Loreley_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Έδωσα πανελλήνιες και συγκέντρωσα 14581 μόρια στο 2ο και το 4ο πεδίο. Περνάω σίγουρα στην σχολή Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Είναι όντως καλή η σχολή; Και αν είναι καλή γιατί έχει τόσο χαμηλή βάση; Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με την πληροφορική και κυρίως με software. Αν πέσουν οι βάσεις και καταφέρω να πιάσω και τα τμήματα ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης και Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πάτρας, τι να επιλέξω τελικά από τις τρεις σχολές;
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Φιλε μου δεν θα σου πω ούτε εγώ ούτε κανένας ποια σχόλη να ακολουθήσεις .. Αυτα που έχω να σου πω βέβαια είναι να μην κοιτάς την βάση απαραίτητα υπάρχουν τμήματα που προσφέρουν άμεση αποκατάσταση και υπερβολικά κάλες χρηματικές απολαβές άμεσες και υπαρκτές ειδικά εάν έχεις ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταναστεύσεις που έχουν 6-7 χιλιάδες μόρια .. Ελαχιστα άτομα από αυτά που μπαίνουν τελειώνουν όντως την σχόλη .. Οπψσ και να έχει πιστεύω κάλο θα ήταν να μπεις στις σχόλες που σε ενδιαφέρουν και να δεις το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων . Δεσ ποια σχόλη έχει μαθήματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο και πήγαινε σε αυτήν .. όπως και να έχει πρέπει να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον γιατί για τα επόμενα 4 και βάλε χρόνια αυτή θα είναι η δουλειά σου .. Για μετά βλέπουμε ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα