AnnisaKate Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 εχω την gygabite 960 σκευτομαι αυτη εδω https://www.skroutz....specs-container εσεις τι μου προτεινετε?ευχαριστω μονο gaming χρηση
mao Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Turbo-X-Othoni-LED-23-8-TX-238IPS-240GX.htm Απιστευτη ποιοτητα οθονης εχω παθη την πλακα μου δεν το περιμενα
in2dark Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Στα 200 ευρω η s2316h ειναι η καλυτερη λυση γιατι ειναι glossy. Αλλιως παρε την LG. Η HP δεν ειναι καλυτερη απο την LG. Ευχαριστω morse! Βρηκα την 24xw 140€ με μεταφορικα στο γερμανικο (χωρις φπα) Ειχα δει που εκθιαζεις το 27xw και νομιζα πως το 24αρι θα ειναι επισης αριστο Δεν με παιρνει να φτασω τα 200... καθαρα για office
XMorsX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 σίγουρα ? The GW2270 is a low-cost 22-inch monitor with a 1080p resolution and IPS LCD screen Read more at http://www.trustedreviews.com/benq-gw2270-review#iloogd3OkdOhiMPA.99 Κανει λαθος, δεν ειναι καλο site για reviews οθονων. Googlare το. εχω την gygabite 960 σκευτομαι αυτη εδω https://www.skroutz....specs-container εσεις τι μου προτεινετε?ευχαριστω μονο gaming χρηση Θα ζοριστει η gpu σου, αλλα κατα τα αλλα ειναι καλη επιλογη. Ευχαριστω morse! Βρηκα την 24xw 140€ με μεταφορικα στο γερμανικο (χωρις φπα) Ειχα δει που εκθιαζεις το 27xw και νομιζα πως το 24αρι θα ειναι επισης αριστο Δεν με παιρνει να φτασω τα 200... καθαρα για office Παρακαλω. Δεν αξιζει, δεν ειναι το ιδιο με την 27xw. Παρε μια LG 24MP58VQ απο Ελλαδα, να εχεις και ελληνικη υποστηριξη.
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Έφερε από ότι βλέπω το visionstudio την παρακάτω οθόνη που φαίνετια σαν ένα πιο πρόσφατο μοντέλο με το αντίστοιχο που έχει το πλαίσιο. Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για την συχνότητα όμως και για το freesync range του... Πάντως φαίνεται καλή περίπτωση για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52235&cat=10 Επίσης επικοινώνησα με LG Hellas αν έχουν σκοπό να εισάγουν την LG 24MP68VQ που είναι με 75Hz και Freesync και μου απάντησαν πως δεν έχουν κάποιο πλάνο για να την φέρουν. Οπότε η Samsung σε αυτή τη τιμή αποτελεί μονόδρομος. 1
XMorsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έφερε από ότι βλέπω το visionstudio την παρακάτω οθόνη που φαίνετια σαν ένα πιο πρόσφατο μοντέλο με το αντίστοιχο που έχει το πλαίσιο. Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για την συχνότητα όμως και για το freesync range του... Πάντως φαίνεται καλή περίπτωση για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52235&cat=10 Επίσης επικοινώνησα με LG Hellas αν έχουν σκοπό να εισάγουν την LG 24MP68VQ που είναι με 75Hz και Freesync και μου απάντησαν πως δεν έχουν κάποιο πλάνο για να την φέρουν. Οπότε η Samsung σε αυτή τη τιμή αποτελεί μονόδρομος. Δεν είναι πιο πρόσφατο, αλλά θα έχει καποιες διαφορές υπέρ του για να δικαιολογεί τον μεγαλύτερο αριθμό στο μοντέλο. Μπορεί να δούμε τη lg από κανένα μαγαζί στο skroutz πάντως ακόμη και αν επίσημα ή αντιπροσωπεία δεν την φέρνει.
TzimakoTOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μπορεί να δούμε τη lg από κανένα μαγαζί στο skroutz πάντως ακόμη και αν επίσημα ή αντιπροσωπεία δεν την φέρνει.Αυτο λογικα θα συνεπαγεται πως δεν θα εχουμε ελληνικη υποστηριξη; Θα στελνεται εξω μεσω του μαγαζιου;
XMorsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αυτο λογικα θα συνεπαγεται πως δεν θα εχουμε ελληνικη υποστηριξη; Θα στελνεται εξω μεσω του μαγαζιου; Nαι ετσι γινεται συνηθως.
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μάλιστα. Τι έχουν πάθει οι εταιρίες με αυτές τις αντιαισθητικές βάσεις? Ειδικά αυτή από το μοντέλο της Samsung που έστειλα. Από όσο υποστηρίζω δεν υποστηρίζουν πρότυπο VESA.
BigKnight Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Παιδιά γνωρίζετε ποιες FREESYNC 1080P/1440P IPS-PLS κυκλοφορουν εδώ, με πολύ όμορφη και Sharp εικόνα?
XMorsX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Παιδιά γνωρίζετε ποιες FREESYNC 1080P/1440P IPS-PLS κυκλοφορουν εδώ, με πολύ όμορφη και Sharp εικόνα? Οι Samsung από επάνω είναι οι φθηνότερες. Μετά καλύτερη είναι ή lg 29um68. Και μετά υπάρχει ή 144hz ahva Asus mg279q.
RangerOfDark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Οι Samsung από επάνω είναι οι φθηνότερες. Μετά καλύτερη είναι ή lg 29um68. Και μετά υπάρχει ή 144hz ahva Asus mg279q. Υπαρχουν πολλές Samsung Freesync? Η καινούργια LG Freesync 1080P κάνει τίποτα η meh?
XMorsX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Υπαρχουν πολλές Samsung Freesync? Η καινούργια LG Freesync 1080P κάνει τίποτα η meh? Ή 370dl και οι καινούριες σειράς f από Samsung. Καλή θα είναι και ή lg, μάλλον λιγο καλύτερη από την Samsung, αλλά δεν έρχεται Ελλάδα προς το παρόν.
stathisgtr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-24-LS24F350-LS24F350FHUXEN.htm Kαλησπερα. Δεν υπαρχει συγκριση, η Asus ειναι κλασεις ανωτερη. Η benq ειναι 1) TN, που εχει ως αποτελεσμα μουντα χρωματα και gamma shift, 2) εχει βαρυ grainy coating, που σημαινει θολη εικονα και haze σε ανοιχτοχρωμα χρωματα 3) pixel inversion artifacts. Η asus εχει προβληματικο quality control και support, αλλα και παλι αποτελει την μοναδικη λυση αναμεσα σε αυτες. Αγορασε απο καταστημα που εμπιστευεσαι οτι δε θα σε κρεμασει αν σου κατσει προβληματικο κομματι. ΕDIT: Νομιζα οτι αναφερεσαι στην mg279q. H MG278q εχει ακριβως τα ιδια προβληματα που εχει και η benq + χειροτερη εγγυηση και qc. Με τις 144hz TN ειναι καλυτερα να αγορασεις 1080p, καθως αυτες εχουν ελαφρυτερο matte coating και δεν εχουν pixel inversion artifacts (λεπτομερεια αυτο). Συγκεκριμενα η Viewsonic XG2401 εχει και πολυ καλη εικονα για tn χαρη στα πολυ καλα color presets της. Υπαρχει και σε 27", αλλα δεν εχει ερθει ακομη Ελλαδα. Τωρα που το διαβαζω αυτο, δεν προτεινω 1440p TN αναβαθμιση. Ανεβασε το budget για 1440p 144Hz AHVA όπως την MG279Q ή πάρε την overclockable (μεχρι τα 96Hz το ελαχιστο) IPS Crossover 2795QHD απο ebay ιταλιας, αν ετσι γλιτωνεις το τελωνειο. H 29" εχει καλα χρωματα (οπως και οι αλλες, αν και μονο η ΗP εχει glossy coating) και Freesync, ειναι καλος συνδυασμος αν εκμεταλλευεσαι το τελευταιο. Οι 25" IPS ειναι καλυτερες απο την u2414h, καθως εχουν νεοτερο, καλυτερο panel. Aν η 27xw σου πεφτει ακριβη, δες την Acer G257HL. Ειναι λιγο χειροτερη απο την ΗP γιατι δεν ειναι glossy και εχει λιγο χειροτερα color presets και overdrive, αλλα και παλι ειναι καλυτερη απο τον ανταγωνισμο, δηλαδη τις αλλες 1080p οθονες πλην της HP, ενω ειναι φθηνοτερη. https://skinflint.co.uk/acer-g7-g257hlbidx-um-kg7ee-005-a1244717.html Για την U2515H δεν εχω καμια αντίρρηση περα απο το οτι θελει δυνατη gpu για παιχνιδια. Η νεες καρτες δε θα εχουν προβλημα πιστευω, αλλα μεχρι να αλλαξεις θα εχεις θεμα με τα απαιτητικα παιχνιδια υποθετω. Καλησπέρα Έγινε η αγορά της mg278q με TN panel. Φιλε XMorsX θα διαφωνησω μαζί για το TN πάνελ στα 1440p.Διπλα δίπλα με την xl2411z είναι η μέρα με την νύχτα.Δυο χρόνια με την benq την είχα συνηθίσει αλλά η Asus είναι το κάτι άλλο. Απέφυγα την αγορά της mg279q λόγο ολων αυτών των προβλημάτων που έχουν αναφερθεί σε πολλά τα τεχνολογικά φόρουμ, αντίθετα για την TN δεν έχουν αναφερθεί τόσα.Και ευτυχώς ημουν από τους τυχερός.Κανενα καμένο πίξελ ,κανένα απολύτως πρόβλημα. Ή κατασκευή της οθόνης είναι καταπληκτική .ή βάση στιβαρή.Ακομα δεν έχω σεταρει πλήρως την οθόνη ,με ένα απλό ICC profile και κάποιες μικρό ρυθμίσεις είμαι ακόμα,εχει πολύ ακόμα μέχρι να φτάσω εκεί που θελω.Αλλα ακόμα και έτσι έχω μείνει αφωνος με το αποτέλεσμα. Έχουν προχωρήσει πολύ τα TN panel ,δεν έχουν καμία σχέση με τις παλιές και ειδικά τις 1080p. Για το free sync τα λόγια είναι περιττά, η 290x έχει να δώσει πολλα ακόμα.
RangerOfDark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα Έγινε η αγορά της mg278q με TN panel. Φιλε XMorsX θα διαφωνησω μαζί για το TN πάνελ στα 1440p.Διπλα δίπλα με την xl2411z είναι η μέρα με την νύχτα.Δυο χρόνια με την benq την είχα συνηθίσει αλλά η Asus είναι το κάτι άλλο. Απέφυγα την αγορά της mg279q λόγο ολων αυτών των προβλημάτων που έχουν αναφερθεί σε πολλά τα τεχνολογικά φόρουμ, αντίθετα για την TN δεν έχουν αναφερθεί τόσα.Και ευτυχώς ημουν από τους τυχερός.Κανενα καμένο πίξελ ,κανένα απολύτως πρόβλημα. Ή κατασκευή της οθόνης είναι καταπληκτική .ή βάση στιβαρή.Ακομα δεν έχω σεταρει πλήρως την οθόνη ,με ένα απλό ICC profile και κάποιες μικρό ρυθμίσεις είμαι ακόμα,εχει πολύ ακόμα μέχρι να φτάσω εκεί που θελω.Αλλα ακόμα και έτσι έχω μείνει αφωνος με το αποτέλεσμα. Έχουν προχωρήσει πολύ τα TN panel ,δεν έχουν καμία σχέση με τις παλιές και ειδικά τις 1080p. Για το free sync τα λόγια είναι περιττά, η 290x έχει να δώσει πολλα ακόμα. Ναι αλλα το θέμα είναι να συγκριθεί με μια 1440Ρ IPS! για να δεις τι ψάρια πιάνει μια TN μπροστά σε μια IPS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα