Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε τα σβησε ναι.Μην εισαι υποχωρητικος παντως και μην φοβασαι σε αυτο πατανε τετοια ατομα(κραταω μια πισινη για το αν ισχυουν ολα αυτα χωρις παρεξηγηση γιατι ειμαι τριτο ατομο και δεν ξερω τι και πως)

Δημοσ.

ε τα σβησε ναι.Μην εισαι υποχωρητικος παντως και μην φοβασαι σε αυτο πατανε τετοια ατομα(κραταω μια πισινη για το αν ισχυουν ολα αυτα χωρις παρεξηγηση γιατι ειμαι τριτο ατομο και δεν ξερω τι και πως)

Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου,εννοείται,απλά σιγά μην έκανα ολόκληρο θέμα αν έφταιγα εγώ.

Δημοσ.

Το 1000στο θεμα που ανοιγεται στο ινσομνια που καποιος λεει οτι το κατηγορουν αδικως για αγοραπωλησια ή κατηγορει καποιον.

Τα πραγματα ειναι απλα.Στις μεταξυ ιδιωτων συναλλαγες,μολις απομακρυνθεις απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

Προφανως δεν επιστρεφεις χρηματα σε καποιον που λεει οτι εχει προβλημα αυτο που του πουλησες και σε απειλει/εκβιαζει/βριζει,εαν εσυ οντας τιμιος,γνωριζεις οτι ηταν μια χαρα οταν το δωσες.

Εαν εισαι απατεωνας,φταιει ο αγοραστης που επεσε θυμα σου.

Και στις δυο περιπτωσεις,τη λυση μπορουν να δωσουν μονο τα δικαστηρια (κοινως μεσω μηνυσης/εγκλησης) και οχι το ινσομνια...

Και στις αγγελιες,οταν βλεπετε απατες (καραμπινατες ή οχι) καντε μια αναφορα.Προσωπικα στα κινεζικα smartphones που γνωριζω,εχω ξεσκιστει να κανω αναφορες για απατεωνες.

Δεν την εχω δει προστατης γιατι παντα θα υπαρχουν προβατα (αγοραστες),απλα δεν γουσταρω τους λυκους (απατεωνες).

Τι εννοείς εδώ; Αυτούς που πουλάνε ακριβά τα κινέζικα smartphones; Αν είναι αυτό δεν ξέρω αν είναι δικαιολογημένη η αναφορά (αν πουλάνε μαϊμούδες για γνήσια αλλάζει)

Δημοσ.

Οχι δεν μιλαω για τις τιμες.Ας πουλαει ο αλλος 2πυρηνο με 512ΜΒ ram 200 Ευρω.Αμα βρει αγοραστη μαγκια του.Εγω κανω αναφορες για τους απατεωνες που πουλανε μαιμου απο aliexpress για γνησια (Lenovo κτλ) και για αλλους που γραφουν ψευτικα (πιο δυνατα) χαρακτηριστικα.

• Like 5
Δημοσ.

Update:Δεν με πήρε τηλέφωνο όπως είπε ΑΛΛΑ σήμερα το μεσημέρι είδα ότι είχαν εξαφανιστεί οι αξιολογήσεις από την αγγελία μου.Και η αρνητική που μου έβαλε και,η αρνητική που το έβαλα εγώ.Είναι λες και δεν είχαμε επικοινωνήσει ποτέ...πως γίνεται αυτό;;

Δημοσ.

Update:Δεν με πήρε τηλέφωνο όπως είπε ΑΛΛΑ σήμερα το μεσημέρι είδα ότι είχαν εξαφανιστεί οι αξιολογήσεις από την αγγελία μου.Και η αρνητική που μου έβαλε και,η αρνητική που το έβαλα εγώ.Είναι λες και δεν είχαμε επικοινωνήσει ποτέ...πως γίνεται αυτό;;

λογικα θα σε μπλοκαρισε ετσι ουτε εσυ τον βλεπεις αλλα ουτε και αυτος.ισως καταλαβε οτι λεει μαλακιες η ισως ειδε οτι ανοιξες θεμα για τις μαλακιες που σου ελεγε.Δωσε ονομα εδω στο κοινο να ξερουμε ποιος ειναι

Δημοσ.

λογικα θα σε μπλοκαρισε ετσι ουτε εσυ τον βλεπεις αλλα ουτε και αυτος.ισως καταλαβε οτι λεει μαλακιες η ισως ειδε οτι ανοιξες θεμα για τις μαλακιες που σου ελεγε.Δωσε ονομα εδω στο κοινο να ξερουμε ποιος ειναι

SPY_BAL

κανάς βλάκας θα ναι μωρε 

μην αγχώνεσαι

θα σου κλάσει τα @@

Βρε εντάξει,δε διαφωνώ.Αλλά,μία ερώτηση,από τη στιγμή που άλλαξα κωδικούς φαντάζομαι δεν μπορεί να μπει στα προφίλ μου πλέον έτσι;;Ελπίζω να μην γίνεται κάνας συγχρονισμός,αυτό φοβάμαι.

Δημοσ.

Χθες,υπήρχε κανονικά όλη η συνομιλία.Μετά από κάνα 2 refresh ήταν διαγραμμένη και μου έλεγε το insomnia "Έχετε αποκλειστεί από αυτή τη συζήτηση".Να είχε μπει στο λογαριασμό και να διέγραψε τη συνομιλία;;Δεν ξέρω αλλά δεν είναι απίθανο.Εννοείται,πως εγώ άλλαξα τον κωδικό και στο insomnia.

Και αυτος να σβησε την συνομιλια η την εκλεισε εσυ απλα δεν μπορεις να απαντησεις ... να την δεις μπορεις. Ετισ θυμαμαι τουλαχιστον

SPY_BAL

Βρε εντάξει,δε διαφωνώ.Αλλά,μία ερώτηση,από τη στιγμή που άλλαξα κωδικούς φαντάζομαι δεν μπορεί να μπει στα προφίλ μου πλέον έτσι;;Ελπίζω να μην γίνεται κάνας συγχρονισμός,αυτό φοβάμαι.

Αν αλλαξες κωδικους, και να θελει να μπει οπουδηποτε, δεν γινεται ΑΠΛΑ. Θα του ζηταει email για να του στειλει το reset password link,..... ε πως να μπει στο  email σου αφου αλλαξες κωδικους; Απο την αλλη παλι, αν παει να βαλει το δικο του, θα του βγαλει μηνυμα οτι το  email και ο κωδικος δεν συμβαδιζουν. Mην αγχωνεσαι για τετοια θεματα.

• Like 1
Δημοσ.

αν την εσβησε την συνομιλια ο αλλος ουτε εσυ μπορεις να την δεις.Και εφοσον λεει οτι εχεις αποκλειστει απο την συνομιλια ειναι οτι σε εχει μπλοκαρει.Γιαυτο τον λογο δεν υπαρχουν και οι αξιολογησεις στην αγγελια λογικα.Οπως γινεται και στο facebook το μπροκαρισμα με λιγα λογια

SPY_BAL

αποτι κοιταξα στα γρηγορα δεν υπαρχει εδω μεσα μελος με αυτο το ονομα οποτε το προφιλ διαγραφηκε γιαυτο και δεν βλεπεις τιποτα πια.Ισως να ανοιξει κανα αλλο η να εχει καμια 10αρια προφιλ.

Δημοσ.

αν την εσβησε την συνομιλια ο αλλος ουτε εσυ μπορεις να την δεις.Και εφοσον λεει οτι εχεις αποκλειστει απο την συνομιλια ειναι οτι σε εχει μπλοκαρει.Γιαυτο τον λογο δεν υπαρχουν και οι αξιολογησεις στην αγγελια λογικα.Οπως γινεται και στο facebook το μπροκαρισμα με λιγα λογια

αποτι κοιταξα στα γρηγορα δεν υπαρχει εδω μεσα μελος με αυτο το ονομα οποτε το προφιλ διαγραφηκε γιαυτο και δεν βλεπεις τιποτα πια.Ισως να ανοιξει κανα αλλο η να εχει καμια 10αρια προφιλ.

Εδώ φαίνεται σε εμένα πάντως:http://www.insomnia.gr/user/303068-spy-bal/

Δημοσ.

Λυπόμαστε πολυ εάν μια συναλλαγή δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν και τα δυο μέρη.

Το forum δεν ειναι πλέον το πεδίο για να λυθεί η οποία διαφορά. Ως προς το forum, οι αξιολογήσεις αρκούν. Τα υπόλοιπα θα πρεπει να λυθούν εκτός forum.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...