pavloa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα....Επειδή είμαι λίγο άσχετος από αυτά...πέρσι έβγαλα μια mastercard για να κάνω αγορές... Μαζί με την master card μου δώσανε και μια visa... τώρα επειδή χρειάζομαι έναν λογαριασμό για να βάλω κάτι λεφτά σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τoν λογαριασμό της visa...Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάποια αγορά με την master card και να μου ρουφήξει λεφτά από την visa;; Και σε περίπτωση που δεν φτάνουν τα λεφτά για αγορά από την master υπάρχει περίπτωση να μου τα ρουφήξει απο την visa;;
nChristos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Απλά κανε μεταφορά όλων των χρημάττων απο την μια καρτα στην αλλή....
pavloa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Οπότε αυτές οι δύο κάρτες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους..Ρωτάω για να μην βάλω λεφτά μέσα στη visa και κάνω καμιά αγορά με την master και ψάχνω τα λεφτά που είχα βάλει στην visa..Οπότε βάζω άφοβα λεφτά στον λογαριασμό με την visa...
kostasbm Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 οι καρτες δεν εχουν σχεση μεταξυ τους αλλα εχει η Τραπεζα και με τις 2 (το τμημα καρτων της τραπεζας ειναι ενα) ητοι βλεπουν τις κινησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα