Dev1l Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Παιδιά τα φώτα σας, μου έφερε ένας γνωστός το laptop του το οποίο έτρεχε λειτουργικό: -Windows 8.1 with Bing Greek x64 OEM Λοιπόν ο σκληρός του δίσκος τα έφτυσε, με αποτέλεσμα πάνω στην αλλαγή του σκληρού που έκανε.. ήταν να μου το φέρει για format, σκοπός είναι οτι δεν μπορώ να βρώ την συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού πουθενά! Διάβασα οτι είναι τα 8.1 Core Connected / 8.1 Single Language, αλλά κατέβασα τα iso σε Αγγλική γλώσσα μιας και δεν τα βρήκα στα Ελληνικά με αποτέλεσμα να μην δέχεται το serial number των windows που είναι τα 8,1 bing greek x64. Σκοπός λοιπόν είναι δω τι μπορώ να κάνω καθώς το παλικάρι θέλει να πάρει τα γνήσια Windows 10 σε update στις 29 Ιουλίου! Τι μπορούμε να κάνουμε ?
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Απο την στιγμή που τα windows ειναι αυθεντικά και υπάρχει και κλειδάκι θα σου έλεγα να μιλήσεις ειτε με microsoft ειτε ενα mail στην εταιρία του laptop να σε καθοδηγήσουν , λογικά θα σου δώσουν καποιο iso
Dev1l Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Απο την στιγμή που τα windows ειναι αυθεντικά και υπάρχει και κλειδάκι θα σου έλεγα να μιλήσεις ειτε με microsoft ειτε ενα mail στην εταιρία του laptop να σε καθοδηγήσουν , λογικά θα σου δώσουν καποιο iso Θα κάνω μια προσπάθεια μπας και γίνει τίποτα! Edit 26/06/2015 13:56: - H Microsoft Ελλάδος μόλις με ενημέρωσε να απευθυνθώ στον κατασκευαστή (Turbo-X / Πλαίσιο) για να μου διαθέσουν το γνήσιο Installation Disk των 8.1 με Bing, καθώς δεν έχουν κάποια δυνατότητα για να μου τα παρέχουν αυτοί! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2015 από Dev1l
David20 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θα κάνω μια προσπάθεια μπας και γίνει τίποτα! Edit 26/06/2015 13:56: - H Microsoft Ελλάδος μόλις με ενημέρωσε να απευθυνθώ στον κατασκευαστή (Turbo-X / Πλαίσιο) για να μου διαθέσουν το γνήσιο Installation Disk των 8.1 με Bing, καθώς δεν έχουν κάποια δυνατότητα για να μου τα παρέχουν αυτοί! Οντως η Microsoft παραπεμπει παντα στον κατασκευαστη του laptop οταν δεν εχεις αγορασει το λειτουργικο της ξεχωριστα..Παρε τηλ στο Πλαισιο κολλητε να σε βοηθησουνε. Επισης δες εδω : http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/ και εδω μηπως και καταφερεις κατι : http://www.pcsteps.gr/415-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-iso-%CF%83%CE%B5-dvd-windows-7-windows-8/ Δεν ειδα κατι που να χει σχεση με Bing αλλα διαβασε το..
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραία λοιπόν απλα πάρε τηλ στο πλαίσιο θα σου δώσουν καποιο cd / dvd για recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα