Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες διαβασα πως μια ελληνικη εταιρια θα φιαξει ελληνικες paysafe για εταιριες στοιχηματων οπως την stoixhman κ.α. ΠΙΘΑΝΩΝ να λειτουργουν και για online-games στο εξωτερικο,γενικοτερα για online αγορες. Τωρα πως θα ονομαζεται που θα υπαρχουν ποσο θα κοστιζουν ειναι ακομα αγνωστο το μονο που ξερω ειναι αν θα κυκλοφορισουν θα το κανουν για 2-3 μερες την εβδομαδα για τυχον τεχνικα προβληματα κατι νεοτερω δεν εχω διαβασει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

"Η paysafecard είναι ξανά διαθέσιμη στην Ελλάδα. Οι paysafecard μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς το παρόν μόνο σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς."

https://www.paysafecard.com/el-gr/lp-products/important-information/

Δημοσ.

Το έμαθα κι εγώ με τον άσχημο τρόπο προσπαθώντας να βάλω λεφτά στο steam με 25αρα paysafe. Μου έβγαλε το ίδιο μύνημα...

Κλάψε τα 25 ευρώ τώρα..  :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν βάλεις το pin στο balance του paysafe account και πληρώσεις με το balance του account, δεν το δέχεται?

Δημοσ.

To δοκίμασα και βγάζει το ίδιο μήνυμα. Αυτό που έβαλε ο PtiteClowne παραπάνω...

Σωστά. Χαμένα δεν πάνε,δεσμευμένα ναι! (από την τσέπη σου βέβαια)

Δημοσ.

+

Στην Ελλάδα δεν είναι δυστυχώς προς το παρόν εφικτή η πίστωση της paysafecard MasterCard σου. Το υφιστάμενο διαθέσιμο υπόλοιπο της paysafecard MasterCard παραμένει στην κάρτα σου.

Θα σε ενημερώσουμε άμεσα μόλις το προϊόν μας και όλα τα πλεονεκτήματα που το συνοδεύουν θα είναι και πάλι διαθέσιμο. Ζητάμε την υπομονή και την κατανόησή σου.

grrrrr........

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο σε steam δεν το δεχτηκε στην Bet365 ομως την πηρε χωρις προβληματα (αλλο PIN)

Αν καποιος καταφερει σε steam ας κανει ενα post θα εχω και εγω το νου μου βεβαια ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι άνοιξε λογαριασμό σε ελληνική τράπεζε η Paysafe, οπότε μόνο "εγχώριες" αγορές :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...