Karanikolis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2025 στις 9:29 ΜΜ, akoinonitos είπε Οχι ιδιαιτερα ,αν βγαλει στα 3 xρονια εχω την εγγυηση αν βγαλει μετα τα 3 ε δεν θα κατσω να σκασω ,ειναι μεγαλο το σοκ που επαθα οταν την αλλαξα με το απλο ips που δεν με νοιαζει το αν θα βγαλει burn in. Την προσεχω και οσο μπορω βεβαια ποιο μόνιτορ έχεις? Άκυρο, είδα την υπογραφή σου. είσαι ευχαριστημένος? μεταξύ matte vs glossy πως σου φαίνεται?? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Karanikolis
prefuse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 22 hours ago, korakios said: δεν είναι τόσο το burn , όσο οτι ένα ταπεινό IPS έχει πολύ καλύτερη παρουσίαση σε κείμενο , οπότε σε browsing μπορεί και να σε κουράσει . Αν δε σε ενδιαφέρει τότε δύσκολο να έχεις θέμα πριν την 5ετία Δες και το βίντεο όπου κάνει τη χειρότερη δυνατή χρήση (οκ κάνει dim , αλλά όχι standby ή screensaver) Είναι VA panel και πρέπει να είσαι κεντραρισμένος Και στις ips αν κάνεις χρήση local dimming καλό θα είναι να είσαι κεντραρισμενος. Χωρίς local dimming, δεν είναι και τόσο απαραίτητο.
Karanikolis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου παιδιά ψάχνω για οθόνη και με έχετε διχάσει εδώ μέσα θέλω να αγοράσω οθόνη και δεν μπορώ να καταλήξω με όλα αυτά που διαβάζω εδώ! 1) Να πάρω ips με ρίσκο πόσο glow & bleed θα έχει?? 2) να πάρω oled με ρίσκο burn in?? να είναι woled ή qd oled , matte ή glossy, anti glare και όλα που δεν ξέρω τι είναι?? 3) να πάρω mini led?? αυτές δεν έχουν bleed & glow? ψάχνω 27'' 1440p ή 34'' curved 3440x1440p ips/oled/mini led, καθαρά για gaming τα βράδια (το αναφέρω για τις oled ) συγνώμη αν ζάλισα, αλλά προσπαθώ να καταλήξω και να μην πετάξω τα λεφτά
akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Karanikolis είπε ποιο μόνιτορ έχεις? Άκυρο, είδα την υπογραφή σου. είσαι ευχαριστημένος? μεταξύ matte vs glossy πως σου φαίνεται?? Ναι πολυ η καλυτερη αγορα ever σε θεμα hw ,μονο glossy ρε την να την κανεις την ασπριλα του matte για gaming. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από akoinonitos 1
prefuse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Karanikolis said: παιδιά ψάχνω για οθόνη και με έχετε διχάσει εδώ μέσα θέλω να αγοράσω οθόνη και δεν μπορώ να καταλήξω με όλα αυτά που διαβάζω εδώ! 1) Να πάρω ips με ρίσκο πόσο glow & bleed θα έχει?? 2) να πάρω oled με ρίσκο burn in?? να είναι woled ή qd oled , matte ή glossy, anti glare και όλα που δεν ξέρω τι είναι?? 3) να πάρω mini led?? αυτές δεν έχουν bleed & glow? ψάχνω 27'' 1440p ή 34'' curved 3440x1440p ips/oled/mini led, καθαρά για gaming τα βράδια (το αναφέρω για τις oled ) συγνώμη αν ζάλισα, αλλά προσπαθώ να καταλήξω και να μην πετάξω τα λεφτά Ότι και να πάρεις θα πετάξεις λεφτά. Δεν υπάρχει τέλεια τεχνολογία, ούτε ελβετικός σουγιάς όλα σε ένα, είναι ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας, τι τον ενοχλεί και που δίνει βάση. Παρόλαυτα μια πολύ γενική κατάταξη είναι OLED, mini led, ips, VA. Σε consumer level, υπάρχουν ips που είναι καλύτερα από mini led (που και αυτά ips/VA είναι) αλλά ακόμα δεν υπάρχει καλύτερη τεχνολογία απεικόνισης από OLED/qd-oled, με τα οποία γνωστά ελαττώματα τους, όπως όλες οι τεχνολογίες. Οπότε Pick your poison
Karanikolis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι πολυ η καλυτερη αγορα ever σε θεμα hw ,μονο glossy ρε την να την κανεις την ασπριλα του matte για gaming. για 27'' έχω επιλογές AOC Agon AG276QZD / AOC Agon AG276QZD2 / LG Ultragear 27GS95QE-B / ALIENWARE AW2725DF για 34' έχω επιλογές LG UltraGear 34GS95QE-B / ALIENWARE CURVED AW3423DWF στα πάνελ βλέπω στις aoc qzd γράφει Antiglare (AG) ενώ η qzd2 Anti-Reflection. στις lg γράφει Anti-Glare Με χαμηλή αντανάκλαση στις dell δεν βλέπω κάτι στο site, φαντάζομαι είναι και οι δύο glossy?
akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Karanikolis είπε για 27'' έχω επιλογές AOC Agon AG276QZD / AOC Agon AG276QZD2 / LG Ultragear 27GS95QE-B / ALIENWARE AW2725DF για 34' έχω επιλογές LG UltraGear 34GS95QE-B / ALIENWARE CURVED AW3423DWF στα πάνελ βλέπω στις aoc qzd γράφει Antiglare (AG) ενώ η qzd2 Anti-Reflection. στις lg γράφει Anti-Glare Με χαμηλή αντανάκλαση στις dell δεν βλέπω κάτι στο site, φαντάζομαι είναι και οι δύο glossy? Απο τα aoc το qzd ειναι παλιο πανελ της lg woled matte ,το qzd2 ειναι qd oled semmi glossy οπως το δικο μου. ολα τα lg και γενικα τα woled ειναι με matte antigalre εκτος απο το asus που ειναι full glossy https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/asus-monitor-27-xg27aqdmg_4579909?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAlPu9BhAjEiwA5NDSAyqK_PnGP64D7XDkCm6YF8dFjvVVkEyXD31dkxwQrJh9v63KKnAu9xoCFNQQAvD_BwE καλη επιλογη και αυτο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από akoinonitos
Karanikolis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Απο τα aoc το qzd ειναι παλιο πανελ της lg woled matte ,το qzd2 ειναι qd oled semmi glossy οπως το δικο μου. ολα τα lg και γενικα τα woled ειναι με matte antigalre εκτος απο το asus που ειναι full glossy https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/asus-monitor-27-xg27aqdmg_4579909?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAlPu9BhAjEiwA5NDSAyqK_PnGP64D7XDkCm6YF8dFjvVVkEyXD31dkxwQrJh9v63KKnAu9xoCFNQQAvD_BwE καλη επιλογη και αυτο. Οπότε για 27" κοιτάω το asus ή το dell και για 34" μόνο το dell, για να είναι semi glossy ή glossy σωστά; Το asus είναι woled και τα dell qd oled, μεταξύ αυτών; 🤔😭
akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Karanikolis είπε Οπότε για 27" κοιτάω το asus ή το dell και για 34" μόνο το dell, για να είναι semi glossy ή glossy σωστά; Το asus είναι woled και τα dell qd oled, μεταξύ αυτών; 🤔😭 Ναι σε ολα 1
Karanikolis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι σε ολα Και εγγύηση burn in δίνει μόνο η dell? Στο πλαίσιο δεν είδα να γράφουν κάτι για την asus..
akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Και εγγύηση burn in δίνει μόνο η dell? Στο πλαίσιο δεν είδα να γράφουν κάτι για την asus.. Για τα woled πανελ δεν ξερω ρε φιλε μιας και δεν γραφουν αναλυτικα τι δινουν. Τα qd oled (dell) δινουν 3 χρονια burn in. 1
alexx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, φίλη ψάχνει μονιτορ για προγραμματισμό και κώδικα. Συναδελφοί της έχουν προτείνει το Lenovo Thinkvision T34w-30 34in Wqhd. Υπάρχει κάτι πιο φτηνό για αυτή τη δουλειά η να πάρει αυτό? Θα συμδεθεί με λαπτοπ lenovo αν έχει σημασία. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από alexx
Despotas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα, φίλη ψάχνει μονιτορ για προγραμματισμό και κώδικα. Συναδελφοί της έχουν προτείνει το Lenovo Thinkvision T34w-30 34in Wqhd. Υπάρχει κάτι πιο φτηνό για αυτή τη δουλειά η να πάρει αυτό? Θα συμδεθεί με λαπτοπ lenovo αν έχει σημασία. Πόσα θέλει να δώσει? Χρειάζεται-χωράει τόσο μεγάλη ή μπορεί και μικρότερη? Σε ultrawide πχ υπάρχει και η παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/39228944/Philips-34E1C5600HE-00-VA-Monitor-34-QHD-3440x1440-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html Σε 27'' η σειρά U της Dell είναι δυνατή: https://www.exclusivestores.gr/category/20-106-1110/othones/?price_range_slider_field=++92+€+-+2334+€&attrs-243=34168&attrs-431=33800&search_term=&category=20-106-1110 1
alexx Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Στις 27/2/2025 στις 8:46 ΜΜ, Despotas είπε Πόσα θέλει να δώσει? Χρειάζεται-χωράει τόσο μεγάλη ή μπορεί και μικρότερη? Σε ultrawide πχ υπάρχει και η παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/39228944/Philips-34E1C5600HE-00-VA-Monitor-34-QHD-3440x1440-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html Σε 27'' η σειρά U της Dell είναι δυνατή: https://www.exclusivestores.gr/category/20-106-1110/othones/?price_range_slider_field=++92+€+-+2334+€&attrs-243=34168&attrs-431=33800&search_term=&category=20-106-1110 Κανά 400αρι. Τα Hz παίζουν ρόλο στον προγραμματισμό?
Despotas Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 4 ώρες πριν, alexx είπε Τα Hz παίζουν ρόλο στον προγραμματισμό? Όχι ιδιαίτερα. Πιο σημαντική είναι η ανάλυση. Ισχύουν οι προτάσεις που έγραψα πριν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα