Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει με λιγο ψαξιμο να εχω βρει την απαντηση απλα θελω μια επιβεβαιωση... συγνωμη αν σας καψω με το κατεβατο.....για να μεταφερω χρηματα απο μια επιστροφη που θα γινει στο λογαριασμο μου paypal στην προπληρωμενη που εχω δηλωσει  θα πρεπει να εχω βαλει και λογαριασμο τραπεζης ωστε να τα μεταφερω εκει? και μετα κα κανω τα κουμαντα μου εκτος paypal και να τα ξανα πεταξω στην προπληρωμενη μου?

Δημοσ.

Εαν ο πωλητής ακολουθήσει τη διαδικασία του "refund", θα μπουν στην κάρτα σου σε μερικές ημέρες χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι.

Εαν παρ' ελπίδα δεν πάει κάτι καλά και παραμείνουν μέσα στο balance του paypal, θα  πρέπει να δηλώσεις έναν τραπεζικό λογαριασμό (σε μορφή iban) για να τα κάνεις withdraw εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν ο πωλητής ακολουθήσει τη διαδικασία του "refund", θα μπουν στην κάρτα σου σε μερικές ημέρες χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι.

Εαν παρ' ελπίδα δεν πάει κάτι καλά και παραμείνουν μέσα στο balance του paypal, θα  πρέπει να δηλώσεις έναν τραπεζικό λογαριασμό (σε μορφή iban) για να τα κάνεις withdraw εκεί.

Your recent request for the refund of order...λεει το mail που μου εστειλαν...οποτε θα μπουν προπληρωμενη, εαν μπουν paypal και δηλωσω λογαριασμο για να τα τραβηξω, αυτα εχουν καποια καθυστερηση μεχρι να φανουν στον λογαριασμο μου? 

Δημοσ.

Ναι. 1-2 μερες να τα στειλει το paypal, και 1 εργάσιμη να εκτελεστει το έμβασμα...

ωραια και μια τελευταια ερωτηση λιγο καμενη αλλα ολο και καποιος αλλος θα εχει αναρωτηθει, στην περιπτωση που τα αφησω paypal εαν πανε εκει....εαν εχω balance 100 ευρω στο paypal και 100 ευρω στην δηλωμενη καρτα και αγορασω κατι που κανει 200 παει απλα και τραβαει απο balance και απο  καρτα και ολοκληρωνεται η πληρωμη? η πρεπει απο ενα σημειο να υπαρχει ολοκληρο το ποσο για να το τραβηξει??

Δημοσ.

<p>Εως και >5 μέρες μπορει να κάνουν να φανούν μετά το refund. Μην λέμε 1 μέρα και ψάχνεται ο άνθρωπος!! Στην πείραιως πχ κάνουν 3 εργάσιμες</p>

Δημοσ.

<p>Εως και >5 μέρες μπορει να κάνουν να φανούν μετά το refund. Μην λέμε 1 μέρα και ψάχνεται ο άνθρωπος!! Στην πείραιως πχ κάνουν 3 εργάσιμες</p>

Ποιος του είπε ότι παίρνει 1 ημερα το refund στην κάρτα?

Δημοσ.

Εσυ αυτο είπες πιο πάνω. Οτι κανει μια μέρα το έμβασμα μετά το refund

Ξαναδιάβασε τη συζήτηση τότε, γιατί κάπου μπερδεύτηκες.

Άλλο είναι το refund στην κάρτα, και άλλο το refund στο balance, και απο εκει έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό. Ειπα οτι θελει μια εργασιμη μερα να εκτελεστεί το εμβασμα απο τη στιγμη που θα το στείλει το paypal, το οποίο είναι απόλυτα ακριβές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...