mhxanikos763 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μόλις τελείωσα τη 3η Λυκείου και πρέπει να κάνω το μηχανογραφικό μου. Θέλω να πάω για Ημμυ. Αλλά δε ξέρω τι να επιλέξω βόλο η ξανθή. Αν είστε φοιτητές η οτιδήποτε σχετικό με τα τμήματα αυτά(Ξάνθης Βόλου),πείτε μου πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των σχολών ώστε να κάνω τη σωστή επιλογή. Δε θέλω να με παρακινήσετε ώστε να επιλέξω κάτι που ίσως και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε ότι δεν είναι καλό. Θέλω ειλικρινείς απαντήσεις , χωρίς αποκρύψεις. Περιμένω απαντήσεις, πιστεύω να με βοηθήσουν...
Kostas93 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 το ερώτημα σου είναι σε λάθος σημείο. Στο μπλα-μπλα ανήκει. Εκεί πιθανώς να πάρεις καμιά απάντηση.Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω, είμαι ημμυ αλλά στο εμπ, όχι σε κάποια απο τις σχολές που κοιτάς.
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Βόλος είναι χάλια σαν σχολή. Σε σχέση με την Ξάνθη. Κάνουν μάθημα σε πολυκατοικίες κτλ... Ελα σε μας. Και μάλλον θα μεταφερθει... 1
Kostas93 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πανέμορφη η Ξάνθη, θάλασσα να είχε και θα ήταν τέλεια πόλη.Μου λείπει πάρα πολύ. 2
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πανέμορφη η Ξάνθη, θάλασσα να είχε και θα ήταν τέλεια πόλη. Μου λείπει πάρα πολύ. Να ’χε θάλασσα... Μακάρι... ΗΜΜΥ?
Kostas93 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 μεγάλωσα Ξάνθη (4ο Δημοτικό και 1 Γυμνάσιο) αλλά μετά έφυγα (στρατιωτικός ο πατέρας).Αλλιώς θα είχα κάτσει Ξάνθη για Ημμυ (το είχα σαν δεύτερη επιλογή μετα το ΕΜΠ-ημμυ)Ξανθιώτης είσαι ή έμενες εκει-πέρα απο το πανεπιστήμιο?
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Είμαι στο πανεπιστήμιο, για αυτό το προτείνω στον TS
kid4computer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Βόλος είναι χάλια σαν σχολή. Σε σχέση με την Ξάνθη. Κάνουν μάθημα σε πολυκατοικίες κτλ... Ελα σε μας. Και μάλλον θα μεταφερθει... Το επιχείρημα είναι ότι ο Βόλος ειναι χάλια σαν σχολή επειδή κάνουν μάθημα σε πολυκατοικίες; 1
Kostas93 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για το τμήμα στην Ξάνθη, όταν το έψαχνα τουλάχιστον. Για τον Βόλο όχι και τόσο.Καλή πόλη ο Βόλος, αλλά εγώ θα επέλεγα ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές την Ξάνθη.
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το επιχείρημα είναι ότι ο Βόλος ειναι χάλια σαν σχολή επειδή κάνουν μάθημα σε πολυκατοικίες; Οταν δεν έχεις τα βασικά σε υποδομές ναι. Ασε που έγιναν ηλεκτρολόγοι πριν 2 χρόνια. Συν ότι ένας μεγάλος καθηγητής φίλος μου, τον διώξανε με την συμπεριφορά τους απο εκεί. Τους σκλβρισε και έφυγε, και πήγε γερμανία 2
kid4computer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Οταν δεν έχεις τα βασικά σε υποδομές ναι. Ασε που έγιναν ηλεκτρολόγοι πριν 2 χρόνια. Συν ότι ένας μεγάλος καθηγητής φίλος μου, τον διώξανε με την συμπεριφορά τους απο εκεί. Τους σκλβρισε και έφυγε, και πήγε γερμανία Καλα δεν μπορείς να κρίνεις ένα τμήμα μόνο απο τις υποδομές. Μάθημα γίνεται (τουλάχιστον στα πρώτα έτη) σε αμφιθέατρα και αίθουσες, και νομίζω μόνο σε μεγαλύτερα σε πολυκατοικία (όπου όμως γίνονται και τα εργαστήρια). Επίσης, υποτίθεται πως θα είναι έτοιμο και το νεο κτήριο μέχρι το τέλος του 15, αν και το κόβω λίγο χλωμό. Για το θέμα του καθηγητή δεν γνωρίζω κάτι, αλλα δεν έχω λόγο να διαφωνήσω Θα πρότεινα να έβλεπε ο φίλος μας τα προγράμματα σπουδών, που διαφέρουν αρκετά. Το μόνο που έχω να τον συμβουλέψω είναι ότι άμα τον ενδιαφέρει η κατεύθυνση την ενέργειας, να αποφύγει Βόλο καθώς όπως πολυ σωστά είπες, έγιναν ηλεκτρολόγοι πριν απο 2 χρόνια και ακόμα το τμήμα προσαρμόζεται. 1
geodark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το επιχείρημα είναι ότι ο Βόλος ειναι χάλια σαν σχολή επειδή κάνουν μάθημα σε πολυκατοικίες; Ωραίος δρόμος η Γκλαβάνη, ωραία και τα εργαστήρια των ΗΜΜΥ, έχουν θέα την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Τα αμφιθέατρα από την άλλη έχουν θέα στα παιδαγωγικά
KiriosD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 και η ζωη στο Βόλο πλην της ποιότητας σχολής δηλαδη γενικότερα, θα έλεγα πως είναι υποδεέστερη της Ξάνθης .
geodark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 και η ζωη στο Βόλο πλην της ποιότητας σχολής δηλαδη γενικότερα, θα έλεγα πως είναι υποδεέστερη της Ξάνθης . Αυτό ούτε κατά διάννοια, το λέω με βεβαιότητα. Βόλο τον έχω ζήσει, Ξάνθη πολλοί γνωστοί μου και οικογενειακοί φίλοι
Kostas93 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Σημαντική ερώτηση που δεν έκανε κανεναν, φίλε ts, από που είσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα