cosmos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σας τρώω όλους...μηδέν σφραγίσματα...μηδέν απονευρώσεις...όπως βγήκα απ την αντιπροσωπεία λέμε!!! Στην Ελλάδα επικρατεί η νοοτροπία (φυσικά και τελευταία λόγω του οικονομικού) ότι για την υγεία μας πρέπει να πάθουμε κάτι για να επισκευτούμε τον ειδικό. Ένα τσεκ απ και ένας οδοντίατρος μία φορά τον χρόνο γλυτώνει πολλά μελλοντικά βάσανα μας!!! 1
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σας τρώω όλους...μηδέν σφραγίσματα...μηδέν απονευρώσεις...όπως βγήκα απ την αντιπροσωπεία λέμε!!! Στην Ελλάδα επικρατεί η νοοτροπία (φυσικά και τελευταία λόγω του οικονομικού) ότι για την υγεία μας πρέπει να πάθουμε κάτι για να επισκευτούμε τον ειδικό. Ένα τσεκ απ και ένας οδοντίατρος μία φορά τον χρόνο γλυτώνει πολλά μελλοντικά βάσανα μας!!! Σε συγχαιρω!!Αυτο που λες πρεπει να το γραψουμε στο κουτελο μας ολοι...Εγω τωρα εχω γινει φρικουλακι με τα δοντια μου..!
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σας τρώω όλους...μηδέν σφραγίσματα...μηδέν απονευρώσεις...όπως βγήκα απ την αντιπροσωπεία λέμε!!! Στην Ελλάδα επικρατεί η νοοτροπία (φυσικά και τελευταία λόγω του οικονομικού) ότι για την υγεία μας πρέπει να πάθουμε κάτι για να επισκευτούμε τον ειδικό. Ένα τσεκ απ και ένας οδοντίατρος μία φορά τον χρόνο γλυτώνει πολλά μελλοντικά βάσανα μας!!! καλα μας τρως ολους...ποσο ετων εισαι; καμια σχεση δεν εχει που περασαν 5 χρονια πιστεψε με . αυτο δεν εχει σημασια . βασικα ας τα βαλουμε σε μια σειρα. στην απενευρωση δεν βγασει καμια ριζα. αν το δοντι ειναι νεκρο και δεν εχει νευρο απλα το καθαριζεις και μετα το ''βουλωνεις '' με καποια συγκεκριμενα υλικα . αν το δοντι ειναι ζωντανο αλλα πλεον το ''χαλασμα'' εχει φτασει πολυ βαθια που δεν σωζεται καταστρεφει ο ιδιος ο οδοντιατρος το νευρο και στην συνεχεια το βουλωνει . αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω παντως απο αυτα που λες ειναι αυτη η προταση ''Λαθος καταλαβες...Δεν αφηνει κανενας οδοντιατρος να παω σε τεχνιτη. ΕΓΩ ξερω τον τεχνιτη εγραψα και υπαρχει επιλογη αν θελω τελικα να παω στον τεχνιτη και αυτος να με παει σε δικο του γιατρο και αυτοι μετα τα βρισκουν.'' ο οδοντοτεχνιτης δεν εχει συνεργατη τον οδοντιατρο . ο οδοντιατρος συνεργαζεται με τον οδοντοτεχνιτη . δεν υπαρχει ουτε 1 % να επιτρεπει καποιος οδοντιατρος να κανει ενας οδοντοτεχνιτης την δουλεια του . ειναι παρανομο τελειως ετσι οπως τα λες παιζει με εναν καλο καθαρισμο κλπ να σωθει το δοντι. Παλι δεν καταλαβες...ονοματα δεν μπορω να πω. Στην δικια μας περιπωση γινεται μονο αυτο διοτι ειναι ΦΙΛΟΣ ,συγγενεις κλπ ο Τεχνιτης. Δεν ειπα οτι το κανει για Ολους !!!!!
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 καλα μας τρως ολους...ποσο ετων εισαι; Βαδίζω την τρίτη δεκαετία της ζωής μου... Σε συγχαιρω!!Αυτο που λες πρεπει να το γραψουμε στο κουτελο μας ολοι...Εγω τωρα εχω γινει φρικουλακι με τα δοντια μου..! Δεν χρειάζονται υπερβολές...Η καθημερινή φροντίδα με σωστό βούρτσισμα τουλάχιστον πρωί-βράδυ στο δικό μου το στόμα αρκεί.Κάποιος που έχει περισσότερες ευαισθησίες (ούλα,σμάλτο κτλ κτλ) χρειάζεται λίιιγο περισσότερο προσοχή...Αλλά όχι να γίνει και μανία σε καμία περίπτωση. 1
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εσυ LG που μου θες χρυσο δοντι τι ηλικια εχεις?
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 καλα μας τρως ολους...ποσο ετων εισαι; Βαδίζω την τρίτη δεκαετία της ζωής μου... Σε συγχαιρω!!Αυτο που λες πρεπει να το γραψουμε στο κουτελο μας ολοι...Εγω τωρα εχω γινει φρικουλακι με τα δοντια μου..!Δεν χρειάζονται υπερβολές...Η καθημερινή φροντίδα με σωστό βούρτσισμα τουλάχιστον πρωί-βράδυ στο δικό μου το στόμα αρκεί.Κάποιος που έχει περισσότερες ευαισθησίες (ούλα,σμάλτο κτλ κτλ) χρειάζεται λίιιγο περισσότερο προσοχή...Αλλά όχι να γίνει και μανία σε καμία περίπτωση.Μια χαρά φίλε. <p>Εσυ LG που μου θες χρυσο δοντι τι ηλικια εχεις? </p> Εγω είμαι τουλάχιστον 10 έως 15 χρόνια μεγαλύτερος σας. Οπότε και τα δικά μου σε καλή κατάσταση είναι.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μου σε καλή κατάσταση είναι. Νεοτατος λοιπον...Οποτε ασε τα χρυσα και την Μαλαμω και πληρωσε την πορσελανη να εισαι ομορφος.
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μου σε καλή κατάσταση είναι.Νεοτατος λοιπον...Οποτε ασε τα χρυσα και την Μαλαμω και πληρωσε την πορσελανη να εισαι ομορφος.Νταξει δεν γέρασα κιόλας... Ρε συ πίσω είναι σιγά μην βάλω και καλό δόντι.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Νταξει δεν γέρασα κιόλας... Ρε συ πίσω είναι σιγά μην βάλω και καλό δόντι. Βαλε το γεφυρι της Αρτας εσυ επειδη ειναι πισω.. Φιλακιαααααααα!
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πάντως δημιούργησες την εντύπωση ότι είσαι πολύ μικρότερος απ τα γραφόμενά σου.Τεσπα...είδες που υπάρχουν και άλλες απόψεις για το τί γίνεται με το δόντι ?Σκέψου..μέσω διαδικτύου..Αν επισκεφτείς και καποιον άλλον γιατρό...την σχολή κτλ...που θα σε εξετάσουν και θα βγάλουν την διάγνωση μπορεί να μην χρειαστείς και τίποτα απο όλα αυτά που συζητάμε τόση ώρα...με μια θηκούλα να είσαι οκ π.χ. Εντελώς φιλικά πάντως όλοι σίγουρα σου γράψαμε το τί ισχύει..
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Νταξει δεν γέρασα κιόλας... Ρε συ πίσω είναι σιγά μην βάλω και καλό δόντι.Βαλε το γεφυρι της Αρτας εσυ επειδη ειναι πισω.. Φιλακιαααααααα! Χάχα για πορσεναλη μιλάμε Εντάξει ξέρω. Πάλι όμορφος θα είμαι... Πάντως δημιούργησες την εντύπωση ότι είσαι πολύ μικρότερος απ τα γραφόμενά σου.Τεσπα...είδες που υπάρχουν και άλλες απόψεις για το τί γίνεται με το δόντι ?Σκέψου..μέσω διαδικτύου..Αν επισκεφτείς και καποιον άλλον γιατρό...την σχολή κτλ...που θα σε εξετάσουν και θα βγάλουν την διάγνωση μπορεί να μην χρειαστείς και τίποτα απο όλα αυτά που συζητάμε τόση ώρα...με μια θηκούλα να είσαι οκ π.χ. Εντελώς φιλικά πάντως όλοι σίγουρα σου γράψαμε το τί ισχύει.. ναι ρε συ ενταξει εννοειται οτι θα παρω γνωμες απο γιατρους. Απλα τον τεχνιτη τον ειχα στο μυαλο μου συμφωνα με γονεις συγγενεις κλπ. Δεν ειπα οτι και καλα θα παω εκει. θηκη ; Μα το δοντι ειναι εκει αδερφε μου δεν εχει σπασει καν ! Κατι αλλο παιζει και μου εκανε αποστημα απονευρωμενο δοντι. 1
noFEARgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μολυνθηκε σου εκανε αποστημα τελος με αυτο , παιρνεις την αντιβιοση σου σου περναει και συμφωνα με τον γιατρο ειτε στο ξανα ανοιγει και στο ξανα καθαριζει και στην συνεχεια βαζεις μια θηκη απο πανω ειτε το βγαζεις και βαζεις γεφυρα 1
LG_3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μολυνθηκε σου εκανε αποστημα τελος με αυτο , παιρνεις την αντιβιοση σου σου περναει και συμφωνα με τον γιατρο ειτε στο ξανα ανοιγει και στο ξανα καθαριζει και στην συνεχεια βαζεις μια θηκη απο πανω ειτε το βγαζεις και βαζεις γεφυρα ναι. νομιζω οτι με δευτερο καθαρισμο θα στρωσει γιατι γενικως κανενα δοντι δεν με εχει πονεσει μεχρι στιγμης.. Μια απονευρωση και 1 μεγαλο σφραγισμα στο απεναντι δοντι στο ιδιο σημειο. Βεβαια δεν ξερω τι μπορει να βρει μετα απο καθαρισμο,εχω να κανω πανω απο 2 χρονια. Ευτυχως δεν καπνιζω.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Aυτο που ειπε ο nofear,βασικα μακαρι να το γλυτωσεις το απονευρωμενο..Λιγοτερη ταλαιπωρια και λιγοτερα εξοδα με μια θηκουλα καθαρισες!!Γι'αυτο απευθυνσου στον καλο πλην τρομακτικο οδοντιατρο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις