BeTheBest Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Χθες διαβασα πως μια ελληνικη εταιρια θα φιαξει ελληνικες paysafe για εταιριες στοιχηματων οπως την stoixhman κ.α. ΠΙΘΑΝΩΝ να λειτουργουν και για online-games στο εξωτερικο,γενικοτερα για online αγορες. Τωρα πως θα ονομαζεται που θα υπαρχουν ποσο θα κοστιζουν ειναι ακομα αγνωστο το μονο που ξερω ειναι αν θα κυκλοφορισουν θα το κανουν για 2-3 μερες την εβδομαδα για τυχον τεχνικα προβληματα κατι νεοτερω δεν εχω διαβασει.
Gilmaru Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά ξέρεις κανείς αν άλλαξε κάτι με τις paysafe?
drake. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι οτι επιστρέφει εντός ημερών καπιοι λένε οτι μπορεί και σήμερα η αύριο
Gilmaru Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 "Η paysafecard επέστρεψε στην Ελλάδα και η αγορά paysafecard PINs είναι άμεσα εφικτή." https://www.paysafecard.com/el-gr/
infin1tyGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 "Η paysafecard είναι ξανά διαθέσιμη στην Ελλάδα. Οι paysafecard μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς το παρόν μόνο σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς." https://www.paysafecard.com/el-gr/lp-products/important-information/
PtiteCl0wne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Άνοιξε αλλά δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις σε πολλα μαγαζια ακομα.
Gilmaru Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το έμαθα κι εγώ με τον άσχημο τρόπο προσπαθώντας να βάλω λεφτά στο steam με 25αρα paysafe. Μου έβγαλε το ίδιο μύνημα... Κλάψε τα 25 ευρώ τώρα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν βάλεις το pin στο balance του paysafe account και πληρώσεις με το balance του account, δεν το δέχεται?
Gilmaru Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 To δοκίμασα και βγάζει το ίδιο μήνυμα. Αυτό που έβαλε ο PtiteClowne παραπάνω... 1
PtiteCl0wne Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 To δοκίμασα και βγάζει το ίδιο μήνυμα. Αυτό που έβαλε ο PtiteClowne παραπάνω... Σωστά. Χαμένα δεν πάνε,δεσμευμένα ναι! (από την τσέπη σου βέβαια)
Etheros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 + Στην Ελλάδα δεν είναι δυστυχώς προς το παρόν εφικτή η πίστωση της paysafecard MasterCard σου. Το υφιστάμενο διαθέσιμο υπόλοιπο της paysafecard MasterCard παραμένει στην κάρτα σου. Θα σε ενημερώσουμε άμεσα μόλις το προϊόν μας και όλα τα πλεονεκτήματα που το συνοδεύουν θα είναι και πάλι διαθέσιμο. Ζητάμε την υπομονή και την κατανόησή σου. grrrrr........
BeTheBest Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω το ιδιο σε steam δεν το δεχτηκε στην Bet365 ομως την πηρε χωρις προβληματα (αλλο PIN) Αν καποιος καταφερει σε steam ας κανει ενα post θα εχω και εγω το νου μου βεβαια ευχαριστω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι μου λέει ότι άνοιξε λογαριασμό σε ελληνική τράπεζε η Paysafe, οπότε μόνο "εγχώριες" αγορές
JohnSyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Από G2A και goldxbox.gr μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Αυτό το pin/balance που έχω τώρα είναι τελείως άχρηστο δηλαδή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα