[email protected] Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2 βδομάδες, αγόρασα ένα βιβλίο απο ενα βιβλιοπωλέιο στο eBay. Το μαγαζί βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και το στείλανε στις 11 Ιουνίου με Royal Mail 2nd Class, οπότε αυτη τη βδομάδα μάλλον θα φτάσει. Εγω βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, ξέρει μήπως κανένας απο που θα μου έρθει (ταχυδρομική εταιρεία) ή που να το αναζητήσω αν δεν με ειδοποιησουν? Tracking number δεν εκδίδουν για Royal Mail 2nd Class.
mastoras007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σχεδόν πάντα στέλνουν με ελτα ολο το εβαυ. Οπότε απο εκεί να περιμένεις. Πολυ δυσκολα να στείλουν με κάποια άλη εταιρία πχ γεν ταχυδρομική.
[email protected] Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σχεδόν πάντα στέλνουν με ελτα ολο το εβαυ. Οπότε απο εκεί να περιμένεις. Πολυ δυσκολα να στείλουν με κάποια άλη εταιρία πχ γεν ταχυδρομική. Δηλαδη θα μου το φέρει σπίτι ή απλα θα το παρατήσει σε κανα γραμματοκιβωτιο και θα τρεχουμε?
mastoras007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σπίτι θα στο φέρει και θα στο παρατήσει όπος είπες σε κανα γραμματοκοβώτιο.. Εμένα αρκετές φορες τα άφηνε έξω απο την πόρτα στο δρόμο δεματακια απο ebay τώρα τελευταία έρχετε άλη ωρα και είμα πάντα εκεί χτυπάει την πόρτα συνήθος.πάντα τα φέρνει ο ίδιος κάποιοα που ηταν μεγάλα δεματα σάν κουτί απο παπούτσια να φανταστείς τα άφηνε στο μαγαζί δίπλα που με ξέρουνε και τους έλεγε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα