Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο #grexit,ηθελα να ρωτησω γενικα σαν απειρος γενικα και εχοντας κανει μονο μια σχεση στο παρελθον το πως να παρει καποιος το θαρρος οταν μια κοπελα πχ σε μια καφετερια τον κοιταει εντονα?

Μου εγινε πριν λιγες μερες και σε ενα σημειο διασταυρωθηκαν τα βλεμματα μας και μετα εκεινη κοιταγε συνεχεια απ'οτι μου ειπαν :P. Το θεμα ειναι πως βρισκω το θαρρος για να παω εκει και να μιλησω? Το θεμα ηταν οτι δεν ηταν και μονη της αλλα ουτε και εγω αρα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Καποιος πιο εμπειρος ας απαντησει :ph34r:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παρατάς στα ίσα την παρέα σου λέγοντας τους "ώπα μάγκες είδα φίνο πλάσμα να με κοζάρει και πάω να δω τι παίζει" και φεύγεις και πας καρφί στην παρέα της. Κάνεις ένα σύντομο intro στην παρέα της, ασχολείσαι με όλες ισάξια για λίγο και μετά δίνεις περισσότερο βάση σε αυτήν ζητώντας και συγνώμη από την παρέα της γιατί αυτή είναι που σε ενδιαφέρει. Αυτές θα αρχίσουν να μιλάνε μεταξύ τους έτσι και αλλιώς και εσύ θα έχεις τη στιγμή σου μαζί της. 

Σε κάθε περίπτωση είναι win-win η κατάσταση. Στην χειρότερη να μην σου δώσει σημασία ή να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται οπότε ουσιαστικά δεν χάνεις τίποτα και κερδίζεις μια καλή (και σύντομη) εμπειρία. 

• Like 5
Δημοσ.

Παρατάς στα ίσα την παρέα σου λέγοντας τους "ώπα μάγκες είδα φίνο πλάσμα να με κοζάρει και πάω να δω τι παίζει" και φεύγεις και πας καρφί στην παρέα της. Κάνεις ένα σύντομο intro στην παρέα της, ασχολείσαι με όλες ισάξια για λίγο και μετά δίνεις περισσότερο βάση σε αυτήν ζητώντας και συγνώμη από την παρέα της γιατί αυτή είναι που σε ενδιαφέρει. Αυτές θα αρχίσουν να μιλάνε μεταξύ τους έτσι και αλλιώς και εσύ θα έχεις τη στιγμή σου μαζί της. 

Σε κάθε περίπτωση είναι win-win η κατάσταση. Στην χειρότερη να μην σου δώσει σημασία ή να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται οπότε ουσιαστικά δεν χάνεις τίποτα και κερδίζεις μια καλή (και σύντομη) εμπειρία. 

Το θεμα ειναι να βρω το θαρρος να χωθω,ε ρε πουστη θα το βρω καποια στιγμη :P

Δημοσ.

Ακολούθα την διακριτικά όταν πάει στην τουαλέτα. Μείνε και κάνε ότι πλένεις τα χέρια. Μόλις την δεις να βγαίνει "τσουπ" πετάγεσαι έξω και ρίχνεις την ατάκα: "Και εσύ για ψιλό;" "Έχεζες ε;;;"

• Like 7
Δημοσ.

Πως θα χωθεις  , ε ?  οκ ακου..

θα πας εκει και θα πεις  στην φιλη της ..

''χορευεις ?''

αν σου απαντησει ''ναι΄''

τοτε πες  της

'' ε ,  πηγαινε ριξε ενα χορό να τα πω λιγο με την φιλη σου '' :)

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα στο #grexit,ηθελα να ρωτησω γενικα σαν απειρος γενικα και εχοντας κανει μονο μια σχεση στο παρελθον το πως να παρει καποιος το θαρρος οταν μια κοπελα πχ σε μια καφετερια τον κοιταει εντονα?

Μου εγινε πριν λιγες μερες και σε ενα σημειο διασταυρωθηκαν τα βλεμματα μας και μετα εκεινη κοιταγε συνεχεια απ'οτι μου ειπαν :P. Το θεμα ειναι πως βρισκω το θαρρος για να παω εκει και να μιλησω? Το θεμα ηταν οτι δεν ηταν και μονη της αλλα ουτε και εγω αρα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Καποιος πιο εμπειρος ας απαντησει  :ph34r:

Τι εννοεις απ'οτι σου ειπαν???? Δεν την κοιτας εσυ? Κανεις τον αδιαφορο και cool? :P

Δημοσ.

Εχεις νιώσει αυτό το συναίσθημα που σε γαργαλάει το στομάχι και αρχίζει ανεβάζει παλμούς η καρδιά και αρχίζεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες χωρίς λόγο; Ε λοιπόν είναι το σημάδι ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις το βήμα. Το συναίσθημα αυτό θεωρώ ότι αν το έχεις δεν φεύγει ποτέ όσα χρόνια και αν περάσουν και όσο έμπειρος και να είσαι. 

Ας κάνεις και μαλακία, δεν έγινε τίποτα. Ισα ισα, μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ σου. Οι γυναίκες ναι μεν είναι πολύ εγκεφαλικά όντα αλλά λειτουργεί εξίσου καλά και ο αυθορμητισμός χωρίς να σκεφτείς τίποτα. Πας και ότι βγει. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις νιώσει αυτό το συναίσθημα που σε γαργαλάει το στομάχι και αρχίζει ανεβάζει παλμούς η καρδιά και αρχίζεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες χωρίς λόγο; Ε λοιπόν είναι το σημάδι ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις το βήμα. Το συναίσθημα αυτό θεωρώ ότι αν το έχεις δεν φεύγει ποτέ όσα χρόνια και αν περάσουν και όσο έμπειρος και να είσαι. 

Ας κάνεις και μαλακία, δεν έγινε τίποτα. Ισα ισα, μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ σου. Οι γυναίκες ναι μεν είναι πολύ εγκεφαλικά όντα αλλά λειτουργεί εξίσου καλά και ο αυθορμητισμός χωρίς να σκεφτείς τίποτα. Πας και ότι βγει. 

Αυτο ακριβως ενιωσα οταν την κοιταξα και με κοιταξε :P. Εχεις αρκετο δικιο μαν.

Τι εννοεις απ'οτι σου ειπαν???? Δεν την κοιτας εσυ? Κανεις τον αδιαφορο και cool? :P

Εγω μια φορα κοιταξα και την πετυχα να κοιταει,μετα το επαιξα αδιαφορος χαχαχ :P

Και ποιος σου είπε ότι σε κοιτάει έντονα επειδή σε βρίσκει ωραίο;

Οχι,με κοιταγε συνεχεια επειδη με εβρισκε κακασχημο,σιγουρακι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ακριβως ενιωσα οταν την κοιταξα και με κοιταξε :P. Εχεις αρκετο δικιο μαν.

Εγω μια φορα κοιταξα και την πετυχα να κοιταει,μετα το επαιξα αδιαφορος χαχαχ :P

Οχι,με κοιταγε συνεχεια επειδη με εβρισκε κακασχημο,σιγουρακι.

Κακως..

Δημοσ.

Δυσκολη καταστηαση οταν ειναι με φιλες,Γενικα εκει δεν την πεφτεις ,το ακυρο ειναι σχεδον βεβαιο καθως εχουν πολλους κομπλεξισμους οι γκομενες[πχ τι θα πουν οι φιλες αν δωσεις σε εναν ξενο το τηλ,μην δειξουν ευκολες κτλ]

Εκει πας ,και απλα σταματας ,και λες ενα ,Πως τα πατε κοριτσια ήκ ατι τετοιο αναλογος την περισταση.Και μετα απλα φευγεις και συνεχιζεις με τους φιλους σου.Θελεις να δειξεις οτι περνας πολυ καλα,και οτι εχεις ξανα ερθει σε αυτο το μαγαζι αρκετες φορες και εισαι ανετος

Αν τωρα εισαι μαγκας και θες να μιλησεις στην συγκεκριμενη,ενα πολυ καλο κολπο που κανω εγω σχεδον με καθε κοπελα που με ενδιαφερει ,ειναι οταν λεω γεια,να ζηταω το ονομα της χωρις να δινω το δικο μου.Αν η κοπελα σε γουσταρει ,κατα 90% θα ζητησει να μαθει το ονομα σου,διαφορετικα σε εχει χεσμενο.Πχ ,καλησπερα ,πως σε λενε[σου απανταει ταδε],αν δεν ρωτησει το ονομα σου σε εχει κλασμενο.

Παντως ,κοπελα που γουσταρει,θα σε κοιταξει και μετα θα κοιταξει αλλου,ή προς τα επανω κτλ,δεν θα σε καρφωσει με τιποτα.

Δεν ξερω σχετικα με αυτο,δηλαδη αμα γουσταρει δεν παιζει να σε καρφωσει? Μπορει να μην σου εχει τυχει ή απλα να ειμαι μπαζο ποιος ξερει :P

Δημοσ.

Συμβουλη :

Αν ξανασυμβει κατι παρομοιο και θες να της μιλησεις αλλα κολωσεις και χασεις την ευκαιρια σου τοτε θα το εχεις μετανιωσει και θα λες " τι μ@λ@κ@ς ειμαι που δεν πηγα".

Αυτο μου ειχε συμβει αρκετες φορες μεχρι τη πρωτη φορα που πηρα το θαρρος.
Αν το κανεις μια φορα μετα θα σου φαινεται πιο ευκολο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...