vairass Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ποιος θυμάται τα blind dates του mirc ; Μιλάμε τότε δεν ήξερες καμία πως είναι εξωτερικά αλλά το 90% ήταν.... Ναρες... Είχε και κάμπιες οκ. Τότε σχέση δεν έκανες, ξεπέτα και δρόμο. Τώρα με τα καινούργια δεν ξέρω παντρεύτηκα το 2003,δεν πρόλαβα την νέα μόδα. 1
Tsalikis177 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ήμουν μόλις 15-16 και είχα φάει τρελό κόλλημα με το zoo.gr. Εκεί ανάμεσα στους πολλούς φίλους γνώρισα και μια γυναίκα κοντά 38-40 (τότε). είχα φάει κόλλημα και την έκανα πολύ παρέα. κάθε μέρα μιλάγαμε. δεν το πήγαμε τόσο στο ερωτικό αν και εγώ έκανα παιχνίδι με υπονοούμενα και γούσταρε... εγώ την έβλεπα σαν μιλφάρα... αυτή μάλλον με έβλεπε σαν παιδί της Ποιος θυμάται τα blind dates του mirc ;Μιλάμε τότε δεν ήξερες καμία πως είναι εξωτερικά αλλά το 90% ήταν.... Ναρες... Είχε και κάμπιες οκ.Τότε σχέση δεν έκανες, ξεπέτα και δρόμο.Τώρα με τα καινούργια δεν ξέρω παντρεύτηκα το 2003,δεν πρόλαβα την νέα μόδα. ωραίες εποχές ε; ζοο, μιρς, 4φαν κλπ. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Οι χωρισμενες ή παρατημένες είναι β' ποιοτητας? Στο ινσομνια ειναι επιλεκτικοι εως επιλεκτικοτατοι, δηλαδη τι τους περασες; Για τιποτα τελειωμενους που θα τα μπλεξουν με καποια "παρατημενη"; Aπορριτπονται οι χωρισμενες, απορριπονται οι παρατημενες, απορριπτονται οι Χ ηλικιας και πανω, απορριπτονται οι Χ κιλων και πανω, απορριπτονται οι δυσκολες, απορριπτονται οι ευκολες, γιαυτο καθε φορα που στον browser τους πατανε www.p , παθαινουν οτι παθανε στην ΕΡΤ απο τα links που εμφανιζονται πανω-πανω
rus Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ποιος θυμάται τα blind dates του mirc ; Μιλάμε τότε δεν ήξερες καμία πως είναι εξωτερικά αλλά το 90% ήταν.... Ναρες... Είχε και κάμπιες οκ. Τότε σχέση δεν έκανες, ξεπέτα και δρόμο. Τώρα με τα καινούργια δεν ξέρω παντρεύτηκα το 2003,δεν πρόλαβα την νέα μόδα. Bιαστηκες να παντρευτεις φιλε... Σε adult/singles.gr κανεις? 1
vairass Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Bιαστηκες να παντρευτεις φιλε... Σε adult/singles.gr κανεις? Δεν πειράζει ρε συ, από το ράφι καλύτερα που βιάστηκα
sargio01 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Στο ινσομνια ειναι επιλεκτικοι εως επιλεκτικοτατοι, δηλαδη τι τους περασες; Για τιποτα τελειωμενους που θα τα μπλεξουν με καποια "παρατημενη"; Aπορριτπονται οι χωρισμενες, απορριπονται οι παρατημενες, απορριπτονται οι Χ ηλικιας και πανω, απορριπτονται οι Χ κιλων και πανω, απορριπτονται οι δυσκολες, απορριπτονται οι ευκολες, γιαυτο καθε φορα που στον browser τους πατανε www.p , παθαινουν οτι παθανε στην ΕΡΤ απο τα links που εμφανιζονται πανω-πανω Μη παρεξηγιέσαι ρε φιλαράκι, αφήνονται για τους υπόλοιπους. Τους θιασώτες του "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω", αυτοί κλέφτες να γίνουν δηλαδή;
defacer Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Οι χωρισμενες ή παρατημένες είναι β' ποιοτητας? Μωρέ δε μας απασχολεί τι δικαιολογία έχουν, η μαλακία που κάνουν είναι πως δεν είναι θεές. Όχι σαν τους άντρες που όσοι κάνουν online dating είναι από μοντέλα και πάνω. 1
Aztec Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εγώ είχα κάνει σχέση με κοπέλα αλλα έγινε κάπως έτσι ... φίλος έκανε chat εποχές mirc . Μου λέει θα έρθεις μαζί να μην πάω μόνος μου γιατί ήταν σε μακρυνή περιοχή και όσο να ναι ακόμα και οι άντρες έχουν κάποιο φόβο . Του λέω πάμε ... Τελικά το κορίτσι ητνα μια χαρά κτλ . Επομένως αντί να κάνει αυτός έκανα εγώ λολ
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ποιος θυμάται τα blind dates του mirc ; Μιλάμε τότε δεν ήξερες καμία πως είναι εξωτερικά αλλά το 90% ήταν.... Ναρες... Είχε και κάμπιες οκ. Τότε σχέση δεν έκανες, ξεπέτα και δρόμο. Τώρα με τα καινούργια δεν ξέρω παντρεύτηκα το 2003,δεν πρόλαβα την νέα μόδα. 2003? Άρα στο irc θα έμπαινες ακόμα παλαιότερα. Εγώ μπαίνω από το 2005 μέχρι σήμερα. Την περίοδο 2005 με 2008 ήταν οι τελευταίες καλές εποχές του, μετά έφυγε αρκετός κόσμος και απορροφήθηκε από msn, το fb έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Μιλάω πάντα για τα ελληνικά irc networks, γιατί τα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού έχουνε ακόμα αρκετό λαό. Οι χωρισμενες ή παρατημένες είναι β' ποιοτητας? Αν είναι πρόσφατα χωρισμένες/παρατημένες, ναι. Ψάχνουν και στο παίζουν θιγμένες ταλαιπωρημένες κατεστραμένες και μπλα μπλα για να τις λυπηθείς και κοιτάνε να κάνουν περιστασιακή σχέση για επιβεβαίωση να ενισχυθεί το ηθικό τους και μετά να σε παρατήσουν.
vairass Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 2003? Άρα στο irc θα έμπαινες ακόμα παλαιότερα. Εγώ μπαίνω από το 2005 μέχρι σήμερα. Την περίοδο 2005 με 2008 ήταν οι τελευταίες καλές εποχές του, μετά έφυγε αρκετός κόσμος και απορροφήθηκε από msn, το fb έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Μιλάω πάντα για τα ελληνικά irc networks, γιατί τα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού έχουνε ακόμα αρκετό λαό. Αν είναι πρόσφατα χωρισμένες/παρατημένες, ναι. Ψάχνουν και στο παίζουν θιγμένες ταλαιπωρημένες κατεστραμένες και μπλα μπλα για να τις λυπηθείς και κοιτάνε να κάνουν περιστασιακή σχέση για επιβεβαίωση να ενισχυθεί το ηθικό τους και μετά να σε παρατήσουν. Mirc έμπαινα από το 1998 περίπου οταν είχα το Internet Cafe... Giatrakis κλπ... Ηταν καλό αλλά έχω να μπω πολλά χρόνια.
Aztec Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά με σαραντάρα, χωρισμενη έχω κάνει the best sex ever . Η μόνη φορά που σηκώθηκα το πρωί σκέφτηκα τι έγινε και χαμογελούσα μόνος μου. Ξεκάθαρες καταστάσεις χωρίς προβλήματα 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Mirc έμπαινα από το 1998 περίπου οταν είχα το Internet Cafe... Giatrakis κλπ... Ηταν καλό αλλά έχω να μπω πολλά χρόνια. Giatrakis? Μην μου πεις οτι ήσουν αυτός ο ircop... έμπαινες σε καλές εποχές εσύ γενικότερα. Εγώ μπαίνω ακόμα, hellas από 1500 άτομα στα 300-400. 1
Θεkλα Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 2003? Άρα στο irc θα έμπαινες ακόμα παλαιότερα. Εγώ μπαίνω από το 2005 μέχρι σήμερα. Την περίοδο 2005 με 2008 ήταν οι τελευταίες καλές εποχές του, μετά έφυγε αρκετός κόσμος και απορροφήθηκε από msn, το fb έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Μιλάω πάντα για τα ελληνικά irc networks, γιατί τα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού έχουνε ακόμα αρκετό λαό. Αν είναι πρόσφατα χωρισμένες/παρατημένες, ναι. Ψάχνουν και στο παίζουν θιγμένες ταλαιπωρημένες κατεστραμένες και μπλα μπλα για να τις λυπηθείς και κοιτάνε να κάνουν περιστασιακή σχέση για επιβεβαίωση να ενισχυθεί το ηθικό τους και μετά να σε παρατήσουν. Ω συμφορά!
vairass Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Giatrakis? Μην μου πεις οτι ήσουν αυτός ο ircop... έμπαινες σε καλές εποχές εσύ γενικότερα. Εγώ μπαίνω ακόμα, hellas από 1500 άτομα στα 300-400. Οχι ρε συ.. Αυτός ήταν ένας περίεργος τύπος, όλη την ημέρα ήταν σπίτι και είχε νεύρα συνέχεια... Γενικά οι admins επειδή είχα το ίντερνετ καφέ ερχόντουσαν σε εμένα, ήταν κάτι περίεργα άτομα όλη για την εποχή... Παντως φίλε οι γυναίκες ήταν ζάχαρη.... Σε καλούσαν 3 και 5 η ώρα το πρωί να πας σπίτι σου για σκηνικό,τρωγαμε καλά τότε.
Θεkλα Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εχω βγει 1 φορά για καφέ με μια κοπέλα που ειχα γνωρίσει μέσω lifo. Δεν μου άρεσε (ήταν 10-15kg plus) και σίγουρα ήμασταν διαφορετικό στυλ. Κατσαμε 1-1.30 ωρα και την καναμε. Ευχαριστα ήταν πάντως. Κάποτε (19 χρονων) ειχα επιστρατευσει και ενα φιλο για να βγούμε με καποιες κοπελες απο ενα chat room. Τις ειδαμε, μας ειδαν και ηταν σαν να μην εγινε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις