Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/6/2018 στις 8:15 ΜΜ, -orestis- είπε Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι την αγορά οθόνης. Έχω ένα dell xps13 και επειδή θέλω να δουλεύω αρκετά στο σπίτι (διπλωματική εργασία και προγραμματισμό, χρήση Ίντερνετ εννοείται) θα χρειαστώ μια οθόνη να μην μου βγαίνουν τα μάτια. Έχω καταλήξει σε 2 dell. την u2518d και στην p2418d. Πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω σχεδόν 100 ευρώ παραπάνω για την u; Ποια η γνώμη σας γενικά για τις 2 αυτές οθόνες; Ποια θα επιλέγατε; Για επεξεργασία photo δεν είδα να γράφεις οποτε πας στη φθηνότερη και εξοικονομείς ένα κατοστάρικο. Σε 1440p θα κοιτούσα σε 27αρι. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
lebron15 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Νομίζω η μόνη σου επιλογή ειναι η S της Dell σε 22 ίντσες Υπόψιν είναι glossy Φίλε μου, όταν λες η S της Dell ποια εννοείς; μπορείς να μου στείλεις το μοντέλο από skroutz;
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, lebron15 είπε Φίλε μου, όταν λες η S της Dell ποια εννοείς; μπορείς να μου στείλεις το μοντέλο από skroutz; https://www.skroutz.gr/s/7820123/Dell-S2216H.html#reviews Το τονίζω όμως είναι glossy και φέρνει αντανακλαση. Ίσως θα ήταν καλύτερη επιλογή του παιδιού πιο πάνω που είναι και μεγαλύτερη και έχει freesync (για μένα προσωπικά όχι)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, lebron15 είπε Φίλε μου, όταν λες η S της Dell ποια εννοείς; μπορείς να μου στείλεις το μοντέλο από skroutz; Το Xbox δεν είναι pc να κάθεσαι στους 40 πόντους. Όσο περισσότερες ίντσες τόσο καλύτερα.
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, radiohead είπε Το Xbox δεν είναι pc να κάθεσαι στους 40 πόντους. Όσο περισσότερες ίντσες τόσο καλύτερα. Αυτό δεν είναι απόλυτο. Εγώ πχ κάθομαι πολύ κοντά στην οθόνη είτε έχω το pc είτε το ps4
prince93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 θελω να παραγγειλω αυτη την οθονη απο το αμαζον αγγλιας την acer bredator xb271hu και θα ηθελα να με πει καποιος αν γνωριζει ποσο ειναι τα μεταφορικα για ελλαδα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Αυτό δεν είναι απόλυτο. Εγώ πχ κάθομαι πολύ κοντά στην οθόνη είτε έχω το pc είτε το ps4 Εσυ αδερφέ είσαι εξαίρεση. Η συντριπτική πλειοψηφία παιζει σε τηλεόραση. 24 έχει και η Dell αν θέλει σώνει και καλά φίρμα.
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, radiohead είπε Εσυ αδερφέ είσαι εξαίρεση. Η συντριπτική πλειοψηφία παιζει σε τηλεόραση. 24 έχει και η Dell αν θέλει σώνει και καλά φίρμα.
prince93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στους ηδικους θελω τα φωτα σας για αγορα μονιτορ 2κ τα λευτα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 700 βαρια βαρια ειμαι αναμεσα στην AOC AG271QG και στην ACER XB271HUA οι διαφορα ειναι στο πανελ η πρωτη εχει IPS και η δευτερη ΤN αξιζει τα 100 ευρω η διαφορα;;;θα ηθελα τα φωτα σας γιατι τα λευτα π θελω να διαθεσω θελω να πιασουν οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα!!ευχαριστω εκ των προτερων!! Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από prince93
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, prince93 είπε Καλησπερα στους ηδικους θελω τα φωτα σας για αγορα μονιτορ 2κ τα λευτα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 700 βαρια βαρια ειμαι αναμεσα στην AOC AG271QG και στην ACER XB271HUA οι διαφορα ειναι στο πανελ η πρωτη εχει IPS και η δευτερη ΤN αξιζει τα 100 ευρω η διαφορα;;;θα ηθελα τα φωτα σας γιατι τα λευτα π θελω να διαθεσω θελω να πιασουν οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα!!ευχαριστω εκ των προτερων!! Η γνώμη μου ειναι οτι αξίζει. Τι σύστημα έχεις; (CPU,GPU)
prince93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Η γνώμη μου ειναι οτι αξίζει. Τι σύστημα έχεις; (CPU,GPU) Εχω ιντελ τον 5960χ xtreme edition και gpu εχω την evga 1070 hubrid μελλοντικα θα την αλαξω ομως αξιζει αλα διαβασα οτι εχει backlight bleed ισχυει;;
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, prince93 είπε Εχω ιντελ τον 5960χ xtreme edition και gpu εχω την evga 1070 hubrid μελλοντικα θα την αλαξω ομως αξιζει αλα διαβασα οτι εχει backlight bleed ισχυει;; To Backlight Bleed είναι πονεμένη ιστορία στις IPS όντως. (ιδίως στις ASUS που γίνεται ψιλο χαμός). Πρέπει να έχεις υπομονή και το μαγαζί να είναι αξιόπιστο ώστε να να δέχεται επιστροφές...
prince93 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Καταλαβα σκεφτομαι να το παρω απο εδω γιατι απο εξω λιγο πολυ το ιδιο βγενει στο θεμα του backlight bleed σε περιπτωσει π εχει προβλημα απευθηνομαο στο μαγαζι στο οποιο θα γινει αγορα η μπορω και στην εταιρια την ιδια;;στην συγκεκριμενη οθονη ειναι αυχνο φαινομενο το backlight bleed ξερεις μηπως;
Natm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Αρχίζουν και εμφανίζονται ενδιαφέρουσες πτώσεις τιμών σε οθόνες στο skroutz.. αυτό που χτυπάει στο μάτι είναι η HP Omen, 100hz Gsync , 35'' ultrawide (αλλά με VA panel), στα 752,49 από 1.140 που είχε πριν. και η πτώση στην AOC είναι επίσης αξιοσημείωτη. αλλά και η lg έχει πολύ καλά reviews... τι λέτε; με msi gtx 1080 gaming x. το budget δεν μπορεί να ανέβει πιο πάνω από τα 750.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα