LongTom Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 μαλλον ο γνωστος σου δεν εχει πατησει ποτε στην σχολη Δεν ξέρω φίλε,για αυτό υπήρχε η διευκρίνησις ότι δεν είναι πρωτογενείς οι πηγές,αλλά φημολογία της στείρας αντιπολίτευσης.
Asmodeus21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Γενικα τμηματα ΤΕΙ Ηλεκτρολογων ή Ηλεκτρονικων Μηχανικών εχουν 4-5 μαθηματα με κυριο αντικειμενο τα μαθηματικα κι υπερδιπλασια που χρησιμοποιουν πολυ τα μαθηματικα , στο ΤΕΙ Πειραια ας πουμε στο τμημα ηλεκτρονικης εχει Μαθηματικα Ι & ΙΙ , εφαρμοσμενα μαθηματικα , στοχαστικα σηματα και συστηματα , ΣΑΕ κλπ που στην ουσια ειναι καθαρα μαθηματικα. 1
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω φίλε,για αυτό υπήρχε η διευκρίνησις ότι δεν είναι πρωτογενείς οι πηγές,αλλά φημολογία της στείρας αντιπολίτευσης. Σου λεω εγω απο πρωτο χερι που εφαγα το παλουκι οτι εχει απο καθαρα μαθηματικα Μαθ 1, 2 και 3 , ΣΑΕ 1 και 2. Αυτα ειναι τα καθαρα υπαρχουν και τα "μπασταρδα" που ειναι συνδιασμος φυσικης και μαθηματικων οπως Φυσικη, Ηλεκτροτεχνια 1 και 2, Ηλεκτρονικα 1 και 2, Ηλεκτρονικα Ισχυος , Τεχνολοια υψηλων τασεων, Συστηματα ηλεκτρικης ενεργειας 1 και 2. Τελος το κερασακι υπαρχουν μαθηματα που εχουν απλα μαθηματικα αλλα θελουν μαθηματικη σκεψη , οπως Ψηφιακα, Δυκτια, Μικρουπολογιστες, Προγραμματισμος C++ και PLC. Aπο οτι ειδες δεν εχει καθολου μαθηματικα χαχαχα 1
freddy krueger13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ωραια προσεγγιση τι να πω. να σου πεσει κανα συνημιτονο πουθενα και να το κοιτας λοξα μπας και θυμηθεις τι ειναι. αυτα ειναι πασαλιματα και καποια στιγμη θα τα βρεις μπροστα σου. αγαπητη μου καταρχας γιατι χρησιμοποιεις β ενικο; ο ανθρωπος θελει να παει σε καποιο τει που ισως εχει 3-4 μαθηματικα, δεν παει στο μαθηματικο, φυσικο ή στο στατιστικο που θα χρειαστει και μετα την σχολη να εφαρμοσει τα μαθηματικα που εμαθε. το πιο πιθανον ειναι να μην ξαναδει το συνημιτονο(λολ) ποτε στην ζωη του. 1
Glator Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Συνοψιζοντας μου λετε οτι αμα παω σε μια σχολη τυπου τεχνολογιας τροφιμων η ηλεκτρολογων μηχανικων χωρις βασεις στην φυσικη και μαθηματικα δεν θ μπορεσω να τις τελειωσω?
Asmodeus21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Φιλε αυτο εξαρταται καθαρα απο εσενα , αν βαλεις στοχο να τη τελιωσεις θα την τελιωσεις (διαβασμα , παρακολουθησεις κλπ 60~70 ωρες την εβδομαδα) αν δεν βαλεις σκοπο να λιωσεις δεν θα την τελιωσεις. Απλα is up to you.
nonreligius Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Φίλε πρέπει να έχεις καταρχάς όρεξη, που φαίνεται ότι δεν έχεις. Αν όμως είσαι σίγουρος, προχώρα. Μάθε καλά την Άλγευρα α και β λυκείου και τα μαθηματικά κατεύθυνσης β και γ λυκείου (ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΊΣ), λύσε πολλές ασκήσεις. Από φυσική τώρα δεν ξέρω τί κάνετε στο τει. Αν για παράδειγμα δεν κάνετε μηχανική αλλά μόνο η/μαγνητισμό και ηλεκτρικά γενικώς, διάβασε καλά τον ηλεκτρισμό από τη φυσική α λυκείου, τη φυσική κατεύθυνσης β λυκείου και από τη γ λυκείου τις ηλεκτρικές ταλαντώσεις. Αλλιώς όλα.
freddy krueger13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Συνοψιζοντας μου λετε οτι αμα παω σε μια σχολη τυπου τεχνολογιας τροφιμων η ηλεκτρολογων μηχανικων χωρις βασεις στην φυσικη και μαθηματικα δεν θ μπορεσω να τις τελειωσω? τεχνολογια τροφιμων φιλε μ εχει πολυ φυσικη-χημεια. ειναι δυσκολη σχολη! εχω ακουσει οτι τεχνολογος ιατρικων οργανων εχει καλη αποκατασταση αλλα δεν ξερω τι προγραμμα σπουδων εχει
Glator Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Για διοικηση επιχειρισεων στην καβαλα γνωριζεται τιποτα? Απο οτι ειδα μαλλον δεν εχει μαθηματικα λυκειου και σιγουρα δεν εχει φυσικη.
nonreligius Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Για διοικηση επιχειρισεων στην καβαλα γνωριζεται τιποτα? Απο οτι ειδα μαλλον δεν εχει μαθηματικα λυκειου και σιγουρα δεν εχει φυσικη. Πήγαινε εκεί άμα είναι. Φυσική δεν χρειάζεσαι απολύτως τίποτα. Μαθηματικά φίλε όμως πρέπει να κάνεις ΠΟΛΥ καλά άλγεβρα α β λυκείου και κατεύθυνση γ λυκείου (χωρίς μιγαδικούς μάλλον). 1
Glator Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πήγαινε εκεί άμα είναι. Φυσική δεν χρειάζεσαι απολύτως τίποτα. Μαθηματικά φίλε όμως πρέπει να κάνεις ΠΟΛΥ καλά άλγεβρα α β λυκείου και κατεύθυνση γ λυκείου (χωρίς μιγαδικούς μάλλον). Χρειαζοντε σε μεγαλο βαθμο? Η πρεπει γενικα ν εχω καποιες βασεις, μιλας απο εμπειρια?
status Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ρε συ, μην τα αποφεύγεις, τα μαθηματικά είναι ωραία. Ζορίσου και θα τα πιάσεις. 1
Silverage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ρε συ, μην τα αποφεύγεις, τα μαθηματικά είναι ωραία. Ζορίσου και θα τα πιάσεις. Αν έγραψες 15-16 ναι, αν έγραψες 5-6 όχι.
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αν έγραψες 15-16 ναι, αν έγραψες 5-6 όχι. μωρε και με 5-6 αν το θες ωραια ειναι αρκει να εχεις συστημα
Silverage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ωραία τα λέτε αλλά εγώ άλλα βλέπω στη σχολή μου. Εγώ έχασα 2 χρόνια μέχρι να αποφασίσω οτι δεν πάει άλλο και να την παρατήσω, γι'αυτό τα λέω λέω να μην πάθουν και άλλοι τα ίδια. Χρειάζεται καθημερινή παρακολούθηση θεωρίας, ακόμα και μια θεωρία να χάσεις, πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα