stel106 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπερα σε ολους επειδη απο μονιτορ δεν εχω και πολυ εμπειρια ειχα το xiaomi 34 ultrawide και δυστυχως εχθες το βραδυ με εγκατελειψε.. καθως εχω απο Plaisio 5ετη εγγυηση φανταζομαι δεν θα εχω καποιο θεμα στην αλλαγη .. το ελπιζω δλδ https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/samsung-monitor-34-odyssey-oled-g8-g85sd_4678575 το παραπανω μονιτορ σαν επιλογη oled ειναι καλη? (δεν εχουν θεμα με burn σωστα? ) εγγυηση παλι θα κανω 5ετη αν υπαρχει καποια αλλη προταση εννοειτε δεκτη *απο Πλαισιο λογικα η αγορα λογω κουπονιου αλλαγης
music_lover Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 2 ώρες πριν, stel106 είπε Καλησπερα σε ολους επειδη απο μονιτορ δεν εχω και πολυ εμπειρια ειχα το xiaomi 34 ultrawide και δυστυχως εχθες το βραδυ με εγκατελειψε.. καθως εχω απο Plaisio 5ετη εγγυηση φανταζομαι δεν θα εχω καποιο θεμα στην αλλαγη .. το ελπιζω δλδ https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/samsung-monitor-34-odyssey-oled-g8-g85sd_4678575 το παραπανω μονιτορ σαν επιλογη oled ειναι καλη? (δεν εχουν θεμα με burn σωστα? ) εγγυηση παλι θα κανω 5ετη αν υπαρχει καποια αλλη προταση εννοειτε δεκτη *απο Πλαισιο λογικα η αγορα λογω κουπονιου αλλαγης Τα samsung qd-oled είναι στα 2 έτη εγγύησης και η επέκταση των 5 ετών δεν περιλαμβάνει το burn-in.
stel106 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 37 λεπτά πριν, music_lover είπε Τα samsung qd-oled είναι στα 2 έτη εγγύησης και η επέκταση των 5 ετών δεν περιλαμβάνει το burn-in. ειναι οντως λογος για να μην αγορασω τοτε μια Oled... θα ψαχτω λιγο μεχρι να δω τι θα γινει με την εγγυηση αρχικα κλπ
Despotas Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 2 ώρες πριν, stel106 είπε ειναι οντως λογος για να μην αγορασω τοτε μια Oled... θα ψαχτω λιγο μεχρι να δω τι θα γινει με την εγγυηση αρχικα κλπ Όπως είπες, ξεκαθάρισε πρώτα τι θα γίνει με την αντικατάσταση της τωρινής και μετά υπάρχουν πολλές επιλογές. 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:46 μμ Καλησπέρα. Γνώμες γι΄ αυτήν και γενικά για τις οθόνες Turbo-X? Ξέρω ότι είναι φασόν τουρκο-κινεζιές, αλλά σε μερικές περιπτώσεις μάλλον αξίζουν(?) τα χρήματά τους. Ψάχνω μία vfm 27" 1080p τουλάχιστον, για εργασία κυρίως (ξεκούραστη) και λίγο gaming. https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/turbo-x-monitor-27-2702dxn_4567722?srsltid=AfmBOora9Mq9zeC9d0wsnEgisJlkRRbP5Wn712EW7BtobFQPOw3A5M8q
thn Δημοσ. Τρίτη στις 05:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:44 μμ Αντιστοιχα καλή οθόνη με αυτή αλλα σε 2Κ? nitro-xv275k-p3biipruzx γιατί έπρεπε να την κάνουν 4κ σε 27 ιντσες?
icenex Δημοσ. Τετάρτη στις 10:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:10 πμ (επεξεργασμένο) Ηρθε το μονιτορ χθες το οποιο παραδοξως το παρηγγειλα τεταρτη στις 8 το βραδυ απο την σελιδα της Dell.Δεν το περιμενα να ερθει τοσο γρηγορα υπολογιζα να κανει 2-3 μερες.Ολα καλα το αρχικο μου σοκ αφορουσε το μεγεθος της οθονης το δευτερο σοκ ηρθε οταν την ανοιξα..Δυστυχως δεν προλαβα να την σκαλισω ιδιαιτερα αλλα απο το λιγο που προλαβα εχω πολυ καλες εντυπωσεις. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:11 πμ από icenex 3
stel106 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ Στις 18/5/2025 στις 1:20 ΜΜ, stel106 είπε Καλησπερα σε ολους επειδη απο μονιτορ δεν εχω και πολυ εμπειρια ειχα το xiaomi 34 ultrawide και δυστυχως εχθες το βραδυ με εγκατελειψε.. καθως εχω απο Plaisio 5ετη εγγυηση φανταζομαι δεν θα εχω καποιο θεμα στην αλλαγη .. το ελπιζω δλδ https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/samsung-monitor-34-odyssey-oled-g8-g85sd_4678575 το παραπανω μονιτορ σαν επιλογη oled ειναι καλη? (δεν εχουν θεμα με burn σωστα? ) εγγυηση παλι θα κανω 5ετη αν υπαρχει καποια αλλη προταση εννοειτε δεκτη *απο Πλαισιο λογικα η αγορα λογω κουπονιου αλλαγης Καλησπερα ειχα ξαναγραψει στο θεμα για επιστροφη στο πλαισιο την παλια 34 ultra wide 144hz Με πηραν και μου είπαν οτι τα ανταλλακτικά θα αργησουν και σαν προταση να μου στείλουν την Xiaomi https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/xiaomi-monitor-34-g34wqi-curved-gaming_4581636?srsltid=AfmBOoofQfLwsUlHqb7Pn-PVZkaPSDWaOIaWTaut-dNoDmbT1_baE1TZ Ειναι καλη αυτη ? Θα μπορούσα να ζητήσω πιστωτικό? Η δεν ειναι στην πολιτικη της εταιριας? ( Η παλια οθονη ειχε βγει 444)
Mr_Terror Δημοσ. Τετάρτη στις 01:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:55 μμ Λογικά και πιστωτικό μπορούν.Πιστευω είναι και η καλύτερη λύση να δεις με την ησυχία σου άλλη οθόνη.Ρωτα τους για πιστωτικό δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. 1
stel106 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Λογικά και πιστωτικό μπορούν.Πιστευω είναι και η καλύτερη λύση να δεις με την ησυχία σου άλλη οθόνη.Ρωτα τους για πιστωτικό δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Εστειλαν αιτημα για πιστωτικο Μακαρι να γινει μπας και παρω κατι καλύτερο σαν μονιτορ
Mr_Terror Δημοσ. Τετάρτη στις 04:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:08 μμ Δεν νομιζω να αρνηθουν το πιστωτικο.Θα στο δωσουν και με την ησυχία σου ψαξε για οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα