Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα τα επιασα απο την αρχη κι σιγα σιγα εβγαλα ακρη , καθε αρχη κι δυσκολη.

ετσι εκανα ειδικα τριγωνομετρια ειχα τεραστια κενα που επρεπε οποσδηποτε επρεπε να καληφθει.

Δημοσ.

Για διοικηση επιχειρισεων στην καβαλα γνωριζεται τιποτα? Απο οτι ειδα μαλλον δεν εχει μαθηματικα λυκειου και σιγουρα δεν εχει φυσικη.

Χρειαζοντε σε μεγαλο βαθμο? Η πρεπει γενικα ν εχω καποιες βασεις, μιλας απο εμπειρια?

Με τετοια ελληνικα δυσκολο να διοικησεις επιχειρηση παντως.
Δημοσ.

Τελικα εβαλα ως πρωτη επιλογη το τει διοικησης συστηματων εφοδιασμου στην θηβα.Γνωριζει κανεις το επιπεδο των μαθηματικων εκει?

Αν έγραψες 15-16 ναι, αν έγραψες 5-6 όχι.

Το 5-6 ουτε το ακουμπισα, 1.2 εγραψα ,απο σ-λ τα εβαλα ολα σωστο και εφυγα :P
Δημοσ.

Τελικα εβαλα ως πρωτη επιλογη το τει διοικησης συστηματων εφοδιασμου στην θηβα.Γνωριζει κανεις το επιπεδο των μαθηματικων εκει?

Το 5-6 ουτε το ακουμπισα, 1.2 εγραψα ,απο σ-λ τα εβαλα ολα σωστο και εφυγα :P

Αν είναι έτσι, ούτε να τις πλησιάσεις αυτές τις σχολές.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι, ούτε να τις πλησιάσεις αυτές τις σχολές.

Ολες οι σχολες λιγο η πολλη εχουν μαθηματικα η φυσικη.
Δημοσ.

ό,τι έγινε έγινε, απο δω και μπρος έχεις όρεξη να ασχοληθείς; όλη η ύλη των μαθηματικών υπάρχει online,  μπορείς να βρεις παμπολα βιβλία, tutorials, videοs, κτλ. Αν τα πας καλά και με τους συμφοιτητές μπορεί να γλιτώσεις χρόνο απο το να τα ψάχνεις όλα μόνος σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν έγραψες  15-16 ναι, αν έγραψες 5-6 όχι.

Έλα τώρα, σιγά, αν σου αρέσει η σχολή, θα τριφτείς λίγο παραπάνω με αυτά τα μαθηματικά και θα τα μάθεις, έστω για να τα περάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα τώρα, σιγά, αν σου αρέσει η σχολή, θα τριφτείς λίγο παραπάνω με αυτά τα μαθηματικά και θα τα μάθεις, έστω για να τα περάσεις.

συμφωνω ξερω πολλα παιδια απο τεχνικα τα καταφεραν και οταν μπηκαν στην σχολη δεν ηξεραν ουτε τι ειναι η Διακρίνουσα 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα ξάδερφος μου μπήκε στους μηχανικούς παραγωγής και διοίκησης χωρίς να έχει διαβάσει μαθηματικά και φυσική πλην για τις εξετάσεις, είναι 29 χρονών και τώρα τελειώνει τη σχολή γιατί όσο και αν διάβαζε είχε τόσα κενά που δεν μπορούσε να καλύψει.

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση κοίταξε τα προγράμματα σπουδών για να πάρεις μια γεύση από τα μαθήματα

Δημοσ.

Εμένα ξάδερφος μου μπήκε στους μηχανικούς παραγωγής και διοίκησης χωρίς να έχει διαβάσει μαθηματικά και φυσική πλην για τις εξετάσεις, είναι 29 χρονών και τώρα τελειώνει τη σχολή γιατί όσο και αν διάβαζε είχε τόσα κενά που δεν μπορούσε να καλύψει.

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση κοίταξε τα προγράμματα σπουδών για να πάρεις μια γεύση από τα μαθήματα

γενικα αυτες οι σχολες εχουν υψηλο μο πτυχιου συνηθως στα 6 χρονια γιατι εχουν πολλα και δυσκολα μαθηματικα αλλα επισης και μαλακες καθηγητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...