Hellaslover Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλημερα σε ολους, Εχω ενα μικρο προβλημα. Το IP μου στο Craigslist εχει μπλοκαριστει και μου βγαζει αυτο: This IP has been automatically blocked. If you have questions, please email: [email protected], επισης εχω παρατηρησει οτι που και που για να ανοιξω μια σελιδα μου βαζει τα πληκτρολογησω ενα captcha και γραφει αυτο: Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot. Δε ξερω αν σχετιζονται αυτα τα δυο καθολου. Το wifi μου ειναι με κωδικο και δε νομιζω να το κλεβει κανενας, και εχω μονο 1-2 συσκευες συνδεδεμενες.. Στο Craigslist ειχα βαλει μια αγγελια παλια αλλα το IP εγινε block μετα απο αρκετο καιρο. Δεν εκανα spam δηλαδη η τιποτα τετοιο. Μενω εξωτερικο αν εχει σημασια...Επισης εχω παρατηρησει οτι το youtube αργει λιγο να παιξει. Δοκιμασα να βγαλω το modem απο τη μπριζα για πολλες ωρες μηπως κανει ρεσετ το IP αλλα μπα Επισης, κατι ασχετο αλλα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, υπαρχει τροπος να κανω mirror linκ το κινητο στη TV χωρις καλωδιο; Το κινητο μου ειναι το LG G Stylo καi η TV ειναι smart απο Sony. Οποια apps εχω βρει ειναι για να κανω share βιντεος, φωτος κτλ αλλα εγω θελω να κανω στρεαμ απευθειας, εχω app με ελληνικα καναλια και θελω να τα βλεπω στη TV. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα