Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ναιιι ειναι γεγονος οτι τελοιωσα την 2α λυκειου με 15.7 ΓΜΟ

Αποφασισα λοιπον για του χρονου να ακολουθησω βιοτεχνολογια απο 3ο πεδιο και 3η κατευθηνση...

υπαρχει καποιος με εμπειρια η γνωσεις πανω στο θεμα της βιοτεχνολογιας η της γεωπονικης;

Sharing is Caring :)

Δημοσ.

Και ναιιι ειναι γεγονος οτι τελοιωσα την 2α λυκειου με 15.7 ΓΜΟ

Αποφασισα λοιπον για του χρονου να ακολουθησω βιοτεχνολογια απο 3ο πεδιο και 3η κατευθηνση...

υπαρχει καποιος με εμπειρια η γνωσεις πανω στο θεμα της βιοτεχνολογιας η της γεωπονικης;

Sharing is Caring :)

Δεν καταλαβαινω γιατι ολα τα παιδια με βαση τον ΓΜΟ υπολογιζετε και που μπορειτε να φτασετε στις Πανελλαδικες, αυτο γινοταν απο τα χρονια μου. Υπηρξαν παιδια που ηταν "του 19" στον ΓΜΟ και πατωσαν με κατω απο 11000 μορια. Χαλαρωσε αυτον τον ενα μηνα που εχεις μεχρι να αρχισεις φροντιστηρια αν πηγαινεις και βλεπεις απο το νεο ετος τι θες

Δημοσ.

Φιλε θα εδινα το ενα μου παπαρι ευχαριστως για να γυρισω στην ηλικια σου.Συγνωμη για το οφφτοπικ και καλη επιτυχια οτι κανεις.

• Like 2
Δημοσ.

Το παπάρι είναι ένα, τα άλλα λέγονται αλλιώς!

Σορυ για το οφ και από μένα!

Α και εγώ θα το έδινα..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα έδινα κανένα παπάρι, τα θέλω. Και να με πλήρωναν δεν θα ήθελα να γυρίσω σε αυτή την ηλικία. Της χαζομάρας, της ανευθυνότητας και του να σκέφτεσαι τι θα κάνεις στο μέλλον ελπίζοντας σε πολλά από τα οποία ούτε τα μισά δεν πραγματοποιούνται τελικά.

Φίλε σου προτείνω τει εργοθεραπείας. Μέχρι τώρα κανένας δεν είναι άνεργος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...