μάλλον στο ότι  τέτοια άτομα τραβάνε εσένα για να είσαι φίλος μαζί τους παρά σε κάποιον γενικό κανόνα που έφτιαξες στο κεφάλι σου και πιστεύεις οτι ισχύει για όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα. Επίσης το να λες λέξεις όπως μαλακία παύει να ναι cool μετά την τρίτη γυμνασίου και δείχνει αδυναμία επιχειρημάτων. Αν θες να κάνεις συζήτηση για το πόσο απογοητευμένος είσαι από τα άτομα που γνωρίζεις άνοιξε νέο θρεντ. Εδώ το θέμα είναι συγκεκριμένο.

Καλή συνεχεία.

Οταν βλεπω κατι οτι συμβαινει στην πλειοψηφια των περιπτωσεων, τοτε ναι, μπορω να πω οτι ειναι κανονας.

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι οι πιτσιρίκες το κάνουν αυτό

κουκλάρα, αγάπη μου, μωρο μου, είσαι η καλύτερη

και κάπου καταντάει εμετικό

Δημοσ.

Οταν βλεπω κατι οτι συμβαινει στην πλειοψηφια των περιπτωσεων, τοτε ναι, μπορω να πω οτι ειναι κανονας.

Έτσι ακριβώς. Όταν κάτι ισχύει στο 95% των περιπτώσεων μπορείς άνετα να γενικεύσεις.

Η χρεοκοπία αυτό ακριβώς είναι.

Η μαζική διάπλαση χαρακτήρων προς κατευθύνσεις πολύ διαφορετικές από τους άλλους λαούς.

Δυστυχώς οι Έλληνες δεν έχουν προσφέρει τίποτα τα τελευταία 200 χρόνια στον ανθρώπινο πολιτισμό.

Επίσης αυτές οι λάθος συμπεριφορές μπορούν να μεγεθυνθούν και να προκαλέσουν πολλαπλάσια καταστροφή αν βρεθούν σε συγκεκριμένο περιβάλλον.

Για παράδειγμα σε περιβάλλον φθηνής πίστωσης.

Δες και το παρακάτω video για να καταλάβεις.

https://www.youtube.com/watch?v=C8xAXJx9WJ8

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι οι πιτσιρίκες το κάνουν αυτό

κουκλάρα, αγάπη μου, μωρο μου, είσαι η καλύτερη

και κάπου καταντάει εμετικό

Οι άντρες επικοινωνούν προσβάλλοντας ο ένας τον άλλο. Δεν το εννοούν.

Οι γυναίκες επικοινωνούν κάνοντας κομπλιμέντα η μία στην άλλη.

Επίσης δεν το εννοούν.

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...