_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Βαργιέμαι, where is everybody? http://i.imgur.com/qMKXZKh.webm
gavros10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Σκεφτηκα και εγω να φτιαξω ενα θεμα που να λεγεται ετσι. Φοβηθηκα το μπαν ομως μιας και ο λογαριασμος μου ειναι πολυτιμος. Περιεργοι οι γειτονες μου. Κανουν παρτυ μια εβδομαδα πριν απο την πιο κρισιμη μερα της χωρας εδω και 30-40 χρονια, ακουγονται τραγουδια τυπου "πινω μπαφους και παιζω προ" και διαφορα αλλα επη.
Dreyar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Περιεργοι οι γειτονες μου. Κανουν παρτυ μια εβδομαδα πριν απο την πιο κρισιμη μερα της χωρας εδω και 30-40 χρονια, ακουγονται τραγουδια τυπου "πινω μπαφους και παιζω προ" και διαφορα αλλα επη. Γατάκια είναι. Κάθε παρασκευή σε συνοικιακό cafe-bar διοργανώνεται GREXIT party. Στις 3 του μήνα λέω να πάω 1
Dreyar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Από μία γρήγορη αναζήτηση στο google, κάνουν αρκετά μαγαζιά party με θέμα το GREXIT. Επιχειρηματικό δαιμόνιο ο Έλληνας τελικά
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Σκεφτηκα και εγω να φτιαξω ενα θεμα που να λεγεται ετσι. Φοβηθηκα το μπαν ομως μιας και ο λογαριασμος μου ειναι πολυτιμος. Περιεργοι οι γειτονες μου. Κανουν παρτυ μια εβδομαδα πριν απο την πιο κρισιμη μερα της χωρας εδω και 30-40 χρονια, ακουγονται τραγουδια τυπου "πινω μπαφους και παιζω προ" και διαφορα αλλα επη. λολ κ εμένα είχαν party και μάλιστα έπαιζε rave μέχρι τις 3ης το βράδυ τουλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις