akpe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Οταν βλεπω κατι οτι συμβαινει στην πλειοψηφια των περιπτωσεων, τοτε ναι, μπορω να πω οτι ειναι κανονας. Τα ψώνια, οι επιδειξίες και τα λιγούρια δε νομίζω ότι αποτελούν τη πλειονότητα των online προφίλ, αλλά καλώς ή κακώς σε αυτά επικεντρώνονται οι χρήστες, αφού αυτά κάνουν περισσότερο «μπαμ». Το ίδιο -ακριβώς- συμβαίνει και «έξω», με τη διαφορά πως η απρόσωπη μορφή επικοινωνίας του διαδικτύου και η δυνατότητα να «φιλτράρεις» τα σχόλια και τα μηνύματα που δέχεσαι σε τέτοιου είδους websites, προκαλούν ακόμα και χρήστες που σε φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν πιο χαμηλών τόνων. Ειδικά στις νέες ηλικίες παίζει και το θέμα αυτοπροβολής και αυτοεπιβεβαίωσης, αλλά αυτό είναι άλλη, τεράστια κουβέντα. 2
parlapipas25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αντε παλι μ αυτους που κραζουνε οτι γενικευουμε κλπ.Εχετε καταντησει πιο γραφικοι κι απο τον λιακοπουλο.Οταν η πλειοψηφεια ειναι ετσι,ναι γενικευουμε. Παντου υπαρχουν εξαιρεσεις το ξερουν ολοι,δεν χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα σαν τους χαζους,αλλα οταν οι πλειοψηφεια νικαει ερχονται οι γενικευσεις.Ετσι δουλευει το συστημα,πως θα γινει δηλαδη? Προς σ αυτους που ξερουν τι τους γινετε μια συμβουλη,μην γραφετε στο μπλα μπλα δεν προκειται να βγαλετε ακρη.
Big Boss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Όχι διότι πολύ απλά δεν ασχολόυμε με social networks.Είμαι αντικοινωνικός. Δεν έχω ούτε facebook ούτε twitter και ούτε με ενδιαφέρει να κάνω.
stavi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Όχι διότι πολύ απλά δεν ασχολόυμε με social networks.Είμαι αντικοινωνικός. Δεν έχω ούτε facebook ούτε twitter και ούτε με ενδιαφέρει να κάνω. έχεις όμως ινσομνια 1
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 έχεις όμως ινσομνια Εκτός από μερικούς που το έκαμαν...γραφείο συνοικεσίων και μετά ξεκατινιάζονται,η συντριπτική πλειοψηφία του ινσόμνια είναι εδώ/εγγράφηκαν για τα τεχνολογικά,άντε και μερικοί για το τζέρτζελο. 3
stavi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εγώ για το μπλα μπλα τα άλλα ούτε που τα κοιτάω το μπλα μπλα είναι το καλύτερο !! είναι το μοναδικό πράμα που κάνω στο ιντερνετ για να διασκεδασω
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εγώ για το μπλα μπλα τα άλλα ούτε που τα κοιτάω το μπλα μπλα είναι το καλύτερο !! είναι το μοναδικό πράμα που κάνω στο ιντερνετ για να διασκεδασω Σταβ δεν χρειάζομαι διαφήμιση, και εγώ εδώ είμαι τον περισσότερο χρόνο. έδιτ:Ναι,ξέχασα και ότι πολλοί έρχονται και για τις αγγελίες. 1
zeniath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέσω internet για κανά πήδο αλλά και αυτό ήταν secondary effect, στο guild ήταν και έγινε γνωριμία. Ο αδερφός μου από την άλλη παντρεύτηκε με κοπέλα που γνωρίστηκαν online.
Jethro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παντως ολοι κραζουν/με αλλα ολοι εχουμε κανει καποια γνωριμια απο εκει! Μιχτα σχολια για την ποιοτητα οπως και στην "εξω" ζωη.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μωρε να το κανουμε site γνωριμιων το insomnia????χμμμμ.....
Highlander Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Να το κάνουμε Underground και όταν με ρωτάει η γυναίκα μου τι κάνω τόση ώρα με το tablet, θα απαντάω, 'εδώ μωράκι μου στο insomnia είμαι ως συνήθως'. 1
LongTom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μωρε να το κανουμε site γνωριμιων το insomnia????χμμμμ..... Ναι,ιδίως στο insomnia που είναι κατά μέσο όρο 1.000 νοματαίοι και 5-6 γυναίκες. Μεγάλη επιτυχία. 1
Highlander Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Θα έχουν τρομερή επιτυχία αυτές όμως, το σκέφτηκες ;
stavi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ναι,ιδίως στο insomnia που είναι κατά μέσο όρο 1.000 νοματαίοι και 5-6 γυναίκες. Μεγάλη επιτυχία. αυτή είναι η βλακεία αλλιως θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις