Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεφυρες εν ετει 2015..ειναι σα να συζηταμε για αυτοκινητα με καρμπυρατερ κ παιχνιδομηχανες αταρι.στο 2015.

τεσπα..you get the point..με τη γεφυρα θα αποκτησεις 2 απονευρωμενα δοντια για να καλυψεις το ενα,δηλ θα χαλασεις δυο γερα ακομη.εχε υποψιν οτι τα φορτια που θα υφιστανται αυτα τα δοντια θα ειναι πολλαπλασια αποτι οταν ηταν μονα τους,κ βαλε τον παραγοντα του απονευρωμενου δηλ το δοντι ξεραινεται κ εχει μειωμενες αντοχες οποτε ξεχνας τραγανα ξηροκαρπια παξιμαδια παστελια κλπ,ειδικα τα τελευταια διαλυουν τα δοντια λογω του μιγματος μελιου που κολλαει πανω στην αδαμαντινη κ πολλαπλασιαζει τις πιθανοτητες για καταγμα ακομα κ σε γερο δοντι.

οπως καταλαβες δεν αξιζει.θα πας να βρεις εναν καλο οδοντιατρο που κανει εμφυτευματα,κ οσο πιο πισω ειναι το δοντι τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχει να πετυχει,που ειναι ηδη πολυ υψηλες.μιλαμε για τεχνολογια εφαρμοσμενη ηδη τουλαχ 30χρονια στο εξωτερικο.

• Like 1
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεφυρες εν ετει 2015..ειναι σα να συζηταμε για αυτοκινητα με καρμπυρατερ κ παιχνιδομηχανες αταρι.στο 2015.

τεσπα..you get the point..με τη γεφυρα θα αποκτησεις 2 απονευρωμενα δοντια για να καλυψεις το ενα,δηλ θα χαλασεις δυο γερα ακομη.εχε υποψιν οτι τα φορτια που θα υφιστανται αυτα τα δοντια θα ειναι πολλαπλασια αποτι οταν ηταν μονα τους,κ βαλε τον παραγοντα του απονευρωμενου δηλ το δοντι ξεραινεται κ εχει μειωμενες αντοχες οποτε ξεχνας τραγανα ξηροκαρπια παξιμαδια παστελια κλπ,ειδικα τα τελευταια διαλυουν τα δοντια λογω του μιγματος μελιου που κολλαει πανω στην αδαμαντινη κ πολλαπλασιαζει τις πιθανοτητες για καταγμα ακομα κ σε γερο δοντι.

οπως καταλαβες δεν αξιζει.θα πας να βρεις εναν καλο οδοντιατρο που κανει εμφυτευματα,κ οσο πιο πισω ειναι το δοντι τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχει να πετυχει,που ειναι ηδη πολυ υψηλες.μιλαμε για τεχνολογια εφαρμοσμενη ηδη τουλαχ 30χρονια στο εξωτερικο.

Eγω μασαω τα παντα απροβληματιστα...Ενταξει τα παστελια δεν μου αρεσουν..Απλα ακομα και αν επιλεξει καποιος γεφυρα και γιατρουλη αστερι,θα σου βαλει καλο και γερο υλικο,θα σου κανει σωστη δουλεια και θα μασας τα παντα αφοβα.

Φυσικα ειναι αυτονοητο οτι τα εμφυτευματα ειναι η καλυτερη επιλογη!

καλα βρε εγω τοσην ΩΡΑ τι γραφω ;;; Ειπαμε μετρα κλπ τα παιρνουν ΜΑΖΙ απλα γλυτωνω την τοποθετηση και τα ΕΞΤΡΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ !!  παραδειγμα ο τεχνιτης θα δωσει στο γιατρο το δοντι 100 εγω θα το παρω 400 + τις επισκεψεις .

καταλαβατε τωρα η οχι ακομα ;

Ποιος σου ειπε που πληρωνεις εξτρα τις επισκεψεις??Καλε μου ανθρωπε πας στον οδοντιατρο και βλεπει το προβλημα σου..Τον ρωτας ποσο θα παει η ιστορια αυτη ολα μαζι με τα εργατικα σου?Εμενα εξτρα λεφτα δεν μου πηρε..Θες να πας στον φιλο σου τον οδοντοτεχνιτη,πηγαινε!Αν ομως δεν σου κανει καλη δουλεια,μελλοντικα θα ΞΑΝΑπληρωσεις τα ασυμμαζευτα..

Επισης εμφυτευμα με 500 ευρω δεν νομιζω να υπαρχει..Σε καταλαβαινω στο οικονομικο πιστεψε με,αλλα πρεπει να επιλεξεις το καλυτερο αποτελεσμα οσο δαπανηρο και αν ειναι..Αλλιως μεινε χωρις δοντι.

• Like 2
Δημοσ.

καλα βρε εγω τοσην ΩΡΑ τι γραφω ;;; Ειπαμε μετρα κλπ τα παιρνουν ΜΑΖΙ απλα γλυτωνω την τοποθετηση και τα ΕΞΤΡΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ !!  παραδειγμα ο τεχνιτης θα δωσει στο γιατρο το δοντι 100 εγω θα το παρω 400 + τις επισκεψεις .

καταλαβατε τωρα η οχι ακομα ;

και ο γιατρός τί είναι ?το τσιράκι του τεχνίτη???Ποιος το κάνει αυτό??

Δεν στα είπαν καλά φίλε μου...και αφού τα παίρνουν μαζί τα μέτρα...ο γιατρός δεν θα πληρωθεί??Τροχίσματα..απονευρώσεις...εξαγωγές...ό,τι χρειάζεται...δεν θα στα κάνει???Αυτά δεν χρειάζονται χρήματα??Σε βάζει στο λούκι ο φίλος σου..να ξεκινήσεις την δουλειά...και όταν μετά θα σου σκάσει κ αυτός την 500αρα και πιο πάνω...αναγκαστικά θα τα σκάσεις στον αναρμόδιο.

Αυτό που πας να κάνεις είναι εντελώς λάθος...στα παρουσιάζει έτσι ο τεχνίτης για να σου πάρει τα φράγκα...μαυρα φυσικά.

Επίσκεψη δεν πληρώνεις κάθε φορά που κάνεις την θεραπεία...μην τρελλαθούμε!!!

Άσε που θα γίνεις και ρεζίλι...γιατί αν πας σε γιατρό και πεις (όπως φυσικά σε συμβουλέψει ο τεχνίτης) κάνε μου αυτό κ αυτό...ο ίδιος ξέρει ότι θα φάει κανόνι για την υπόλοιπη δουλειά.

Και οι τιμές που λες δεν είναι σωστές...πέρνα απο κάποιους γιατρούς και συζήτησε για τις επιλογές που έχεις...(γεφυρα,εμφύτευματα κτλ κτλ).

Τώρα δεν το βλέπεις...αλλά σε βάθος χρόνου θα έχεις προβλήματα αν δεν γίνει σωστή προεργασία και δουλειά...και μετά θα τα ξαναφτιάχνεις απ την αρχή ...και θα σου κοστίσουν 3πλάσια απ ότι αν τα κάνεις σωστά απ την αρχή.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι εποχες είναι δύσκολες...και όλοι κάνουν καλύτερες τιμές.

Αλλά προς Θεού...κοίτα την υγεία σου...και πήγαινε στον ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ που είναι ο οδοντίατρος...και όχι στον κάθε αλμπάνη που το ΠΑΙΖΕΙ γιατρός.

Και μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τα πράγματα...τα δόντια..οι γέφυρες...τα εμφυτεύματα ...δεν είναι σαν τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου...το βάζουμε μια κόλλα είναι και το κολλάμε!

• Like 2
Δημοσ.

δηλαδη Σε εμας πως γινεται 4 ατομα ( των 50 εως 75 ετων) να τρωνε ΟΛΟΙ μαξιμαδια και μελι και να μην κουνιεται τιποτα ;;;;

Εμφυτευμα θα βαλω αλλα με την σωστη τιμη οχι 1500 και 2000 ευρω για ΕΝΑ δοντι στο Ελλαδισταν ελεος.

Δημοσ.

Ο Οδοντοτεχνιτης ειναι για τον οδοντιατρο εντολοδοχος.

Οτι ακριβως και ο φαρμακοποιος για τον καθε ιατρο,μεσω της συνταγης.

Ο οδοντιατρος σου παιρνει μετρα,τα στελνει στον τεχνιτη και αυτος φτιαχνει μασελες,γεφυρες κλπ με βαση αυτη τη μετρηση.Ο οδοντοτεχνιτης δεν ειναι οδοντιατρος.Και το συνολικο κοστος στις γεφυρες και μασελες εγγειται στο κοστος των υλικων και της δουλειας που χρησιμοποιουν οι τεχνιτες.

Εχε υποψιν σου διαφορα περι αντιποιησης επαγγελματος κλπ ομορφα.

• Like 3
Δημοσ.

δηλαδη Σε εμας πως γινεται 4 ατομα ( των 50 εως 75 ετων) να τρωνε ΟΛΟΙ μαξιμαδια και μελι και να μην κουνιεται τιποτα ;;;;

Εμφυτευμα θα βαλω αλλα με την σωστη τιμη οχι 1500 και 2000 ευρω για ΕΝΑ δοντι στο Ελλαδισταν ελεος.

Ναι αλλα ενα χιλιαρικο δεν σου κοβουν ουτε στο ουζμπεκισταν :)

Δημοσ.

και ο γιατρός τί είναι ?το τσιράκι του τεχνίτη???Ποιος το κάνει αυτό??

Δεν στα είπαν καλά φίλε μου...και αφού τα παίρνουν μαζί τα μέτρα...ο γιατρός δεν θα πληρωθεί??Τροχίσματα..απονευρώσεις...εξαγωγές...ό,τι χρειάζεται...δεν θα στα κάνει???Αυτά δεν χρειάζονται χρήματα??Σε βάζει στο λούκι ο φίλος σου..να ξεκινήσεις την δουλειά...και όταν μετά θα σου σκάσει κ αυτός την 500αρα και πιο πάνω...αναγκαστικά θα τα σκάσεις στον αναρμόδιο.

Αυτό που πας να κάνεις είναι εντελώς λάθος...στα παρουσιάζει έτσι ο τεχνίτης για να σου πάρει τα φράγκα...μαυρα φυσικά.

Άσε που θα γίνεις και ρεζίλι...γιατί αν πας σε γιατρό και πεις (όπως φυσικά σε συμβουλέψει ο τεχνίτης) κάνε μου αυτό κ αυτό...ο ίδιος ξέρει ότι θα φάει κανόνι για την υπόλοιπη δουλειά.

Και οι τιμές που λες δεν είναι σωστές...πέρνα απο κάποιους γιατρούς και συζήτησε για τις επιλογές που έχεις...(γεφυρα,εμφύτευματα κτλ κτλ).

Τώρα δεν το βλέπεις...αλλά σε βάθος χρόνου θα έχεις προβλήματα αν δεν γίνει σωστή προεργασία και δουλειά...και μετά θα τα ξαναφτιάχνεις απ την αρχή ...και θα σου κοστίσουν 3πλάσια απ ότι αν τα κάνεις σωστά απ την αρχή.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι εποχες είναι δύσκολες...και όλοι κάνουν καλύτερες τιμές.

Αλλά προς Θεού...κοίτα την υγεία σου...και πήγαινε στον ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ που είναι ο οδοντίατρος...και όχι στον κάθε αλμπάνη που το ΠΑΙΖΕΙ γιατρός.

Και μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τα πράγματα...τα δόντια..οι γέφυρες...τα εμφυτεύματα ...δεν είναι σαν τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου...το βάζουμε μια κόλλα είναι και το κολλάμε!

Συμφωνω αλλα υπαρχουν παραδειγματα οπως εγραψα...4 ατομα δικα μας εκει εχουν βαλει πανω απο 10 δοντια ο καθε ενας!

Αρα δεν κανει κατι λαθος.

ΤΕσπα στην περιπτωση μου μιλαμε για ΕΝΑ μοναδικο δοντι το οποιο ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ !

Απλα ειναι το δοντι που τρωμε κ γιαυτο το ψαχνω. Το δοντι ειναι απονευρωμενο αρκετα χρονια και κατι εχει παθει χωρις να ποναει φυσικα . Θα παω και σε αλλον γιατρο μετα το τελος της αντιβιωσης και θα δουμε.

Αλλα μη μου λες οτι δεν ειναι καλος ο τεχνιτης...μαζι με τον γιατρο τα κανουν δικαιωμα τους δεν ειναι ; Μπορει στο τελος να μοιραζονται τα λεφτα που κολλαμε εμεις δηλαδη ;

Ναι αλλα ενα χιλιαρικο δεν σου κοβουν ουτε στο ουζμπεκισταν :)

Εφοσον τα φτιαχνει αυτος λεμε εγω θα παρω το δοντι σε πιο καλη τιμη τι δεν καταλαβες ;;; Αν πας εσυ θα το παρεις 1000 και για να στο βαλει ο γιατρος αλλα 500.

Ο Οδοντοτεχνιτης ειναι για τον οδοντιατρο εντολοδοχος.

Οτι ακριβως και ο φαρμακοποιος για τον καθε ιατρο,μεσω της συνταγης.

Ο οδοντιατρος σου παιρνει μετρα,τα στελνει στον τεχνιτη και αυτος φτιαχνει μασελες,γεφυρες κλπ με βαση αυτη τη μετρηση.Ο οδοντοτεχνιτης δεν ειναι οδοντιατρος.Και το συνολικο κοστος στις γεφυρες και μασελες εγγειται στο κοστος των υλικων και της δουλειας που χρησιμοποιουν οι τεχνιτες.

Εχε υποψιν σου διαφορα περι αντιποιησης επαγγελματος κλπ ομορφα.

καλα τοσην ωρα τι γραφω ; Πρωτα θα παω μαζι του σε ΓΙΑΤΡΟ κανονικο να παρει μετρα κλπ.

Απλα αυτος κανει την τοποθετηση  .  Αν πας εσυ οπως το γραφεις θα πληρωσεις και τους 2 απο 400 το λιγοτερο.

Εφοσον εγω ξερω τον μαστορα θα πληρωσω μονο τον μαστορα και ο μαστορας μετα ας τα βρει με τον γιατρο δεν με νοιαζει καν!

Αν τα εχουν βρει αυτοι εμενα τι με νοιαζει ;

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί δεν καταλάβατε??Το άτομο έχει βρει τον σούπερ ΤΕΧΝΙΤΗ που παριστάνει τον οδοντίατρο...και θα του τα φτιάξει τζάμπα...

Μαλάκες οι γιατροί που κάθονται τόσα χρόνια και σπουδάζουν να γίνουν επιστήμονες...

Να καταργήσουμε τις ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ οδοντιατρικές σχολές και να έχουμε τις οδοντοτεχνικες...

Δεν ασχολούμαι άλλο...δεν χαμπαριάζεις μία....ό,τι άλλο είναι ο ένας και άλλο ο άλλος...

Επίσης αν έχεις καμια γεννα...μην πας την γυναίκα στον μαιευτήρα  (θα σου πάρει πολλά) να την πας στην μαμή (τζαμπα πράμα και ίδιο το αποτέλεσμα)

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας...μην πας στον γιατρό...πιες κανα ματζούνι από καμιά γρια..

Αν έχεις πρόβλημα στα μάτια...μην πας στον οφθαλμίατρο...να πας στον οπτικό, γυαλιά θα σου δώσει κ αυτός και γλιτώνεις το κόστος!!

Όταααν όμως την πατήσεις...θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή!!

Αυτά απο μένα...καλή τύχη!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τί δεν καταλάβατε??Το άτομο έχει βρει τον σούπερ ΤΕΧΝΙΤΗ που παριστάνει τον οδοντίατρο...και θα του τα φτιάξει τζάμπα...

Μαλάκες οι γιατροί που κάθονται τόσα χρόνια και σπουδάζουν να γίνουν επιστήμονες...

Να καταργήσουμε τις ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ οδοντιατρικές σχολές και να έχουμε τις οδοντοτεχνικες...

Δεν ασχολούμαι άλλο...δεν χαμπαριάζεις μία....ό,τι άλλο είναι ο ένας και άλλο ο άλλος...

Επίσης αν έχεις καμια γεννα...μην πας την γυναίκα στον μαιευτήρα  (θα σου πάρει πολλά) να την πας στην μαμή (τζαμπα πράμα και ίδιο το αποτέλεσμα)

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας...μην πας στον γιατρό...πιες κανα ματζούνι από καμιά γρια..

Αν έχεις πρόβλημα στα μάτια...μην πας στον οφθαλμίατρο...να πας στον οπτικό, γυαλιά θα σου δώσει κ αυτός και γλιτώνεις το κόστος!!

Όταααν όμως την πατήσεις...θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή!!

Αυτά απο μένα...καλή τύχη!!!

αυτο καταλαβες εσυ ; μαλιστα ωραιος

Δημοσ.

LG_3 για να καταλαβω..εχεις βρει οδοντιατρο που εχει συμφωνησει να σου παρει τα μετρα και μετα να σε στειλει στον οδοντοτεχνιτη για να σου τοποθετησει την γεφυρα?

• Like 1
Δημοσ.

LG_3 για να καταλαβω..εχεις βρει οδοντιατρο που εχει συμφωνησει να σου παρει τα μετρα και μετα να σε στειλει στον οδοντοτεχνιτη για να σου τοποθετησει την γεφυρα?

εμ δεν καταλαβατε !! Λοιπον ....Εγω ΞΕΡΩ τον τεχνιτη ( ειπαμε ο καλυτερος στην πολη).  Αυτος ο τεχνιτης επειδη ειναι οικογενειακος φιλος .......Οτι χρειαστουνε οι πατερας μου,μητερα και γιαγιαδες τα κανονιζει ΟΛΑ αυτος. Δηλαδη πας σε αυτον.σε παει σε ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ κανονικο με ΠΤΥΧΙΟ στο κεντρο της πολης ( γνωστο ονομα) . ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ παιρνει μετρα και οτι χρειαζεται να κανει στο στομα σου ( δεν εχω κανει ποτε τετοια πραγματα-μονο μια απονευρωση του συγκεκριμενου δοντιου).

Λοιπον ο τεχνιτης κανει την τοποθετησει ο ιδιος ....και μετα σε στελνει στον γιατρο που συνεργαζεται για ΕΛΕΓΧΟ .

Αν ειναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ τελειωσε. ΕΤσι γλυτωσε ο πατερας μου πανω απο 3000 .  Εβαλε και εβγαλε πολλα δοντια.

Τωρα τι κανουν μεταξυ τους αυτοι οι 2 γιατροι εμενα δεν με νοιαζει καν εφοσον μπορει να γινει ετσι η δουλεια.

Ολα γινονται με την εποπτεια στο τελος του γιατρου .

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ θα παω απλα σε εναν μαστορα να μου βαλει ΔΟΝΤΙΑ!

Σε συνεργασια με ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!

Απλα σε εμας παιρνει ο μαστορας μονο το κοστος των δοντιων και ΟΧΙ το κερδος του ο ΓΙΑΤΡΟΣ!

Δημοσ.

Και αν δεν ειναι ολα καλα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση...Ποιο το πλανο των δυο αυτων εξαιρετων επιστημονων?

Δημοσ.

Και αν δεν ειναι ολα καλα τι γινεται σε αυτη την περιπτωση...Ποιο το πλανο των δυο αυτων εξαιρετων επιστημονων?

δεν σε καταλαβα. Εφοσον τα κανονιζει γιατρος ; Γιατι να μην  ειναι ολα καλα ; Εσυ σε γιατρο δεν πηγες ;

Απλα ΕΣΥ πληρωσες και τους 2 για την  ιδια δουλεια και τα υλικα και και και και.

Ποια η διαφορα ;

ΠΕς οτι εσυ ειχες αδερφο γιατρο.

Θα γλυτωνες τα λεφτα για την εργασια η οχι ; θα αγοραζε ο αδερφος σου δοντια με τιμολογιο και θα γλυτωνες και το ΦΠΑ η οχι ;

Για το ιδιο πραγμα μιλαω απλα εγω ξερω τον τεχνιτη. που κολλας ;

ΠΕς οτι παω στα πανεπιστημια. Τα πανεπιστημια που θα βρουν το δοντι ; απο τον δικο μου σωστα ;

Δημοσ.

δεν σε καταλαβα. Εφοσον τα κανονιζει γιατρος ; Γιατι να μην  ειναι ολα καλα ; Εσυ σε γιατρο δεν πηγες ;

Απλα ΕΣΥ πληρωσες και τους 2 για την  ιδια δουλεια και τα υλικα και και και και.

Ποια η διαφορα ;

ΠΕς οτι εσυ ειχες αδερφο γιατρο.

Θα γλυτωνες τα λεφτα για την εργασια η οχι ; θα αγοραζε ο αδερφος σου δοντια με τιμολογιο και θα γλυτωνες και το ΦΠΑ η οχι ;

Για το ιδιο πραγμα μιλαω απλα εγω ξερω τον τεχνιτη. που κολλας ;

ΠΕς οτι παω στα πανεπιστημια. Τα πανεπιστημια που θα βρουν το δοντι ; απο τον δικο μου σωστα ;

Η διαφορα ειναι οτι ο οδοντοτεχνιτης δεν εχει γνωσεις ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ..Καλη τυχη ειλικρινα..

• Like 2
Δημοσ.

Η διαφορα ειναι οτι ο οδοντοτεχνιτης δεν εχει γνωσεις ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ..Καλη τυχη ειλικρινα..

ενταξει εσυ πληρωσε τον γιατρο,τον τεχνιτη και τα κερδη τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...