andreamk13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πούλησα στο ebay σ έναν Αγγλο ένα λάπτοπ for parts or not working και χωρίς δικαίωμα επιστροφής. Είχα και άπειρες φωτογραφίες του προιόντος. Το έστειλα μέσω ελτά σε πολύ καλό σκληρό κουτί με κανένα κίνδυνο να πάθει κάτι. Σήμερα είδα πως μου έστειλε αίτημα refund γιατί λέει είχε hidden damages. Και οτι δν ήρθε σε καλή συσκευασία και έχει δυο φωτογραφίες του ανοιγμένο το καπάκι ότι να ναι. Προφανώς και δεν θέλω επιστροφή τι μπορώ να κάνω? Σε περίπτωση που το ebay αποφασίσει επιστροφή και δεν θέλω να πληρώσω πίσω τα λεφτά τι μπορεί να συμβεί?
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αν εχεις αναφερει τα προβληματα που ειχε τοτε το ebay θα το δει και δεν θα εχεις θεμα πιστευω. Αν ομως λες οτι πχ δουλευει η μητρηκη Ενω δεν δουλευει τοτε θα εχει δικιο και θα αναγκαστεις να το παρεις πισω. Το αλλο που λες δεν μου εχει τυχει.
andreamk13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το μονο που γράφω είναι οτι είναι σε καλή κατάσταση η μπαταρία και δουλεύει κανονικά και του γράφω οτι δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει. Γ αυτό άλλωστε το έβγαλα γ ανταλλακτικά.
andreamk13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ξέρει κάποιος? Αν δεν πληρώσω στο ebay τι θα γίνει?
phone-parts Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ξέρει κάποιος? Αν δεν πληρώσω στο ebay τι θα γίνει? θα σου στείλουν αρχικά αυτό μετα λογικα αν το αγνοήσεις δν θα σε αφηνουν να πουλήσεις ? δν το 3ερω το μετα και δν το δοκιμαζω
Silverage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αν δεν μπορέσεις αποδείξεις οτι ήσουν σωστός, θα σου πάρουνε τα χρήματα με το ζόρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα