Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Bananistas είναι κάπως απομονωμένο και οι γυναικοπαρέες αποφεύγουν τον ποδαρόδρομο (έστω και αυτά τα 10 λεπτά) και είναι ο ορισμός του "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι".

Καλός κόσμος παίζει στις Κουκουναριές επειδή είναι πολύ μεγάλη παραλία οπότε διαλέγεις που θα κάτσεις. Θα πρότεινα να ψάχνετε dabaduba τα βράδια και στις παραλίες απλά να αράζετε.

Αλλά πάντα παίζει το τι θέλετε οπότε παίζει όταν επιστρέψεις να έρθεις και να μου πεις "παπαριές έλεγες" - δεκτόν! :-)

Ειναι και αυτο μια σκεπτικη δεκτη :) , αλλα παιζει καθολου γκομενα στο νησι ή ψωλαρια ; μην παμε τζαμπα  :X  :X  :-D

Στο είπα εγώ είναι όλο κωλόμπαρα και δεν με πίστευες :rolleyes:

μου ειπαν για καλου και bbc τωρα δεν ξερω τι φαση πρεπει να ρωτησω

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως στα ειπανε τα παιδια! 

απο κλαμπακια για νησι μια χαρα ειναι και κοσμο εχει.. εχω παει δυο φορες μια με αντροπαρεα και μια με κοπελα.

Εκτος απο τα κλαμπακια μαξιλαρες, γυρος του νησιου αρα και λαλαρια ειναι must.

Τα κλαμπακια ειναι ολα στη σειρα δεν τα χανεις.. και βρωμολιμνο.

Δημοσ.

Οπως στα ειπανε τα παιδια! 

απο κλαμπακια για νησι μια χαρα ειναι και κοσμο εχει.. εχω παει δυο φορες μια με αντροπαρεα και μια με κοπελα.

Εκτος απο τα κλαμπακια μαξιλαρες, γυρος του νησιου αρα και λαλαρια ειναι must.

Τα κλαμπακια ειναι ολα στη σειρα δεν τα χανεις.. και βρωμολιμνο.

Δηλαδη εγκρινεις για αντροπαρεα; 

ευχαριστω για την συμβουλη

Δημοσ.

Θεα απο ψηλα..απο την χωρα πας με τα ποδια

post-136932-0-62007900-1435346518_thumb.jpg

Λαλαρια!!!

post-136932-0-63827300-1435346613_thumb.jpg

Μια απο τις στασεις με το καραβακι

post-136932-0-26000600-1435346693_thumb.jpg

Banana (λιγο ζουμ)

post-136932-0-15188300-1435346795_thumb.jpg

οπως καταλαβαινετε αυτες οι λιγες φωτογραφιες που βρηκα ηταν οταν πηγα με την κοπελα μου!

Ναι ρε μην το φοβαστε μαζευει κοσμο το νησι!

Δημοσ.

Θεα απο ψηλα..απο την χωρα πας με τα ποδια

attachicon.gif20140706_193137.jpg

Λαλαρια!!!

attachicon.gif20140705_165152.jpg

Μια απο τις στασεις με το καραβακι

attachicon.gif20140705_111212.jpg

Banana (λιγο ζουμ)

attachicon.gifDSCN2817.JPG

οπως καταλαβαινετε αυτες οι λιγες φωτογραφιες που βρηκα ηταν οταν πηγα με την κοπελα μου!

Ναι ρε μην το φοβαστε μαζευει κοσμο το νησι!

Λαλαρια και μπανανα βλεπω ΚΑΡΑ-MUST οπως και βρωμολιμανο και καποιες 1-2 παραλιες ακομα

Δημοσ.

Καλα τα λαλαρια ειναι κορυφη εχω κολυμπισει εκει...πολυ γαματα ηταν..

Απο οτι βλεπω απο φωτο οντως ειναι κορυφη

Για JET SKI ξερει κανεις τι θελει; το εχω ονειρο  :-D  :-D

Δημοσ.

Τιποτα δε θέλει για   jet ski    ένα σκασμό χρήματα μονό .. Πηγα πριν 3 χρόνια με φιλαράκι και μας ζήτησαν 40 εύρο το δεκάλεπτο στο  banna na  ..

Γενικα θα περάσετε πολύ κομπλέ... Εμενα μου έμειναν αξέχαστες οι διακοπές. Πηγαμε για 9 βραδιές και φάγαμε περίπου 1100 εύρο ο καθένας  χωρίς ξενοδοχείο ακτοπλοϊκά κλιπ..

Must  είναι  μπανάνα Και μΠαναναραμα  Αν είναι ακόμα ανοιχτά γιατί κάτι άκουσα πως δεν άνοιξαν πέρσι ( μπορεί να λέω και μαλακίες ) 

Εμεις μπήκαμε και νοικιάσαμε ιστιοπλοϊκό για μια μέρα που σε πάει σε παράλιες κλιπ .. πάνω ήμασταν εγώ ο φίλος μου και 11 κοριτσάρες όλες ξένες.. πολύ καλή εμπειρία να το κάνετε όπως και να έχει αν μπορείτε  νομίζω 50 εύρο το άτομο μας πείρε ..

ποτά κλιπ έπαιζαν αρκετά τσιμπημένα .. εμείς εκεί φάγαμε όλα τα χρήματα μας και σκέψου πως στο bbc  ήμασταν στην vip  λίστα μέσω ενός γνωστού μοντέλου και δεν πληρώναμε ( έλα που μας πήρε την καρδία η bar woman   στο  κάλουα )..

Παραλιες δεν γυρίσαμε εμείς γιατί πήγαμε καθαρά και μονό για το χαβαλέ και για την καλοπέραση ..

μαξιλάρες είναι σίγουρα μέρος που πρέπει να πας  οπωσ και στο αεροδρόμιο αν έρχεται η φεύγει κανένα αεροπλάνο .. να νιώσεις λίγο την μηχανή του ..

δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα ότι θες εδώ είμαστε .!

Δημοσ.

Τιποτα δε θέλει για   jet ski    ένα σκασμό χρήματα μονό .. Πηγα πριν 3 χρόνια με φιλαράκι και μας ζήτησαν 40 εύρο το δεκάλεπτο στο  banna na  ..

Γενικα θα περάσετε πολύ κομπλέ... Εμενα μου έμειναν αξέχαστες οι διακοπές. Πηγαμε για 9 βραδιές και φάγαμε περίπου 1100 εύρο ο καθένας  χωρίς ξενοδοχείο ακτοπλοϊκά κλιπ..

Must  είναι  μπανάνα Και μΠαναναραμα  Αν είναι ακόμα ανοιχτά γιατί κάτι άκουσα πως δεν άνοιξαν πέρσι ( μπορεί να λέω και μαλακίες ) 

Εμεις μπήκαμε και νοικιάσαμε ιστιοπλοϊκό για μια μέρα που σε πάει σε παράλιες κλιπ .. πάνω ήμασταν εγώ ο φίλος μου και 11 κοριτσάρες όλες ξένες.. πολύ καλή εμπειρία να το κάνετε όπως και να έχει αν μπορείτε  νομίζω 50 εύρο το άτομο μας πείρε ..

ποτά κλιπ έπαιζαν αρκετά τσιμπημένα .. εμείς εκεί φάγαμε όλα τα χρήματα μας και σκέψου πως στο bbc  ήμασταν στην vip  λίστα μέσω ενός γνωστού μοντέλου και δεν πληρώναμε ( έλα που μας πήρε την καρδία η bar woman   στο  κάλουα )..

Παραλιες δεν γυρίσαμε εμείς γιατί πήγαμε καθαρά και μονό για το χαβαλέ και για την καλοπέραση ..

μαξιλάρες είναι σίγουρα μέρος που πρέπει να πας  οπωσ και στο αεροδρόμιο αν έρχεται η φεύγει κανένα αεροπλάνο .. να νιώσεις λίγο την μηχανή του ..

δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα ότι θες εδώ είμαστε .!

Με βοηθησες πολυ μπορω να πω ευχαριστω φιλε  :-D  :-D

Δημοσ.

Ξέρει κανείς για να νοικιάσουμε ένα 50αρι παπάκι, αν θέλει δίπλωμα; (ή και αν κάνουν καμία μπινιά) γιατί νομίζω πως οι τουρίστες μπορούν κανονικά. Και αν ναι πόσα €(ή δραχμές θέλει);;  :X  :-D  :wacko:

Δημοσ.

Περιμενω για αυριο φιλε μου μην ξεχασεις ομως  :-D  :-D 

Τα μισο απο σκιαθο για σαντορινη wtf?

Εγω πριν το καλοκαιρι ειχα βρει αεροπορικος θεσ/νικη για ροδο και 5 νυχτες με πρωινο και ωραιο ξεναδοχειο με πισίνα 180 ευρω και αν 

Ξέχασα τελικά  :P

Περί ακριβού νησιού που είχα πει

Από υποδομές η Σκιάθος είναι πολύ πίσω αφού ανέβηκε πολύ και έκανε όνομα μετά το mama mia

Το 2011 για ένα μέτριο ξενοδοχείο με πισίνα είχαμε δώσει για 5 βράδια 400€, φέτος στη Σαντορίνη σε αντίστοιχης ποιότητας ξενοδοχείο για τις ίδιες μέρες θα μας βγει 200€

Γιατί?

Γιατί μπαίνεις στο booking και για τη Σκιάθο έχεις να επιλέξεις από 225 ξενοδοχεία ενώ στη Σαντορίνη από 828!

Επίσης η ellinair είχε εισιτήρια από Θεσσαλονίκη με 60-70€ πήγαινε-έλα + βαλίτσα δώρο, τιμές χώμα

Εσύ βέβαια θα πας με αντροπαρέα και τα πολλά φρου-φρου σας είναι περιττά. Πήγα και έτσι Σκιάθο για ένα Π/Σ/Κ/ το 2012 και φάγαμε τα ίδια λεφτά που θα τρώγαμε αν πηγαίναμε π.χ. Πάρο ή Μύκονο αφού οι τιμές ήταν στα ίδια επίπεδα. Κοκτέιλ στις μαξιλάρες ας πούμε 15€, ποτά/φαγητά/καφέδες μην περιμένεις να είναι πιο φθηνά, αυτοκίνητο 15€/μέρα πιο ακριβό από Σαντορίνη

Με λίγα λόγια δεν έχει και πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης

Όλα αυτά ως γενικότερο σχόλιο αφού έχουμε πιάσει Ιούλιο και τέτοια εποχή δύσκολα θα βρεις μόνος σου καλύτερο πακέτο από του 18-24

Και Σκιάθο μια χαρά θα περάσεις  B)

Μηχανάκι χωρίς δίπλωμα δεν ξέρω αν σας δώσουν, η συγκοινωνία είναι πολύ τακτική πάντως και πάει σε όλες τις παραλίες. Η μόνη μαλακία είναι ότι θα είστε ο ένας πάνω στον άλλον στην κυριολεξία.

Banana ισχύει ότι παίζει αρκετή ψωλαρία, αφού η πλειονότητα είναι Έλληνες και Ελλεϊνήδες, τα καλά κομμάτια αράζουν στις κουκουναριές

Γενικά στο νησί κυκλοφορούν κυρίως κοριτσοπαρέες-αγοροπαρέες

Για βράδυ για αρχή μαξιλάρες και μετά στα "κλαμπάκια", εμείς μόνο bbc πηγαίναμε

Δημοσ.

Ξέχασα τελικά  :P

Περί ακριβού νησιού που είχα πει

Από υποδομές η Σκιάθος είναι πολύ πίσω αφού ανέβηκε πολύ και έκανε όνομα μετά το mama mia

Το 2011 για ένα μέτριο ξενοδοχείο με πισίνα είχαμε δώσει για 5 βράδια 400€, φέτος στη Σαντορίνη σε αντίστοιχης ποιότητας ξενοδοχείο για τις ίδιες μέρες θα μας βγει 200€

Γιατί?

Γιατί μπαίνεις στο booking και για τη Σκιάθο έχεις να επιλέξεις από 225 ξενοδοχεία ενώ στη Σαντορίνη από 828!

Επίσης η ellinair είχε εισιτήρια από Θεσσαλονίκη με 60-70€ πήγαινε-έλα + βαλίτσα δώρο, τιμές χώμα

Εσύ βέβαια θα πας με αντροπαρέα και τα πολλά φρου-φρου σας είναι περιττά. Πήγα και έτσι Σκιάθο για ένα Π/Σ/Κ/ το 2012 και φάγαμε τα ίδια λεφτά που θα τρώγαμε αν πηγαίναμε π.χ. Πάρο ή Μύκονο αφού οι τιμές ήταν στα ίδια επίπεδα. Κοκτέιλ στις μαξιλάρες ας πούμε 15€, ποτά/φαγητά/καφέδες μην περιμένεις να είναι πιο φθηνά, αυτοκίνητο 15€/μέρα πιο ακριβό από Σαντορίνη

Με λίγα λόγια δεν έχει και πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης

Όλα αυτά ως γενικότερο σχόλιο αφού έχουμε πιάσει Ιούλιο και τέτοια εποχή δύσκολα θα βρεις μόνος σου καλύτερο πακέτο από του 18-24

Και Σκιάθο μια χαρά θα περάσεις  B)

Μηχανάκι χωρίς δίπλωμα δεν ξέρω αν σας δώσουν, η συγκοινωνία είναι πολύ τακτική πάντως και πάει σε όλες τις παραλίες. Η μόνη μαλακία είναι ότι θα είστε ο ένας πάνω στον άλλον στην κυριολεξία.

Banana ισχύει ότι παίζει αρκετή ψωλαρία, αφού η πλειονότητα είναι Έλληνες και Ελλεϊνήδες, τα καλά κομμάτια αράζουν στις κουκουναριές

Γενικά στο νησί κυκλοφορούν κυρίως κοριτσοπαρέες-αγοροπαρέες

Για βράδυ για αρχή μαξιλάρες και μετά στα "κλαμπάκια", εμείς μόνο bbc πηγαίναμε

Ευχαριστω για τις συμβουλες και για ολο το στορυ μαλλον εχεις δικιο αφου ειχα βρει για ροδο με αεροπλανα και διαμονη 5νυχτες με πισινα 180 ευρω αλλα το ειχα κανει εγω το πακετο με καπιο τροπο συνδιασα ryanair απο θεσσαλονικη για αθηνα και απο εκει με πακετο του 18-24 προς ροδο χαχαχαχα και μου βγηκε πιο φθηνα αντι να ξεκινουσα απο θεσσαλονικη απευθειας

τωρα πλεον δεν νομιζω να υπαρχουν τοσο καλες τιμες :(

επισης για jet ski δεν νομιζω να   διπλωμα και μαλακιες;  :X 

επισης για το 50αρι μαλλον ειναι σε ποιον θα πεσεις αλλοι δινουν αλλοι οχι

Δημοσ.

Ξέρει κανείς για να νοικιάσουμε ένα 50αρι παπάκι, αν θέλει δίπλωμα; (ή και αν κάνουν καμία μπινιά) γιατί νομίζω πως οι τουρίστες μπορούν κανονικά. Και αν ναι πόσα €(ή δραχμές θέλει);;  :X  :-D  :wacko:

Το φιλαράκι που πήγαμε μαζί δεν ειχε δίπλωμα και επιθέσεις να πάρει μηχανάκι ..μια ένα μαγαζι δεν του εδωσε

Δημοσ.

Το φιλαράκι που πήγαμε μαζί δεν ειχε δίπλωμα και επιθέσεις να πάρει μηχανάκι ..μια ένα μαγαζι δεν του εδωσε

Το επιθεσεις δεν καταλαβα αλλα αφου λες δεν του εδωσε με καλυψε χααχχα  :ph34r:  :-D

Δημοσ.

Ο καταραμένος ορθογραφικος έλεγχος ...! Ουτε που θυμάμαι τι ειθελα να γράψω ..

Το νόημα το έπιασες όποτε όλα καλα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...