anonimos53 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θα ήθελα να ροτίσω πόσα μόρια πέρνεις και αν ισχύει ότι πέρνεις 200-300 ευρό
Expertr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p>Εαν θυμαμαι καλα παιρνεις 150 μορια απο ολα τα σωματα των ειδικων δυναμεων εκτος απο τους αλεξιπτωτιστες που παιρνεις σχεδον 300. Βεβαια εαν εισαι δεα κτλ παιρνεις κατι παραπανω.Τα χρηματα που παιρνεις ειναι ιδια και με τα υπολοιπα οπλα. Γυρω στα 8€ εκτος απο καποιες περιπτωσεις που ανεβαινει</p>
anonimos53 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 σε ευχαριστό για τις πληροφορίες για τι έχω ακούση πολλά και δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον :lol:
headbanger Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εκτός αν μιλάς για την μοίρα καταδρομών στην Κύπρο που σε πληρώνουν κάτι παραπάνω από τα 8ευρώ από μόρια δεν είχε διαφορά ( τι να τα κάνεις τα μόρια στην Ελλάδα του 2015 ρε γαμώτο... αλλά τέλος πάντως) θα ρωτήσω τον αδερφο μου που υπηρέτησε στην 35 και θα επανέλθω
panos2171 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 500 είναι τα μόρια από τις ειδικές δυνάμεις και απλοί ΔΕΑ. Τα 1000 μόρια τα παίρνουν οι ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων και οι τσολιάδες (προεδρική φρουρά). 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παντως κρατα στο πισω μερος του μυαλου σου οτι οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι παιξε γελασε, ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα, ο κολλητος μου που ειναι μεσα και απολυεται σε 130 μερες εχει χορτασει τρεξιμο. Ειδικα αν πας δυναμεις πεζοναυτων θα "περασεις καλα". Αν θες να δοκιμασεις τα ορια σου οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι για εσενα, αν θες να τα ξεπερασεις και ειναι το ονειρο σου να τιμησεις τον πρασινο μπερε μεχρι τελους τοτε ναι. ΟΥΚ το αποκλεεις εκτος αν μεινεις μονιμος καθως η εκπαιδευση τους ειναι μεγαλυτερη απο την θητεια και αλεξιπτωτα ειναι απιστευτα δυσκολο να μπεις χωρις βυσμα. Αν δηλωσεις οτι θες να πας κυπρο θα σε παρουν χωρις δευτερη κουβεντα και εκει θα πληρωνεσαι αρκετα παραπανω απο τα 8€/μηνα που εχουν ολοι οι αλλοι
Expertr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p> Παντως κρατα στο πισω μερος του μυαλου σου οτι οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι παιξε γελασε, ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα, ο κολλητος μου που ειναι μεσα και απολυεται σε 130 μερες εχει χορτασει τρεξιμο. Ειδικα αν πας δυναμεις πεζοναυτων θα "περασεις καλα".<br /> Αν θες να δοκιμασεις τα ορια σου οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι για εσενα, αν θες να τα ξεπερασεις και ειναι το ονειρο σου να τιμησεις τον πρασινο μπερε μεχρι τελους τοτε ναι. ΟΥΚ το αποκλεεις εκτος αν μεινεις μονιμος καθως η εκπαιδευση τους ειναι μεγαλυτερη απο την θητεια και αλεξιπτωτα ειναι απιστευτα δυσκολο να μπεις χωρις βυσμα. Αν δηλωσεις οτι θες να πας κυπρο θα σε παρουν χωρις δευτερη κουβεντα και εκει θα πληρωνεσαι αρκετα παραπανω απο τα 8€/μηνα που εχουν ολοι οι αλλοι<br /> </p><p> </p><p>Επειδη υπηρετησα πεζοναυτης και απολυθηκα το 13 δεν ξερω τι σου λεει ο φιλος σου αλλα εγω τα περιμενα πιο σοβαρα και δυσκολα.<br /> Το μονο "δυσκολο" που ειχε επειδη ετυχε να ειμαι αυλωνα ηταν τα βυσματα του στρατοπαιδου να τα βαλεις υπηρεσιες.<br /> Η εκπαιδευση δεν ηταν κατι το τοσο τρομερο.τρεξιμο κλασικα και καμψεις,κοιλιακους,μονοζυγο.<br /> Ασε που δεν κοβουν ΚΑΝΕΝΑΝ<br /> Επισης σε ολο το ταγμα τα στελεχη που αξιζαν να ειναι εκει και ειχαν πραγματικα @ ηταν μετρημενοι στο ενα χερι...Οι υπολοιιποι ηταν γιωταδες μεγαλοι και στο επαιζαν μαγκες ενω οσοι ηταν κομαντα σου μιλουσαν ακομπλεξαριστα</p> 1
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Παντως κρατα στο πισω μερος του μυαλου σου οτι οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι παιξε γελασε, ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα, ο κολλητος μου που ειναι μεσα και απολυεται σε 130 μερες εχει χορτασει τρεξιμο. Ειδικα αν πας δυναμεις πεζοναυτων θα "περασεις καλα". Αν θες να δοκιμασεις τα ορια σου οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι για εσενα, αν θες να τα ξεπερασεις και ειναι το ονειρο σου να τιμησεις τον πρασινο μπερε μεχρι τελους τοτε ναι. ΟΥΚ το αποκλεεις εκτος αν μεινεις μονιμος καθως η εκπαιδευση τους ειναι μεγαλυτερη απο την θητεια και αλεξιπτωτα ειναι απιστευτα δυσκολο να μπεις χωρις βυσμα. Αν δηλωσεις οτι θες να πας κυπρο θα σε παρουν χωρις δευτερη κουβεντα και εκει θα πληρωνεσαι αρκετα παραπανω απο τα 8€/μηνα που εχουν ολοι οι αλλοι Εχεις υπηρετησει ποτε καπου;;;. Αυτα που λες τα εχεις τεκμηριωσει;;;. Οι πεζοναυτες χειροτεροι και θα "περασει καλα";;;. Χειροτερα απο ποιους;;;. Στα αλεξιπτωτα μπαινουν μονο βυσματα;;;. Αστρατευτε να μιλας μονο για ο,τι εχεις εμπειρια... Το τι ακους απο ραδιο-αρβυλα , μην το αναμεταδιδεις.... 2α Μ.Αλ 93ΔΦιλε μου t.s. το ποσο που γραφεις το περνουν τα αλεξιπτωτα στα "συντηρησιμα" αλματα (2 στον αριθμο) καθε εξαμηνο.... Με τα σημερινα δεδομενα θητειας θα το προλαβεις 2 φορες ... 1
anonimos53 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγώ έχω δηλόσει δυνάμης καταδρομόν για τι το θέλω και ξέρω τι θα περάσω και για τι δεν θέλω να κολοβαράω όπος στο πεζικό ......και μετά θα δήλοσω για κύπρο για τι άκουσα πολύ καλά λόγια για εκεί τα μόρια που ροτάω πόσα δήνουν τα θέλω για να μπώ εμποροπλοιάρχων μέτα το στρατό
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγώ έχω δηλόσει δυνάμης καταδρομόν για τι το θέλω και ξέρω τι θα περάσω και για τι δεν θέλω να κολοβαράω όπος στο πεζικό ......και μετά θα δήλοσω για κύπρο για τι άκουσα πολύ καλά λόγια για εκεί Μια χαρα, αν το θες να πας ειναι ωραια εμπειρια. Τουλαχιστον να κανεις στρατο και οχι χαβαλε που κανουν οι γιωταδες. Εχεις υπηρετησει ποτε καπου;;;. Αυτα που λες τα εχεις τεκμηριωσει;;;. Οι πεζοναυτες χειροτεροι και θα "περασει καλα";;;. Χειροτερα απο ποιους;;;. Στα αλεξιπτωτα μπαινουν μονο βυσματα;;;. Αστρατευτε να μιλας μονο για ο,τι εχεις εμπειρια... Δυστυχως εχω μονιμο προβλημα στο χερι το δεξι και δεν με δεχονται ΕΔ. Δεν θα ελεγα οτι λεω χωρις να τα εχω τεκμηριωσει και μιλαω μονο και μονο επειδη εχουν μπει πανω απο δεκα ατομα ειδικες δυναμεις και ολοι τα ιδια λενε.
Expertr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εχεις υπηρετησει ποτε καπου;;;. Αυτα που λες τα εχεις τεκμηριωσει;;;. Οι πεζοναυτες χειροτεροι και θα "περασει καλα";;;. Χειροτερα απο ποιους;;;. Στα αλεξιπτωτα μπαινουν μονο βυσματα;;;. Αστρατευτε να μιλας μονο για ο,τι εχεις εμπειρια... Το τι ακους απο ραδιο-αρβυλα , μην το αναμεταδιδεις.... 2α Μ.Αλ 93Δ Φιλε μου t.s. το ποσο που γραφεις το περνουν τα αλεξιπτωτα στα "συντηρησιμα" αλματα (2 στον αριθμο) καθε εξαμηνο.... Με τα σημερινα δεδομενα θητειας θα το προλαβεις 2 φορες ... Αυτο με τα αλεξιπτωτα που λεει ισχυει δυστυχως πλεον. Και εγω ειχα σκοπο να δηλωσω αλεξιπτωτα αλλα ακουσα τι παιζει και δηλωσα απλα Ε.Δ Μετα καταλαβα οτι καλα εκανα αφου ακουσα πολλα ατομα που ενω ειχαν χρονους δεν περασαν τελευταια στιγμη και μπηκε καποιο βυσμα. Πλεον παιζουν ΠΟΛΛΑ βυσματα γενικα και στις Ε.Δ, Οταν εγω δηλωνω σαν επιλογες Λοκ 1)ναουσα 2)δραμα 3) ρεντινα και με στελνουν πεζοναυτη αυλωνα? Εγω καταλαβαινω οτι τα βυσματα απο τον βορρα πηγε ο καθενας στην περιοχη του και περισεψα μονο για εκει. 1
panos2171 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγώ έχω δηλόσει δυνάμης καταδρομόν για τι το θέλω και ξέρω τι θα περάσω και για τι δεν θέλω να κολοβαράω όπος στο πεζικό ......και μετά θα δήλοσω για κύπρο για τι άκουσα πολύ καλά λόγια για εκεί τα μόρια που ροτάω πόσα δήνουν τα θέλω για να μπώ εμποροπλοιάρχων μέτα το στρατό Έχω την εντύπωση πως δόκιμοι υπαξιωματικοί, σημαιοφόροι και λιμενοφύλακες παίρνουν μόρια από το στρατό και οι εμποροπλοιάρχων μπαίνουν με πανελλήνιες.
farcry2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θα ήθελα να ροτίσω πόσα μόρια πέρνεις και αν ισχύει ότι πέρνεις 200-300 ευρό Γιατι δεν πας οβα;
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 παιδιά καλώς η κακώς με τα αλεξίπτωτα οπωσ και γενικά και με όλα τα άλλα υπάρχει μεγάλο θέμα με τα βύσματα .. Υπηρετησα καταδρομέας αλεξιπτωτιστής και απολύθηκα ως έφεδρος λόχιας ΛΟΚ .. Περασα τις δοκιμές για αλεξίπτωτα έβγαλα τα σχολειά και έμενα μαζί και με άλλα 5 άτομα που δεν είχαμε βύσμα μια μέρα μας έβγαλαν φύλο πορείας και δρόμο .. Απο το πεύκο κιόλας είχα γνωρίσει άτομο που ούτε αθλήματα ούτε τίποτα έκανε και μας έλεγε πως '' εγώ μια χαρά θα μπω αλεξίπτωτα και δε θα κάνω και τίποτα '' οπότε ναι και από προσωπική πείρα υπάρχει θέμα με τα αλεξίπτωτα . ΘΑ διαφωνήσω βέβαια για το θέμα των πεζοναυτών οι οποίοι πραγματικά όσο ήμουν εγώ τουλάχιστον ήταν στον αφρο .. Πολυ λιγότερες ασκήσεις και προγράμματα .. περισσότεροι έξοδοι και γενικά άλλη φάση .. Ηταν την ίδια ώρα με έμενα φίλοι μου πεζοναύτες που γνωριστήκαμε στο πεύκο τον ένα μήνα και κάτι που μηνάμε κάτω και μου τα έλεγαν οι ίδιοι .. οπότε αν είναι θέμα να πάρεις τα μόρια και να την βγάλεις λάδι πάνε πεζοναύτες να γουστάρεις. να φας και πεινερλι από το first . Γενικα πάντως μην τρελαινόμαστε δεν είναι και τόσο δα αυστηρά .. Εγω μπήκα και έβγαλα όλες τις ασκήσεις + κάποια έξτρα σχολειά και ασκήσεις που παρευρέθηκα με γνώση πως εξαρχής έχω μηνίσκο .. Δεν είδα όσο ήμουν μέσα να κόβουν άτομο επειδή είχε κάποιο θέμα έκτος από κάνα δυο που γκρινιάζαν κλπ.. Φυσικα τα λεγόμενα μου είναι αντίστοιχα της εμπειρίας που αποκόμισα εγώ από τον στρατό και μπορεί να έχουν αλλάξει Ρίζικα .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα