Adon1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 δεν σε καταλαβα. Εφοσον τα κανονιζει γιατρος ; Γιατι να μην ειναι ολα καλα ; Εσυ σε γιατρο δεν πηγες ; Απλα ΕΣΥ πληρωσες και τους 2 για την ιδια δουλεια και τα υλικα και και και και. Ποια η διαφορα ; ΠΕς οτι εσυ ειχες αδερφο γιατρο. Θα γλυτωνες τα λεφτα για την εργασια η οχι ; θα αγοραζε ο αδερφος σου δοντια με τιμολογιο και θα γλυτωνες και το ΦΠΑ η οχι ; Για το ιδιο πραγμα μιλαω απλα εγω ξερω τον τεχνιτη. που κολλας ; ΠΕς οτι παω στα πανεπιστημια. Τα πανεπιστημια που θα βρουν το δοντι ; απο τον δικο μου σωστα ; Εχει κατι οδοντοτεχνικα εργαστηρια απεναντι,πανω απο την Αγ.Δημητριου προς τις εστιες.Λογικα αποκει.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ενταξει εσυ πληρωσε τον γιατρο,τον τεχνιτη και τα κερδη τους. Με πολυ χαρα να πληρωσω εναν καλο οδοντιατρο και την σωστη δουλεια που θα μου κανει..Εχω φαει φολα απο ασχετο γι'αυτο και η επιμονη μου στο θεμα σου..
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχει κατι οδοντοτεχνικα εργαστηρια απεναντι,πανω απο την Αγ.Δημητριου προς τις εστιες.Λογικα αποκει. Εργαστηρια με αδεια ; Η εννοεις μαθητες τεχνιτες μελλοντικους ; Γιατι αυτος δινει και στα πανεπιστημια . Γενικα οπως εγραψα ειναι στο top 5 της πολης. Φτιαχνει απιστευτα δοντια,ηδη ο πατερας μου τα φοραει σχεδον 15 χρονια και μια φορα μονο του αλλαξε την κολλα τιποτα παραπανω. Φυσικα τρωει τα παντα κανονικα και οχι οπως εγραψε καποιος πριν. Με πολυ χαρα να πληρωσω εναν καλο οδοντιατρο και την σωστη δουλεια που θα μου κανει..Εχω φαει φολα απο ασχετο γι'αυτο και η επιμονη μου στο θεμα σου.. αρα εσυ λες οτι και οι 2 ειναι ασχετοι. Ωραια...Πιθανον χωρις να το ξερεις να φορας δοντι απο τον δικο μου τον ασχετο ναι!
Adon1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εννοω κανονικα οδοντοτεχνικα εργαστηρια.Δεν υπαρχουν παρανομα.Τα παρανομα θα ειναι χωμενα σε στενα ,.χωρις ταμπελες και πισω απο στορια .
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εννοω κανονικα οδοντοτεχνικα εργαστηρια.Δεν υπαρχουν παρανομα.Τα παρανομα θα ειναι χωμενα σε στενα ,.χωρις ταμπελες και πισω απο στορια . πιθανον φιλε δεν ξερω τι παιζει . Ο δικος μου παντως δινει σε ολη την πολη και εξω ( βαλκανια ). Θα παω να παρω γνωμη απο το ΑΧΕΠΑ και θα σκεφτω τι θα κανω. Αλλα οχι και να μου βγαζουν ασχετο αυτον που οι μιση εδω μεσα φορανε τα δοντια του . ΕΛΕΟΣ .
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Οταν οδοντιατρος καταδεχεται να σε στελνει σε οδοντοτεχνιτη..πως να τον αποκαλεσω?Τι να πω..δεν τρωγεσαι με τιποτα. 1
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Οταν οδοντιατρος καταδεχεται να σε στελνει σε οδοντοτεχνιτη..πως να τον αποκαλεσω?Τι να πω..δεν τρωγεσαι με τιποτα. καλα χαζο εισαι ; Συνεργασια εχουν λεμε . ΕΛΕΟΣ
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 καλα χαζο εισαι ; Συνεργασια εχουν λεμε . ΕΛΕΟΣ Αυτο ηταν το ευχαριστω για την συμβολη μου στο θεμα σου..
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 καλα χαζο εισαι ; Συνεργασια εχουν λεμε . ΕΛΕΟΣ Απορώ αφού εσύ και ο τεχνίτης σου είστε οι έξυπνοι.....γιατί άνοιξες το θέμα??
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αυτη ηταν το ευχαριστω για την συμβολη μου στο θεμα σου.. μα μου γραφεις ΤΡΕΛΑ πραγματα ! Δηλαδη που το κακο να εχουν συνεργασια ; Απλα σου λεω ΕΓΩ γλυτωνω την κονομα τους . Αν πας εσυ θα σε γδαρουν απλο ! Τα ιδια θα κανουν και σε εσενα και στον αλλον κλπ. Ετυχε εγω να ξερω τον αρχηγο ,τι σε χαλαει εσενα και δεν σου καθεται καλα δηλαδη ; 4 ατομα εβαλαν σε αυτους πανω απο 30 δοντια και ολοι ζουνε δηλαδη ελεος.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μα μου γραφεις ΤΡΕΛΑ πραγματα ! Δηλαδη που το κακο να εχουν συνεργασια ; Απλα σου λεω ΕΓΩ γλυτωνω την κονομα τους . Αν πας εσυ θα σε γδαρουν απλο ! Τα ιδια θα κανουν και σε εσενα και στον αλλον κλπ. Ετυχε εγω να ξερω τον αρχηγο ,τι σε χαλαει εσενα και δεν σου καθεται καλα δηλαδη ; 4 ατομα εβαλαν σε αυτους πανω απο 30 δοντια και ολοι ζουνε δηλαδη ελεος. Συνεργασια σαφως και εχουν..Απλα οι δικοι σου τα κανουν αναποδα!! 1
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Απορώ αφού εσύ και ο τεχνίτης σου είστε οι έξυπνοι.....γιατί άνοιξες το θέμα?? αλλος εξυπνος...καραρχας δεν ειναι τεχνιτης μου ειναι των γονιων μου. Εγω μια χαρα δοντια εχω εκτος απο αυτο που παιζει να βγει. Δευτερον ανοιξα θεμα για να δω τι κανουν διαφοροι εδω μεσα. Γιαυτο. Η καλυτερη προταση παντως ειναι το ΑΧΕΠΑ . Ανοιξα θεμα για ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΕΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΟΝΤΙ. Ε Ξ Υ Π Ν Ε !!!!!!!!!!!
Adon1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Να βουρτσιζετε τα δοντια σας. Ακου εκει 30 δοντια.
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Συνεργασια σαφως και εχουν..Απλα οι δικοι σου τα κανουν αναποδα!! μια χαρα τα εκαναν τετοια δοντια δεν θα δεις εσυ ουτε στον υπνο σου . Για να τα δεις πρεπει να πληρωσεις 1000ρικα. Να βουρτσιζετε τα δοντια σας. Ακου εκει 30 δοντια. χαχα χα ρε φιλε 4 ατομα οχι ενα ατομα 30 δοντια ! Ειναι ολοι τους πανω απο 55 εως 75 ο πιο μεγαλος. Τι περιμενες εσυ το 1945 και το 1955 να εδιναν σημασια στις οδοντοβουρτσες ;;
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μια χαρα τα εκαναν τετοια δοντια δεν θα δεις εσυ ουτε στον υπνο σου . Για να τα δεις πρεπει να πληρωσεις 1000ρικα. Καλα εσυ κοιτα μην τα καταπιεις στον υπνο σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις