Daedalus_xD Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Και ναιιι ειναι γεγονος οτι τελοιωσα την 2α λυκειου με 15.7 ΓΜΟ Αποφασισα λοιπον για του χρονου να ακολουθησω βιοτεχνολογια απο 3ο πεδιο και 3η κατευθηνση... υπαρχει καποιος με εμπειρια η γνωσεις πανω στο θεμα της βιοτεχνολογιας η της γεωπονικης; Sharing is Caring
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Και ναιιι ειναι γεγονος οτι τελοιωσα την 2α λυκειου με 15.7 ΓΜΟ Αποφασισα λοιπον για του χρονου να ακολουθησω βιοτεχνολογια απο 3ο πεδιο και 3η κατευθηνση... υπαρχει καποιος με εμπειρια η γνωσεις πανω στο θεμα της βιοτεχνολογιας η της γεωπονικης; Sharing is Caring Δεν καταλαβαινω γιατι ολα τα παιδια με βαση τον ΓΜΟ υπολογιζετε και που μπορειτε να φτασετε στις Πανελλαδικες, αυτο γινοταν απο τα χρονια μου. Υπηρξαν παιδια που ηταν "του 19" στον ΓΜΟ και πατωσαν με κατω απο 11000 μορια. Χαλαρωσε αυτον τον ενα μηνα που εχεις μεχρι να αρχισεις φροντιστηρια αν πηγαινεις και βλεπεις απο το νεο ετος τι θες
green gordon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Φιλε θα εδινα το ενα μου παπαρι ευχαριστως για να γυρισω στην ηλικια σου.Συγνωμη για το οφφτοπικ και καλη επιτυχια οτι κανεις. 2
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το παπάρι είναι ένα, τα άλλα λέγονται αλλιώς! Σορυ για το οφ και από μένα! Α και εγώ θα το έδινα.. 1
φραμπάλα Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δεν θα έδινα κανένα παπάρι, τα θέλω. Και να με πλήρωναν δεν θα ήθελα να γυρίσω σε αυτή την ηλικία. Της χαζομάρας, της ανευθυνότητας και του να σκέφτεσαι τι θα κάνεις στο μέλλον ελπίζοντας σε πολλά από τα οποία ούτε τα μισά δεν πραγματοποιούνται τελικά. Φίλε σου προτείνω τει εργοθεραπείας. Μέχρι τώρα κανένας δεν είναι άνεργος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα