Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Matte screen, μερικούς τους ενοχλεί αυτό, προσωπικά και εγώ συντάσσομαι με όσους προτιμούν glossy panel.

2 έτη εγγύησης για burn-in έναντι 3 των υπολοίπων κατασκευαστών, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο γιατί η samsung είναι παραγωγός εταιρία αυτών των panel.

Smart os μέσα στο menu της οθόνης που αρκετοί δεν θέλουν γιατί λένε πως είναι δύσχρηστο και προτιμούν pc monitor menu, εμένα μου αρέσει πάντως που έχει smart δυνατότητες.

Κατά τα άλλα μια χαρά οθόνη.

Νομίζω η Samsung ΔΕΝ δινει εγγύηση για burn in, αλλά μόνο για το πάνελ.

• Sad 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε glossy panel 32αρια ποια έχουμε?

Και εγώ τα προτιμώ γιατί το δωμάτιο ειδικά πρωί είναι αρκετά φωτεινό αλλά έμμεσα βγαίνει χαμηλότερα από 700€ όταν τα άλλα είναι στα 1000€+

Βέβαια η λογική λέει ότι το παίρνω που το παίρνω ας κάνω την υπέρβαση.

Εναλλακτικά με βλέπω να περιμένω το XG32UCWG που θα έρθει από Σεπτέμβριο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

ips 

ειναι, εχει βαλει λαθος φωτογραφία το αμαζον

https://aoc.com/uk/gaming/products/monitors/q27g4xd

Στα 210+ πλεον (εληξε η προσφορα)

• ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ 

MSI MAG 275QF | €187.5

Ποια θεωρείς καλύτερη από τις 2 ? Εννοώ AOC ή msi ? Αν παραβλέψουμε την τιμή

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inler είπε

Σε glossy panel 32αρια ποια έχουμε?

Και εγώ τα προτιμώ γιατί το δωμάτιο ειδικά πρωί είναι αρκετά φωτεινό αλλά έμμεσα βγαίνει χαμηλότερα από 700€ όταν τα άλλα είναι στα 1000€+

Βέβαια η λογική λέει ότι το παίρνω που το παίρνω ας κάνω την υπέρβαση.

Εναλλακτικά με βλέπω να περιμένω το XG32UCWG που θα έρθει από Σεπτέμβριο.

Με τι τιμή θα έρθει όμως το συγκεκριμένο..είδα ότι τις δίνουν με κουπόνια των 100 και 200 ευρώ αλλά πρέπει να κάνεις αγορά διπλάσιας αξίας από το κουπόνι.

Δημοσ.

Με το κουπόνι των 100€ θα πάρει φίλος που θέλει έναν cpu οπότε θα γίνει χρήση δεν πάει χαμένο.

Η Asus στα 165hz ελπίζω να είναι στα 800-850€ και το μοντέλο με τα 240hz λογικά κάνα 1000€+ απλά μετά πάμε για αγορά προς BF που ίσως υπάρξει και κάποια μείωση τιμής.

Δημοσ.

BF πέφτει μακριά ακόμα, εκεί όμως όντως πιστεύω θα δούμε καλές τιμές. Εναλλακτικές προτάσεις σήμερα σε 32/4k, MSI και Gigabyte είναι ακριβές, Asus επίσης, μόνο η Dell παίζει γύρω στα 1000 ευρώ. Και σε woled μεριά ακόμα χειρότερα, η LG τις έχει στον θεό ενώ γνώμη μου θα έπρεπε να είναι φθηνότερες από τις QD-OLED. Σε αυτήν την τιμή είναι καλή αγορά η G80, αν είσαι ok με τα ελαττώματα της.

Δημοσ.

Κοιτάω και Amazon που έχει καλές τιμές ειδικά σε Used Like New αλλά φοβάμαι τι παίζει με αυτές.

Συνήθως λένε για φθορά στο εξωτερικό κουτί αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος.

Βέβαια αν έχει κάτι την γυρνάς χωρίς πολλά πολλά αλλά είναι διαδικασία που απαιτεί κάποιο χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και εγώ κοιτάω εκεί αλλά με τα μεταφορικά τις περισσότερες φορές έχουν την ίδια τελική τιμή με εδώ.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ψάχνω μια οθόνη με ενσωματωμένα ηχεία και hdmi, για θέαση κυρίως cosmote tv (όχι για δουλειά γραφείου).

Έχετε να προτείνετε κάποια, τι να προσέξω?

Διάβασα ότι με va panel έχουν καλύτερη αντίθεση, ισχύει? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, astavlas είπε

Καλημέρα.

Ψάχνω μια οθόνη με ενσωματωμένα ηχεία και hdmi, για θέαση κυρίως cosmote tv (όχι για δουλειά γραφείου).

Έχετε να προτείνετε κάποια, τι να προσέξω?

Διάβασα ότι με va panel έχουν καλύτερη αντίθεση, ισχύει? 

εχουν αλλα εξαρταται και ποιο γτ πολλα χανουν σε χρωμα , επισης χανουν και σε γωνια θεασης σε σχεση με τα ips

Δημοσ.

καλησπέρα,

Εχω ξεμείνει με ενα monitor asus 27pg279 και θέλω να παω σε 32 4κ ειμαι έτοιμος να παρω το PG32UCDM αλλα βλεπω οτι ερχονται νεα monitor προς τέλος καλοκαιριου. αξιζει να περιμενω λίγο ακομα ή η διαφορα θα ειναι αμελητέα ; 

Δημοσ.

Έρχονται woled tandem rgb με αυξημένη φωτεινότητα και αντοχή από την LG. Αν θέλεις qd-oled δεν νομίζω ότι περιμένουμε κάτι νέο από την Samsung προς το παρόν. Η τελευταία προσθήκη στις qd-oled ήταν 4rd gen panel 27/4k/240hz.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/6/2025 στις 7:56 ΜΜ, amantas66 είπε

καλησπέρα,

Εχω ξεμείνει με ενα monitor asus 27pg279 και θέλω να παω σε 32 4κ ειμαι έτοιμος να παρω το PG32UCDM αλλα βλεπω οτι ερχονται νεα monitor προς τέλος καλοκαιριου. αξιζει να περιμενω λίγο ακομα ή η διαφορα θα ειναι αμελητέα ; 

Περιμενε το PG32UCDMR αν θες qd oled η το XG32UCWMG αν θες woled.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...