Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα εσυ κοιτα μην τα καταπιεις στον υπνο σου...  :P  :huh:

χεχε δεν κουνιεται καν το δοντι μου ηρεμησε ! :P

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον φιλε  LG_3 συγγνωμη που θα το πω μην το παρεις προσωπικα αλλα εχεις πει απιστευτες ηλιθιοτητες( τυχαινει να ειμαι φοιτητης οδοντιατρικης )  . αρχικα προφανως για να σου κανει αποστημα δεν εγινε καλα η απονευρωση . δευτερον συνεχιζεις την αντιβιωση μεχρι να φυγει η φλεγμονη . αν βγαλεις το δοντι πας σε κανονικο οδοντιατρο ( πραγματικα δεν σχολιαζω καν αυτο που ειπες για τον οδοντοτεχνιτη . λυπαμαι αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος οδοντιατρος αφηνει τον οδοντοτεχνιτη του να κανει την δουλεια του . ) δευτερων αν αποφασησεις να κανεις γεφυρα ειναι 150-200 ευρω το δοντι αναλογα τον γιατρο. δλδ 3 δοντια 600  ευρω μαξ . απο αυτα τα 50 πανε στον οδοντοτεχνιτη . αν αποφασησεις να κανεις εμφυτευμα θα σου παρει αρκετους μηνες μεχρι να ολοκληρωθει θα ειναι καλυτερο σαν αποτελεσμα αλλα θα σου στοιχισει γυρω στα 1200- 1500 ευρω . πιο φθηνα μην ψαχνεις δεν θα βρεις. 

• Like 1
Δημοσ.

χαχα φοβερο...!

λοιπον φιλε  LG_3 συγγνωμη που θα το πω μην το παρεις προσωπικα αλλα εχεις πει απιστευτες ηλιθιοτητες( τυχαινει να ειμαι φοιτητης οδοντιατρικης )  . αρχικα προφανως για να σου κανει αποστημα δεν εγινε καλα η απονευρωση . δευτερον συνεχιζεις την αντιβιωση μεχρι να φυγει η φλεγμονη . αν βγαλεις το δοντι πας σε κανονικο οδοντιατρο ( πραγματικα δεν σχολιαζω καν αυτο που ειπες για τον οδοντοτεχνιτη . λυπαμαι αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος οδοντιατρος αφηνει τον οδοντοτεχνιτη του να κανει την δουλεια του . ) δευτερων αν αποφασησεις να κανεις γεφυρα ειναι 150-200 ευρω το δοντι αναλογα τον γιατρο. δλδ 3 δοντια 600  ευρω μαξ . απο αυτα τα 50 πανε στον οδοντοτεχνιτη . αν αποφασησεις να κανεις εμφυτευμα θα σου παρει αρκετους μηνες μεχρι να ολοκληρωθει θα ειναι καλυτερο σαν αποτελεσμα αλλα θα σου στοιχισει γυρω στα 1200- 1500 ευρω . πιο φθηνα μην ψαχνεις δεν θα βρεις. 

Ωπα φιλε η απονευρωση εχει γινει τουλαχιστον πριν 5 χρονια ισως και περισσοτερα! Αρα δεν ειναι θεμα οτι δεν εγινε καλα απλα τοσο αντεξε το δοντι. ( εκτος αν εχεις αλλη θεωρια το τι μπορει να εγινε). Σε κανονικο γιατρο θα βγαλω το δοντι Αν το βγαλω τελικα.

Λαθος καταλαβες...Δεν αφηνει κανενας  οδοντιατρος να παω σε τεχνιτη.  ΕΓΩ ξερω τον τεχνιτη εγραψα και υπαρχει επιλογη αν θελω τελικα να παω στον τεχνιτη και αυτος να με παει σε δικο του γιατρο και αυτοι μετα τα βρισκουν.

που το κακο μεχρι εδω ; 4 ατομα φορανε δοντια του 15 χρονια και ζουνε μια χαρα.

Δεν δινω 1500 για δοντι φιλε.

Δημοσ.

<p>Αυτο το ειχα απορια πως σου εκανε φλεγμονη απονευρωμενο δοντι..Δεν θα σου εβγαλε ολες τις ριζες προφανως.</p>

Λες ρε συ; πήγα σε καλή γιατρό. Στην γυναίκα του προέδρου του παοκ. Θα πάω να το ανοίξουν να το δουν. Ας γράψει και την άποψή του ο φοιτητής.

Δημοσ.

Λες ρε συ; πήγα σε καλή γιατρό. Στην γυναίκα του προέδρου του παοκ. Θα πάω να το ανοίξουν να το δουν. Ας γράψει και την άποψή του ο φοιτητής.

Ο φοιτητης οδοντιατρικης γνωριζει περισσοτερα απο εμενα και απο εσενα και φυσικα απο τον οδοντοτεχνιτη σου.. :)

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε μια τσίχλα trident ασπρη πλακέ....και βάλτην στο κενό!!!

Το παλικάρι που σπουδάζει την επιστήμη ,όπως και όλοι που έχουμε μια σχέση με το αντικείμενο σου είπαμε τα σωστά και τα λάθος.Εσύ επιμένεις το δικό σου.Αφού τα γνωρίζεις τόσο καλά....χαλάμε το σάλιο μας να σε βοηθήσουμε.

Και έξυπνος δεν είμαι εγώ...αλλά εσύ ...αφού ανοίγεις ιατρικό θέμα και περιμένεις να πάρεις απαντήσεις σε ένα άσχετο φόρουμ...λες και ξέρουμε την περίπτωση σου ή όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες.Δεν είναι ψηφοφορία ...να βάλω γέφυρα ή εμφύτευμα...ο ειδικός το κοιτάζει και σου κάνει την διάγνωση.Προφανώς όμως εσύ το θέμα το έχεις δει σαν ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Και κρίμα...που σας παραπλανούν ...

• Like 2
Δημοσ.

καμια σχεση δεν εχει που περασαν 5 χρονια πιστεψε με . αυτο δεν εχει σημασια . βασικα ας τα βαλουμε σε μια σειρα. στην απενευρωση δεν βγασει καμια ριζα. αν το δοντι ειναι νεκρο και δεν εχει νευρο απλα το καθαριζεις και μετα το ''βουλωνεις '' με καποια συγκεκριμενα υλικα . αν το δοντι ειναι ζωντανο αλλα πλεον το ''χαλασμα'' εχει φτασει πολυ βαθια που δεν σωζεται καταστρεφει ο ιδιος ο οδοντιατρος το νευρο και στην συνεχεια το βουλωνει . αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω παντως απο αυτα που λες ειναι αυτη η προταση 

''Λαθος καταλαβες...Δεν αφηνει κανενας  οδοντιατρος να παω σε τεχνιτη.  ΕΓΩ ξερω τον τεχνιτη εγραψα και υπαρχει επιλογη αν θελω τελικα να παω στον τεχνιτη και αυτος να με παει σε δικο του γιατρο και αυτοι μετα τα βρισκουν.''

ο οδοντοτεχνιτης δεν εχει συνεργατη τον οδοντιατρο . ο οδοντιατρος συνεργαζεται με τον οδοντοτεχνιτη . δεν υπαρχει ουτε 1 % να επιτρεπει καποιος οδοντιατρος να κανει ενας οδοντοτεχνιτης την δουλεια του . ειναι παρανομο τελειως 

• Like 2
Δημοσ.

καμια σχεση δεν εχει που περασαν 5 χρονια πιστεψε με . αυτο δεν εχει σημασια . βασικα ας τα βαλουμε σε μια σειρα. στην απενευρωση δεν βγασει καμια ριζα. αν το δοντι ειναι νεκρο και δεν εχει νευρο απλα το καθαριζεις και μετα το ''βουλωνεις '' με καποια συγκεκριμενα υλικα . αν το δοντι ειναι ζωντανο αλλα πλεον το ''χαλασμα'' εχει φτασει πολυ βαθια που δεν σωζεται καταστρεφει ο ιδιος ο οδοντιατρος το νευρο και στην συνεχεια το βουλωνει . αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω παντως απο αυτα που λες ειναι αυτη η προταση 

''Λαθος καταλαβες...Δεν αφηνει κανενας  οδοντιατρος να παω σε τεχνιτη.  ΕΓΩ ξερω τον τεχνιτη εγραψα και υπαρχει επιλογη αν θελω τελικα να παω στον τεχνιτη και αυτος να με παει σε δικο του γιατρο και αυτοι μετα τα βρισκουν.''

ο οδοντοτεχνιτης δεν εχει συνεργατη τον οδοντιατρο . ο οδοντιατρος συνεργαζεται με τον οδοντοτεχνιτη . δεν υπαρχει ουτε 1 % να επιτρεπει καποιος οδοντιατρος να κανει ενας οδοντοτεχνιτης την δουλεια του . ειναι παρανομο τελειως 

Eνταξει για τις ριζες το ειπα εγω μπακαλιστικα :P 

Δεν ειναι απλα παρανομο...Ειναι παρανοικο!!!

Δημοσ.

καλα προφανως απλα πολυς κοσμος το μπερδευει ποσο μαλλον ο ts :P οπως και να εχει ρολο θα παιξει και η ηλικια σου .  ποσο χρονων ειναι αν επιτρεπεται . γιατι σιγουρα δεν οτι πιο ωραιο να εχεις γεγυρα στα 20 σου . 

Δημοσ.

Στην Μοσχα

Δημοσ.

καλα προφανως απλα πολυς κοσμος το μπερδευει ποσο μαλλον ο ts :P οπως και να εχει ρολο θα παιξει και η ηλικια σου .  ποσο χρονων ειναι αν επιτρεπεται . γιατι σιγουρα δεν οτι πιο ωραιο να εχεις γεγυρα στα 20 σου . 

Δεν ξερω ποιον ρωτας..αλλα θα σου απαντησω για εμενα..Εγω εχασα το προτελευταιο δοντι μου (απο δικη μου βλακεια) το κατω..θα μπορουσα να το αφησω ετσι οπως κανουν οι περισσοτεροι ομως δεν ηθελα να εχω κενα στο στομα απο τα 32 μου..Το εμφυτευμα δεν το επελεξα λογω φοβου (την διαδικασια εννοω) , ειλικρινα μου εχει κανει τοσο καλη δουλεια ο οδοντιατρος μου που ολα λειτουργουν αψογα!Το κυριοτερο ομως ειναι η προληψη να μην φτανει κανεις σε αυτα τα σημεια εστω και αν προκειται για ενα δοντι..Δεν φαινεται αισθητικα ασχημα εσυ τα ξερεις καλυτερα φυσικα..Πιο αντιαισθητικο ειναι το κενο ακομα και αν ειναι πισω.

Ο ts σκεφτεται ακομα και για χρυσο δοντι..τι να λεμε τωρα!!  :shock:

Δημοσ.

ακριβως η προληψη ειναι οτι καλυτερο . και γω εχω κανει απονευρωση δυστυχως γιατι δεν τα προσεχα τα δοντια μου οσο επρεπε . αισθητικα η γεφυρα ( η πορσελανη παντα ) ειναι μια χαρα . ειδικα στα κατω και κυριως στους γομφιους προσωπικα στον εαυτο μου θα εβαζα γεφυρα γιατι το κοστος τον εμφιτευματων ειναι πολυ υψηλο. 

edit : επισης προς τον ts αν κρατησεις τελικα το δοντι καλο θα ηταν να του εκανες μια θηκη γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ραγισει με το περασμα του χρονου 

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως η προληψη ειναι οτι καλυτερο . και γω εχω κανει απονευρωση δυστυχως γιατι δεν τα προσεχα τα δοντια μου οσο επρεπε . αισθητικα η γεφυρα ( η πορσελανη παντα ) ειναι μια χαρα . ειδικα στα κατω και κυριως στους γομφιους προσωπικα στον εαυτο μου θα εβαζα γεφυρα γιατι το κοστος τον εμφιτευματων ειναι πολυ υψηλο. 

Με κατι καθαρισμους και λοιπα μερεμετια λολ 1100 ευρω εσκασα,αλλα δεν το μετανιωσα..!Και σε κανενα τριμηνο θα παω και για τον καθαρισμο μου παλι..Τα δοντια μας και τα ματια μας!!

(για πορσελανη μιλαμε,αψογο αποτελεσμα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...