Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

με 180 dimming zones τι να σπαει ρε συ ? :P

Τα σοβαρα mini led ειναι πιο ακριβα και απο oled 

https://www.joom.com/en/products/678e72b6d881ba01e0b879eb?srsltid=AfmBOooCEKk4wxxcFD0VbOrGQzac9Z1hXAJFijMRKb3sulAHbrzMK0Fg&variant_id=678e72b6d881ba02e0b879ed

Τελικά από ό,τι διάβασα, δεν πρέπει καν να είναι ips, παραπληροφόρησαν τα ελληνικά σάιτ που το είχαν γράψει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Τελικά από ό,τι διάβασα, δεν πρέπει καν να είναι ips, παραπληροφόρησαν τα ελληνικά σάιτ που το είχαν γράψει.

οχι ρε va ειναι αλλα νταξει δεν ειναι αυτο το κακο αλλα τα 180 dimming zones. Δλδ για τα λεφτα αυτα δεν αξιζει και γενικα βλεπω πολυ ακριβες οι τιμες της tcl

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

οχι ρε va ειναι αλλα νταξει δεν ειναι αυτο το κακο αλλα τα 180 dimming zones. Δλδ για τα λεφτα αυτα δεν αξιζει και γενικα βλεπω πολυ ακριβες οι τιμες της tcl

Εγώ ψάχνω ips mini-led, αλλά πλην της αρχαίας xiaomi δεν υπάρχει τίποτα, δυστυχώς.

Αλλά όντως, έτσι όπως πάνε οι τιμές και κσθώς σιγα-σιγά πέφτουν οι Oled, ίσως να μην έχει και νόημα, αν δεν μπορούν να τις έχουν σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Εγώ ψάχνω ips mini-led, αλλά πλην της αρχαίας xiaomi δεν υπάρχει τίποτα, δυστυχώς.

Αλλά όντως, έτσι όπως πάνε οι τιμές και κσθώς σιγα-σιγά πέφτουν οι Oled, ίσως να μην έχει και νόημα, αν δεν μπορούν να τις έχουν σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ε καλα δεν ειναι αρχαιο το xiaomi ρε συ ,περσινο μοντελο ειναι ,τιμια επιλογη στα 350 ευρω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Πέφτουν όσα μοντέλα πρόκειται να αντικατασταθούν ή αντικαταστάθηκαν ήδη από νεότερα. Μόλις εξαντληθεί το απόθεμα θα δεις τις ίδιες τσουχτερές τιμές με τις προηγούμενες.

Δημοσ.
Στις 15/6/2025 στις 10:21 ΠΜ, geornirv είπε

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να πάρω μια οθόνη 27" 2κ. Κυρίως για παιχνίδια πχ fortnite, minecraft κτλ. Τιμή μέχρι 200-210. Ευχαριστώ πολύ !!!

Καλησπέρα.

Δες και αυτές:

https://www.skroutz.gr/s/53826175/ASRock-Phantom-Gaming-PG27QFT2A-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-5ms-GTG.html

https://ktcplay.eu/collections/gaming-monitor/products/ktc-h27t22-gaming-monitor

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, geornirv said:

Αυτή όμως από ότι βλέπω είναι VA. Δεν θα έχω θέμα;

ips 

ειναι, εχει βαλει λαθος φωτογραφία το αμαζον

https://aoc.com/uk/gaming/products/monitors/q27g4xd

Στα 210+ πλεον (εληξε η προσφορα)

• ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ 

MSI MAG 275QF | €187.5

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inler είπε

Για 32αρι 4Κ Oled ποια η γνώμη σας για την Samsung G80SD που τρέχει προσφορά?

Matte screen, μερικούς τους ενοχλεί αυτό, προσωπικά και εγώ συντάσσομαι με όσους προτιμούν glossy panel.

2 έτη εγγύησης για burn-in έναντι 3 των υπολοίπων κατασκευαστών, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο γιατί η samsung είναι παραγωγός εταιρία αυτών των panel.

Smart os μέσα στο menu της οθόνης που αρκετοί δεν θέλουν γιατί λένε πως είναι δύσχρηστο και προτιμούν pc monitor menu, εμένα μου αρέσει πάντως που έχει smart δυνατότητες.

Κατά τα άλλα μια χαρά οθόνη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Matte screen, μερικούς τους ενοχλεί αυτό, προσωπικά και εγώ συντάσσομαι με όσους προτιμούν glossy panel.

2 έτη εγγύησης για burn-in έναντι 3 των υπολοίπων κατασκευαστών, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο γιατί η samsung είναι παραγωγός εταιρία αυτών των panel.

Smart os μέσα στο menu της οθόνης που αρκετοί δεν θέλουν γιατί λένε πως είναι δύσχρηστο και προτιμούν pc monitor menu, εμένα μου αρέσει πάντως που έχει smart δυνατότητες.

Κατά τα άλλα μια χαρά οθόνη.

Νομίζω η Samsung ΔΕΝ δινει εγγύηση για burn in, αλλά μόνο για το πάνελ.

• Sad 1
Δημοσ.

Σε glossy panel 32αρια ποια έχουμε?

Και εγώ τα προτιμώ γιατί το δωμάτιο ειδικά πρωί είναι αρκετά φωτεινό αλλά έμμεσα βγαίνει χαμηλότερα από 700€ όταν τα άλλα είναι στα 1000€+

Βέβαια η λογική λέει ότι το παίρνω που το παίρνω ας κάνω την υπέρβαση.

Εναλλακτικά με βλέπω να περιμένω το XG32UCWG που θα έρθει από Σεπτέμβριο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

ips 

ειναι, εχει βαλει λαθος φωτογραφία το αμαζον

https://aoc.com/uk/gaming/products/monitors/q27g4xd

Στα 210+ πλεον (εληξε η προσφορα)

• ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ 

MSI MAG 275QF | €187.5

Ποια θεωρείς καλύτερη από τις 2 ? Εννοώ AOC ή msi ? Αν παραβλέψουμε την τιμή

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inler είπε

Σε glossy panel 32αρια ποια έχουμε?

Και εγώ τα προτιμώ γιατί το δωμάτιο ειδικά πρωί είναι αρκετά φωτεινό αλλά έμμεσα βγαίνει χαμηλότερα από 700€ όταν τα άλλα είναι στα 1000€+

Βέβαια η λογική λέει ότι το παίρνω που το παίρνω ας κάνω την υπέρβαση.

Εναλλακτικά με βλέπω να περιμένω το XG32UCWG που θα έρθει από Σεπτέμβριο.

Με τι τιμή θα έρθει όμως το συγκεκριμένο..είδα ότι τις δίνουν με κουπόνια των 100 και 200 ευρώ αλλά πρέπει να κάνεις αγορά διπλάσιας αξίας από το κουπόνι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...