cosmos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το εμφυτευμα μου είπαν ότι εκτός του ότι είναι ακριβό δεν είναι σίγουρο αν κάτσει καλά άρα 1500 ευρώ στον αέρα; εγώ μιλάω για γέφυρα με 2 δόντια πορσελσνη συν το κόστος να τα βάλει. Δηλαδή για 2 τραπεζίτες μου είπε όλα μαζί 200 έως 250 το πολύ. Αυτός τα φτιάχνει αυτός τα βάζει. 60 ετών οπότε έχει εμπειρία και οδοντιατρο αν χρειαστεί για κάτι δύσκολο ίσως. Ω καλά ...φίλε μου ο τεχνίτης δεν έχει για βοηθό τον γιατρό....το αντίθετο γίνεται...Ρε μην σας το παίζουν γιατροί οι τεχνίτες που έβγαλαν μια κωλοσχολή 2 χρονων.... Και να ξέρεις ότι η "δουλειά" που κάνει ο 60ρης φίλος σου...πάει για εισαγγελέα.. γιατί ακριβώς δεν είναι αυτή η δουλειά του.. Καλά ξεμπερδέματα...αλλά μετά μην κλαις κ εσύ κ όλο σου το σόι...
scullyist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ως εμπειρία και μόνο λοιπόν... Μου είπε επίσης να το σπάσω μόνος το σπυρσκι αν θέλω. Απίστευτο.... ...αυτό πάντως, εμένα όταν μου το είπε, δεν μου φάνηκε απίστευτο και το έκανα. Αν βλέπεις το απόστημα και έχεις πρόσβαση χωρίς πολλά πολλά -ειδικά αν το έχει βγάλει και πάνω στο ούλο- δεν είναι τίποτα το πολύπλοκο. Απελευθερώνεται /αδειάζει το πύον κι έτσι υποθέτω μειώνεται κι η διάρκεια της γενικής υποχώρησης του αποστήματος (εννοείται με αντιβίωση ήμουν παράλληλα) + ηρεμεί αμέσως από την ενόχληση/πίεση//πόνο που προκαλούσε το οίδημα...(το ίδιο πράγμα -και πάλι με προτροπή του γιατρού- και με χαλάζιο). Εννοείται με καυτηρίαση της καρφίτσας/βελόνας πρώτα κλπ γνωστά προς απολύμανση. Και προφανώς όχι κατάποση. Κατατά, βλέπεις τι θα σου πει κι ο 2ος κλπ
funbreaker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το εμφυτευμα μου είπαν ότι εκτός του ότι είναι ακριβό δεν είναι σίγουρο αν κάτσει καλά άρα 1500 ευρώ στον αέρα; εγώ μιλάω για γέφυρα με 2 δόντια πορσελσνη συν το κόστος να τα βάλει. Δηλαδή για 2 τραπεζίτες μου είπε όλα μαζί 200 έως 250 το πολύ. Αυτός τα φτιάχνει αυτός τα βάζει. 60 ετών οπότε έχει εμπειρία και οδοντιατρο αν χρειαστεί για κάτι δύσκολο ίσως. Τα εμφυτεύματα έχουν επιτυχία 95% Τώρα το να μην πάει κάτι καλά μπορεί να συμβεί σε οτιδήποτε. Εξάλλου πριν το βάλεις θα κάνεις ειδικές εξετάσεις για το οστό για να βεβαιωθείτε ότι είναι οκ. Μακροχρόνια συμφέρει περισσότερο από την γέφυρα (σε κανονικό οδοντίατρο) και δεν καταστρέφει τα γειτονικά δόντια όπως η γέφυρα. Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και σε καταλαβαίνω. Η απόφαση για το ρίσκο στον οδοντοτεχνίτη είναι δική σου. Μπορεί πράγματι όλα να πάνε καλά, μπορεί και να μην πάνε και να μπλέξεις. Ψάξτο όσο γίνεται και σκέψου το. 1
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ως εμπειρία και μόνο λοιπόν... Μου είπε επίσης να το σπάσω μόνος το σπυρσκι αν θέλω. Απίστευτο.......αυτό πάντως, εμένα όταν μου το είπε, δεν μου φάνηκε απίστευτο και το έκανα. Αν βλέπεις το απόστημα και έχεις πρόσβαση χωρίς πολλά πολλά -ειδικά αν το έχει βγάλει και πάνω στο ούλο- δεν είναι τίποτα το πολύπλοκο. Απελευθερώνεται /αδειάζει το πύον κι έτσι υποθέτω μειώνεται κι η διάρκεια της γενικής υποχώρησης του αποστήματος (εννοείται με αντιβίωση ήμουν παράλληλα) + ηρεμεί αμέσως από την ενόχληση/πίεση//πόνο που προκαλούσε το οίδημα...(το ίδιο πράγμα -και πάλι με προτροπή του γιατρού- και με χαλάζιο). Εννοείται με καυτηρίαση της καρφίτσας/βελόνας πρώτα κλπ γνωστά προς απολύμανση. Και προφανώς όχι κατάποση. Κατατά, βλέπεις τι θα σου πει κι ο 2ος κλπ Το έσπασες με τα δάχτυλα;
scullyist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ε όχι και με τα δάχτυλα, όπως έγραψα: 1. Αν βλέπεις το απόστημα και έχεις πρόσβαση χωρίς πολλά πολλά 2. Βελόνα /καρφίτσα καυτηριασμένη + απολύμανση της με οινόπνευμα. Σε 2 περιπτώσεις έβλεπα το απόστημα, το λευκό με το πύον δλδ είχε φανεί αρκετά (ή έστω κι ελάχιστα, κι ενα ελάχιστο λευκό "μυτάκι" να φαίνεται, εκεί θα γίνει η "έξοδος" ) στην επιφάνεια, οπότε καναδυό -διακριτικά, δεν 'σκάβεις'- "τσικ" με την καρφίτσα ήθελε και έσκαγε. Το μόνο που έκανα με το δάχτυλο ήταν στην 1 περίπτωση που είχε προέκταση επάνω στο ούλο, όσο με έπαιρνε ελαφριά πίεση στο ούλο προς τα έξω -περιμετρικά της περιοχής, όχι απευθείας επάνω στο απόστημα /πληγή- ώστε να βγει όσο γινόταν περισσότερο. Σε φάση που ξαναγέμισε την επόμενη μέρα, επανάληψη. Ε μετά άρχισε η υποχώρηση. Και εννοείται και τα χέρια απολύμανση (ή γάντι) για την όλη διαδικασία (Σε άλλη περίπτωση που ήταν όλο εσωτερικό, δλδ πρήξιμο μεν αλλά δεν φαινόταν απολύτως τίποτα επιφανειακά, εννοείται δεν είναι για 'homemade' βίαιες ανασκαφές, υπομονή με την αντιβίωση).
arxontas71 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Συμπολιτη εάν έχεις χρόνο το πρωί πήγαινε και μια βόλτα στην οδοντιατρικη σχολή στα πανεπιστήμια, κάνουν εξαιρετική δουλειά με επίβλεψη καθηγητή, πήγα προ διετίας και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, και φυσικά τιμές προσιτές, σε διαφορετική περίπτωση πήγαινε και σε άλλους οδοντιατρους και δες τιμές και ευκολίες πληρωμής. 1
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλησπερα σου..Δεν ειναι πολλα τα χρηματα που σου ζηταει οχι και θα σου εξηγησω αμεσως γιατι. Αν το απονευρωμενο δεν σωθει και στο κανει εξαγωγη,αυτοματως η γεφυρα συμπληρωνει 3 δοντια..Αυτο που θα λειπει και το μπροστα του και το πισω του που θα τροχιστει για να κουμπωσει η γεφυρα..Με καταλαβες ελπιζω! Το εμφυτευμα ειναι σιγουρα μια καλυτερη λυση απο καθε αποψη,
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p>Συμπολιτη εάν έχεις χρόνο το πρωί πήγαινε και μια βόλτα στην οδοντιατρικη σχολή στα πανεπιστήμια, κάνουν εξαιρετική δουλειά με επίβλεψη καθηγητή, πήγα προ διετίας και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, και φυσικά τιμές προσιτές, σε διαφορετική περίπτωση πήγαινε και σε άλλους οδοντιατρους και δες τιμές και ευκολίες πληρωμής. </p> Στα πανεπιστήμια που εννοείς; στο αχεπα;
arxontas71 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι στην σχολή, αν μπορείς πήγαινε ένα πρωί.
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι στην σχολή, αν μπορείς πήγαινε ένα πρωί. θα παω στην αδεια μου 6 ιουλιου...αν δεν με πονεσει το δοντι φυσικα και γλυτωσω την εξαγωγη. Καλησπερα σου..Δεν ειναι πολλα τα χρηματα που σου ζηταει οχι και θα σου εξηγησω αμεσως γιατι. Αν το απονευρωμενο δεν σωθει και στο κανει εξαγωγη,αυτοματως η γεφυρα συμπληρωνει 3 δοντια..Αυτο που θα λειπει και το μπροστα του και το πισω του που θα τροχιστει για να κουμπωσει η γεφυρα..Με καταλαβες ελπιζω! Το εμφυτευμα ειναι σιγουρα μια καλυτερη λυση απο καθε αποψη, κοιτα ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ( αν παω εννοω σε οδοντιατρο) θα πρεπει να κανει τα εξης... να μου παρει μετρα για τα δοντια ( 1 επισκεψη), να παω να δοκιμασω τα δοντια( 2η επισκεψη) , μετα να μου τα κολλησει (3η επισκεψη) και τελος στην τελευταια επισκεψη να μου τα κολλησει ολα ( γεφυρα). Συνολο 600-800 ευρω . Τωρα στην περιπτωση μου που εχω γνωστο ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΗ ( τον καλυτερο δυτικα της πολεως). Θα παω σε αυτον,αυτος θα με παει σε δικο του οδοντιατρο να δει τι ακριβως παιζει με το δοντι -δοντια μου γενικως. Μετα θα παω στο εργαστηριο του θα μου παρει ο ΙΔΙΟΣ μετρα . Οποτε την επομενη φορα παω για προβα δοντιων και μου τα κολλαει κιολας! Συνολο 100-150 ευρω μαζι με τον ελεγχο του οδοντιατρου. Ιδια δουλεια θα κανουν ολοι εφοσον τα ουλα και τα μπροστινα δοντια θα ειναι ετοιμα για την γεφυρα. Τον πηρα τηλεφωνο πριν και μου ειπε οτι αυτος ΔΕΝ εχει φυσικα τα εργαλεια των Γιατρων αλλα γεφυρες βαζει πολλα χρονια σε πολλους πελατες του,κανεις δεν επαθε ζημια . Ειναι ο ΙΔΙΟΣ ανθρωπος απο τον οποιο παιρνουν ΟΛΟΙ οι γιατροι σχεδον της πολης τα δοντια. Απλα εγω ετυχε να τον γνωριζω και τωρα ισως τον χρειαστω! Εννοειται πως αν θελω να κανω εμφυτευση παλι αυτος θα μπει στη μεση για να το κανω στα 500 ευρω ( τα οποια ειναι παρα πολλα αυτη την εποχη για πισω δοντι,αν ηταν μπροστα οκ ισως τα εδινα).
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 θα παω στην αδεια μου 6 ιουλιου...αν δεν με πονεσει το δοντι φυσικα και γλυτωσω την εξαγωγη. κοιτα ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ( αν παω εννοω σε οδοντιατρο) θα πρεπει να κανει τα εξης... να μου παρει μετρα για τα δοντια ( 1 επισκεψη), να παω να δοκιμασω τα δοντια( 2η επισκεψη) , μετα να μου τα κολλησει (3η επισκεψη) και τελος στην τελευταια επισκεψη να μου τα κολλησει ολα ( γεφυρα). Συνολο 600-800 ευρω . Τωρα στην περιπτωση μου που εχω γνωστο ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΗ ( τον καλυτερο δυτικα της πολεως). Θα παω σε αυτον,αυτος θα με παει σε δικο του οδοντιατρο να δει τι ακριβως παιζει με το δοντι -δοντια μου γενικως. Μετα θα παω στο εργαστηριο του θα μου παρει ο ΙΔΙΟΣ μετρα . Οποτε την επομενη φορα παω για προβα δοντιων και μου τα κολλαει κιολας! Συνολο 100-150 ευρω μαζι με τον ελεγχο του οδοντιατρου. Ιδια δουλεια θα κανουν ολοι εφοσον τα ουλα και τα μπροστινα δοντια θα ειναι ετοιμα για την γεφυρα. Τον πηρα τηλεφωνο πριν και μου ειπε οτι αυτος ΔΕΝ εχει φυσικα τα εργαλεια των Γιατρων αλλα γεφυρες βαζει πολλα χρονια σε πολλους πελατες του,κανεις δεν επαθε ζημια . Ειναι ο ΙΔΙΟΣ ανθρωπος απο τον οποιο παιρνουν ΟΛΟΙ οι γιατροι σχεδον της πολης τα δοντια. Απλα εγω ετυχε να τον γνωριζω και τωρα ισως τον χρειαστω! Εννοειται πως αν θελω να κανω εμφυτευση παλι αυτος θα μπει στη μεση για να το κανω στα 500 ευρω ( τα οποια ειναι παρα πολλα αυτη την εποχη για πισω δοντι,αν ηταν μπροστα οκ ισως τα εδινα). Κοιτα...ειναι πως το βλεπει ο καθενας..Εγω στα δοντια δεν διαπραγματευομαι!!Απο μια εξαγωγη που εκανα εβαλα και εγω γεφυρα και πιστεψε με οικονομικα ημουν (και ειμαι λολ) χαλι γκαλι!Του τα εδινα λιγα λιγα..Μην σκεφτεσαι το οικονομικο,δινε τα λιγα λιγα ετσι κανουν ολοι πια! Γιατι να πας σε οδοντοτεχνιτη?αλλη η δουλεια του οδοντοτεχνιτη και αλλη του οδοντιατρου (αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος) .Επισης μην υποτιμας τα πισω δοντια και το υλικο που θα επιλεξει γι'αυτα γιατι απο εκει αγαπητε συμφορουμιτη μασαμε,εκτος αν εισαι ο bugs bunny! Οι γεφυρες ειναι απροβληματιστες απλα εχουν το μειονεκτημα που τροχιζεις διπλανα υγιη δοντια,αν ομως προσεχεις την στοματικη σου υγιεινη θα εισαι μια χαρα!Τελος...κανε σωστη επιλογη οδοντιατρου και οχι "βαζω γεφυρες χωρις να εχει τυχει προβλημα" διοτι αν σου κανει κακη δουλεια θα πληρωσεις αλλα τοσα ενδεχομενως μελλοντικα. Αυτα απο εμενα.. 1
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 θα παω στην αδεια μου 6 ιουλιου...αν δεν με πονεσει το δοντι φυσικα και γλυτωσω την εξαγωγη. κοιτα ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ( αν παω εννοω σε οδοντιατρο) θα πρεπει να κανει τα εξης... να μου παρει μετρα για τα δοντια ( 1 επισκεψη), να παω να δοκιμασω τα δοντια( 2η επισκεψη) , μετα να μου τα κολλησει (3η επισκεψη) και τελος στην τελευταια επισκεψη να μου τα κολλησει ολα ( γεφυρα). Συνολο 600-800 ευρω . Τωρα στην περιπτωση μου που εχω γνωστο ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΗ ( τον καλυτερο δυτικα της πολεως). Θα παω σε αυτον,αυτος θα με παει σε δικο του οδοντιατρο να δει τι ακριβως παιζει με το δοντι -δοντια μου γενικως. Μετα θα παω στο εργαστηριο του θα μου παρει ο ΙΔΙΟΣ μετρα . Οποτε την επομενη φορα παω για προβα δοντιων και μου τα κολλαει κιολας! Συνολο 100-150 ευρω μαζι με τον ελεγχο του οδοντιατρου. Ιδια δουλεια θα κανουν ολοι εφοσον τα ουλα και τα μπροστινα δοντια θα ειναι ετοιμα για την γεφυρα. Τον πηρα τηλεφωνο πριν και μου ειπε οτι αυτος ΔΕΝ εχει φυσικα τα εργαλεια των Γιατρων αλλα γεφυρες βαζει πολλα χρονια σε πολλους πελατες του,κανεις δεν επαθε ζημια . Ειναι ο ΙΔΙΟΣ ανθρωπος απο τον οποιο παιρνουν ΟΛΟΙ οι γιατροι σχεδον της πολης τα δοντια. Απλα εγω ετυχε να τον γνωριζω και τωρα ισως τον χρειαστω! Εννοειται πως αν θελω να κανω εμφυτευση παλι αυτος θα μπει στη μεση για να το κανω στα 500 ευρω ( τα οποια ειναι παρα πολλα αυτη την εποχη για πισω δοντι,αν ηταν μπροστα οκ ισως τα εδινα). Φιλαράκι με τόση ασχετοσύνη που σε δέρνει...καλά σου κάνουν εσένα και το σοι σου και σε κοροιδεύει ο εν λόγω κύριος.Και σταμάτα να επιμένεις για την χαζομάρα που λες...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Ο τεχνίτης δεν μπορεί καν να σου πάρει μέτρα...το καταλαβαίνεις???Δεν έχει την γνώση...(άλλο παίρνω μέτρα...και άλλο φτιάχνω κάτι με έτοιμα μέτρα που δίνει ο γιατρός) Ο γιατρός δίνει τα μέτρα στον τεχνίτη ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ!! Για δωσε μας το όνομα του κυριου που είναι τεχνίτης και εκτελεί και χρέη οδοντιάτρου...και μάλιστα το καυχιέται κιόλας χωρίς προβλήματα... Και ποιος σου είπε ότι πάει έτσι η σειρά που είπες με τις επισκέψεις στον γιατρό???Ποιος θα κάνει τυχόν εξαγωγές αν χρειάζεται??Τροχίσματα??Πρόβες??και φυσικά την ευθύνη???Άιντε έτσι είναι άρπα κόλλα όπως φαντάζεσαι??? Πήγαινε στην σχολή που σου είπαν κάποιοι να δουν την περίπτωση σου... Και επίσης εσενα θα σου άρεσε στην δουλειά που κάνεις...να έρχεται ο χ καραγκιόζης χωρίς το δικό σου το πιστοποιητικό ...να κάνει την δουλειά που κάνεις εσύ...να σε κλέβει δηλαδή ?? Αυτό κάνει ο τεχνίτης....επιπροσθέτως με κίνδυνο υγείας... και σταμάτα να λες ο,τι να ναι... 1
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κοιτα...ειναι πως το βλεπει ο καθενας..Εγω στα δοντια δεν διαπραγματευομαι!!Απο μια εξαγωγη που εκανα εβαλα και εγω γεφυρα και πιστεψε με οικονομικα ημουν (και ειμαι λολ) χαλι γκαλι!Του τα εδινα λιγα λιγα..Μην σκεφτεσαι το οικονομικο,δινε τα λιγα λιγα ετσι κανουν ολοι πια! Γιατι να πας σε οδοντοτεχνιτη?αλλη η δουλεια του οδοντοτεχνιτη και αλλη του οδοντιατρου (αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος) .Επισης μην υποτιμας τα πισω δοντια και το υλικο που θα επιλεξει γι'αυτα γιατι απο εκει αγαπητε συμφορουμιτη μασαμε,εκτος αν εισαι ο bugs bunny! Οι γεφυρες ειναι απροβληματιστες απλα εχουν το μειονεκτημα που τροχιζεις διπλανα υγιη δοντια,αν ομως προσεχεις την στοματικη σου υγιεινη θα εισαι μια χαρα!Τελος...κανε σωστη επιλογη οδοντιατρου και οχι "βαζω γεφυρες χωρις να εχει τυχει προβλημα" διοτι αν σου κανει κακη δουλεια θα πληρωσεις αλλα τοσα ενδεχομενως μελλοντικα. Αυτα απο εμενα.. Δεν με καταλαβες...εγραψα παραπανω οτι αυτο που κανει ο οδοντιατρος το κανει και αυτος που ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ στο γιατρο. Μια κολα ειναι ! Ο γιατρος απλα θα τροχισει οπως εγραψες τα δοντια κλπ. Μετα παω στον τεχνιτη για απλη τοποθετηση ΟΜΩΣ ΓΛΥΤΩΝΩ το κερδος του Γιατρου ! Ενας γιατρος θα μου παρει ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ 800 ενω αυτος που τα φτιαχνει 50 αντε 100. Για πορσελανη μιλησα φιλε τιποτα παρακατω! Επισης θα ρωτησω και για χρυσο αν βγει σε καλη τιμη γιατι τα χρυσα αντεχουν ! Φιλαράκι με τόση ασχετοσύνη που σε δέρνει...καλά σου κάνουν εσένα και το σοι σου και σε κοροιδεύει ο εν λόγω κύριος.Και σταμάτα να επιμένεις για την χαζομάρα που λες...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Ο τεχνίτης δεν μπορεί καν να σου πάρει μέτρα...το καταλαβαίνεις???Δεν έχει την γνώση...(άλλο παίρνω μέτρα...και άλλο φτιάχνω κάτι με έτοιμα μέτρα που δίνει ο γιατρός) Ο γιατρός δίνει τα μέτρα στον τεχνίτη ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ!! Για δωσε μας το όνομα του κυριου που είναι τεχνίτης και εκτελεί και χρέη οδοντιάτρου...και μάλιστα το καυχιέται κιόλας χωρίς προβλήματα... Και ποιος σου είπε ότι πάει έτσι η σειρά που είπες με τις επισκέψεις στον γιατρό???Ποιος θα κάνει τυχόν εξαγωγές αν χρειάζεται??Τροχίσματα??Πρόβες??και φυσικά την ευθύνη???Άιντε έτσι είναι άρπα κόλλα όπως φαντάζεσαι??? Πήγαινε στην σχολή που σου είπαν κάποιοι να δουν την περίπτωση σου... Και επίσης εσενα θα σου άρεσε στην δουλειά που κάνεις...να έρχεται ο χ καραγκιόζης χωρίς το δικό σου το πιστοποιητικό ...να κάνει την δουλειά που κάνεις εσύ...να σε κλέβει δηλαδή ?? Αυτό κάνει ο τεχνίτης....επιπροσθέτως με κίνδυνο υγείας... και σταμάτα να λες ο,τι να ναι... καταρχας ηρεμησε! Εγραψα υπαρχει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με γιατρο κανονικο !!!! Απλα γλυτωνω ΕΓΩ το κερδος του γιατρου που λες εσυ να παω. Αυτο λεμε τοσην ωρα! Στη σχολη θα παρω ρε φιλε εννοειται.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν με καταλαβες...εγραψα παραπανω οτι αυτο που κανει ο οδοντιατρος το κανει και αυτος που ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ στο γιατρο. Μια κολα ειναι ! Ο γιατρος απλα θα τροχισει οπως εγραψες τα δοντια κλπ. Μετα παω στον τεχνιτη για απλη τοποθετηση ΟΜΩΣ ΓΛΥΤΩΝΩ το κερδος του Γιατρου ! Ενας γιατρος θα μου παρει ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ 800 ενω αυτος που τα φτιαχνει 50 αντε 100. Για πορσελανη μιλησα φιλε τιποτα παρακατω! Επισης θα ρωτησω και για χρυσο αν βγει σε καλη τιμη γιατι τα χρυσα αντεχουν ! Ναι μια κολλα UHU ειναι λολ!! Συνελθε σε παρακαλω,δεν σε ειρωνευομαι..Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,δεν ειναι παιρνω μετρα βαζω κολλα..Ελεγχει την συγκλιση του στοματος σου,των δοντιων σου.Εμενα φαντασου οταν μου επαιρνε μετρα ηταν παρων και ο οδοντοτεχνιτης,δεν ειναι δουλειες αρπα κολα!Μιλαμε για στομα,για δοντια..Θα σου επαναλαβω οτι δεν προκειται για ενα δοντι..Αλλα για τρεις πορσελανες εξου και το ζητουμενο ποσο,πως θα κουμπωσει η γεφυρα?Τα χρυσα ειναι τα καλυτερα..αλλα αμα εισαι νεος ανθρωπος δεν ειναι κριμα να εισαι σαν τον Ταμτακο? 3
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι μια κολλα UHU ειναι λολ!! Συνελθε σε παρακαλω,δεν σε ειρωνευομαι..Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,δεν ειναι παιρνω μετρα βαζω κολλα..Ελεγχει την συγκλιση του στοματος σου,των δοντιων σου.Εμενα φαντασου οταν μου επαιρνε μετρα ηταν παρων και ο οδοντοτεχνιτης,δεν ειναι δουλειες αρπα κολα!Μιλαμε για στομα,για δοντια..Θα σου επαναλαβω οτι δεν προκειται για ενα δοντι..Αλλα για τρεις πορσελανες εξου και το ζητουμενο ποσο,πως θα κουμπωσει η γεφυρα?Τα χρυσα ειναι τα καλυτερα..αλλα αμα εισαι νεος ανθρωπος δεν ειναι κριμα να εισαι σαν τον Ταμτακο? καλα βρε εγω τοσην ΩΡΑ τι γραφω ;;; Ειπαμε μετρα κλπ τα παιρνουν ΜΑΖΙ απλα γλυτωνω την τοποθετηση και τα ΕΞΤΡΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ !! παραδειγμα ο τεχνιτης θα δωσει στο γιατρο το δοντι 100 εγω θα το παρω 400 + τις επισκεψεις . καταλαβατε τωρα η οχι ακομα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις