iliamous92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδιά. Προσπαθώ να κάνω format σε ένα laptop fujitsu siemens. Είχε τα Windows 7 Home Premium και εγώ θέλω να του βάλω τα Windows 7 Ultimate. Έκανα ένα usb bootable και ξεκίνησα την διαδικασία. Το πρόβλημα είναι ότι όταν φτάνει στο σημείο της επανεκκίνησης μου ξεκινάει μετά όλο το format από την αρχή. Έχει κανείς καμία ιδέα;
centouno Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Έχεις ορίσει μόνιμη προτεραιότητα boot στο stick εγκατάστασης. Ή βγάλε το stick όταν κάνει επανεκκίνηση ή όρισε πρώτη συσκευή για boot τον σκληρό δίσκο και bootαρε από το stick μόνο την πρώτη φορά μέσω του boot manager σε κάποιο function key είναι συμβουλεύσου την σελίδα του κατασκευαστή για το laptop σου. (συνήθως F12) Γεια σας παιδιά. Προσπαθώ να κάνω format σε ένα laptop fujitsu siemens. Είχε τα Windows 7 Home Premium και εγώ θέλω να του βάλω τα Windows 7 Ultimate. Έκανα ένα usb bootable και ξεκίνησα την διαδικασία. Το πρόβλημα είναι ότι όταν φτάνει στο σημείο της επανεκκίνησης μου ξεκινάει μετά όλο το format από την αρχή. Έχει κανείς καμία ιδέα; 1
Apple fanboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Βγάλε το στικάκι...απορώ γιατί περνάς ultimate,αλλά μέχρι εκεί θα ασχοληθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα