Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ηθελα να μαθω αν καποιος απο εσας εχει τελειωσει αυτο το τμημα ή ξερει κατι παραπανω για αυτο.Ειναι καλο σαν τμημα?Γιατι σκεφτομαι να μπω (δεν εγραψα οσο περιμενα Πανελληνιες) και αν δεν μου αρεσει να ξαναδωσω Πανελλαδικες μπας και περασω στην σχολη που ηθελα απο την αρχη (Προγραμματισμος και Τηλεματικη στο Χαροκοπειο).Ειναι καλο σαν τμημα σε ΤΕΙ,γιατι εχω διαβασει οτι υπαρχει γι αυτο στο διαδικτυο αλλα θα ηθελα και καποιες παραπανω πληροφοριες απο καποιον που εχει καποια επαφη με το τμημα...

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι ειναι αρκετα καλο τμημα το οποιο στεγαζεται σε καινουργιο κτiριο μαζι με το τμημα Ηλεκτρονικων Μηχανικών.

Επεξ/σία από Asmodeus21
  • Like 1
Δημοσ.

Nαι ειναι αρκετα καλο τμημα το οποιο στεγαζεται σε καινουργιο κτηριο μαζι με το τμημα Ηλεκτρονικων Μηχανικών.

Εχει επαγγελματικη αποκατασταση???Εχεις παει??

Δημοσ.

Εχει επαγγελματικη αποκατασταση???Εχεις παει??

Οχι εγω ημουν στο τμημα των Ηλεκτρονικων , αν εισαι καλος εχει στο εξωτερικο , στην Ελλαδα πιο δυσκολα τα πραγματα οπως κι σε ολους τους τομεις.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι εγω ημουν στο τμημα των Ηλεκτρονικων , αν εισαι καλος εχει στο εξωτερικο , στην Ελλαδα πιο δυσκολα τα πραγματα οπως κι σε ολους τους τομεις.

Οκ,σε ευχαριστω πολυ.Δυστυχως δεν εγραψα για οσο προετοιμαζομουν και σκεφτομαι τι επιλογες εχω.Ε μια απο αυτες ειναι και αυτο το τμημα και αν μου αρεσει αρκετα ισως να μεινω να το τελειωσω χωρις να ξαναδωσω Πανελλαδικες.Ολο το θεμα βεβαια, ειναι να ανεβασω λιγο την ψυχολογια μου και να προετοιμαστω καταλληλα!!!!!! :-D  :unsure:

Δημοσ.

Αν δεν εχεις θεμα οικονομικο για να πας σε αλλη πολη δες και το csd στην κρητη

Δεν εχω την δυνατοτητα να παω επαρχια δυστυχως.....

Δημοσ.

To τμημα αυτοματισμου στο ΤΕΙ Πειραια ειναι πολυ καλο κι αν σου αρεσει το αντικειμενο αυτοματισμοι , προγραμματισμος κλπ θα σε καλυψει.

• Like 1
Δημοσ.

To τμημα αυτοματισμου στο ΤΕΙ Πειραια ειναι πολυ καλο κι αν σου αρεσει το αντικειμενο αυτοματισμοι , προγραμματισμος κλπ θα σε καλυψει.

Οκ,σε ευχαριστω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...