kougi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλησπερα. Οπως λεει και ο τιτλος χαριζεται (η δινεται για ενα συμβολικο ποσο, επιλογη του μελλοντικου ιδιοκτητη) καθαροαιμο μποξερ θηλυκο 7 μηνων αγορασμενο απο εξωτερικο με χαρτια, εμβολιασμενο κλπ. Το ποσταρω και εδω γιατι ειναι μεγαλη αναγκη, αν καποιος admin το θεωρει τελειως off topic μπορει φυσικα να το σβησει. Την μικρη την εχει ενας φιλος μου στον βυρωνα, και λογω της καινουργιας του δουλειας δε βρισκει καθολου χρονο να ασχοληθει μαζι της και προτιμαει να την δωσει για να μην μαραζωσει το σκυλι. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει μηνυμα εδω η στο fb στο προφιλ Nikos Kougianos. Μονο για ατομα απο Αθηνα.
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 γνώμη μου καλύτερα να το κρατήσει το σκυλί και ας μην βρίσκει τόσο χρόνο να ασχοληθεί ,7 μηνών λογικά έχει μάθει τα βασικά , αλλα ακόμα κ αν δεν μπορεί να ξυπνάει 15-20 λεπτά νωρίτερα να το βγάλει μια βόλτα ας το βγάζει 1-2 φορές την εβδομάδα που θα μπορεί να βρίσκει λίγο έστω χρόνο (εκτός αν δουλεύει κάπου εσώκλειστος..) απ το να το δώσει κάπου στην τύχη που δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει κάθε εκδοχή μου φαίνεται καλύτερη Μα να έχεις ενα κουτάβι και να το δίνεις στα τυφλά για τέτοιο λόγο μου θυμίζει αγγελία τύπου "χαρίζω ps3 επειδή δεν έχω χρόνο να παίξω και δε θέλω να πάει χαμένο" , να πω οτι έφευγε ξαφνικά στο εξωτερικό κ δεν μπορούσε να το πάρει μαζί ναι , αλλα τώρα αφού δεν έχει κάποιον γνωστό του να το δώσει , είναι κομματάκι τραγικό, μη νομίζεις οτι επειδή εκ πρώτης όψεως θα ειναι χαμογελαστοί οι νέοι ιδιοκτήτες οτι θα είναι και η ζωή του ζώου έτσι...
kougi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Συμφωνω απολυτα μαζι σου, αλλα δυστυχως δεν εξαρταται απο μενα. Εχει ηδη παρει την αποφαση να το δωσει το συντομοτερο δυνατον και προσπαθω να τον βοηθησω να βρουμε την καλυτερη λυση.Φαντασου αυτες τις μερες το κραταω εγω γιατι πλεον δεν εχει το σθενος να ασχοληθει. Εννοειται οτι σε οποιον προκειται να δωθει θα υπαρξει πρωτα συναντηση απο κοντα για γνωριμια κλπ, χωρις αυτο βεβαια να εγγυαται οτι το ζωο θα παει στα καλυτερα χερια, αλλα τουλαχιστον δεν θα ειναι τελειως στην τυχη. 1
Backpacker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 γνώμη μου καλύτερα να το κρατήσει το σκυλί και ας μην βρίσκει τόσο χρόνο να ασχοληθεί ,7 μηνών λογικά έχει μάθει τα βασικά , αλλα ακόμα κ αν δεν μπορεί να ξυπνάει 15-20 λεπτά νωρίτερα να το βγάλει μια βόλτα ας το βγάζει 1-2 φορές την εβδομάδα που θα μπορεί να βρίσκει λίγο έστω χρόνο (εκτός αν δουλεύει κάπου εσώκλειστος..) απ το να το δώσει κάπου στην τύχη που δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει κάθε εκδοχή μου φαίνεται καλύτερη Μα να έχεις ενα κουτάβι και να το δίνεις στα τυφλά για τέτοιο λόγο μου θυμίζει αγγελία τύπου "χαρίζω ps3 επειδή δεν έχω χρόνο να παίξω και δε θέλω να πάει χαμένο" , να πω οτι έφευγε ξαφνικά στο εξωτερικό κ δεν μπορούσε να το πάρει μαζί ναι , αλλα τώρα αφού δεν έχει κάποιον γνωστό του να το δώσει , είναι κομματάκι τραγικό, μη νομίζεις οτι επειδή εκ πρώτης όψεως θα ειναι χαμογελαστοί οι νέοι ιδιοκτήτες οτι θα είναι και η ζωή του ζώου έτσι... Αν είναι να χεις σκυλί (και πόσο μάλλον μπόξερ που είναι πολύ ενεργητικά) και να το βγάζεις βόλτα 1-2 φορές την εβδομάδα (ενώ χρειάζεται 2 φορές την μέρα) και να μένει ολομόναχο σε ένα σπιτακι ή σε κάνα μπαλκονι και γω δεν ξερω ποσες ώρες την μέρα τι να πω! Το σκυλί θα μαραζώσει στον υπέρτατο βαθμό!! 1
kougi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ηδη εχει δειξει σημαδια καταθλιψης το σκυλι, γι αυτο εγραψα οτι ειναι αναγκη. Τον τελευταιο μηνα ζητημα να την εβγαλε 5 φορες. Ευτυχως την εχει σε σχετικα μεγαλο μπαλκονι και μεσα στο σπιτι οποτε δεν εχει προβλημα κινητικοτητας, αλλα ειναι στενοχωρημενο και καθεται ολη την μερα στο κρεβατι της. Τελοσπαντων λογικα θα βρεθει καποιος να την δωσουμε γιατι δεν ειναι πολυ μεγαλη και ειναι και ακριβη ρατσα.
Backpacker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δεν είναι μόνο ο χώρος...χρειάζεται τα άλλα σκυλιά το σκυλί...χρειάζεται χώρο να τρέξει και οχι μονο να περπατάει δεξιά αριστερά...φυσιολογικά έχει πέσει σε κατάθλιψη.
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 αυτό που ξέρω ειναι οτι ο καθένας μας θα πρέπει να το σκέφτεται καλά πριν πάρει κατοικίδιο πόσο μάλλον σκύλο που θέλει έξτρα ενασχόληση (βόλτες).θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας οτι θα χρειάζεται να ξεκλέβουμε τουλάχιστον μισή ώρα τη μέρα να ασχοληθούμε μαζί του για τα επόμενα 15? ίσως και παραπάνω χρόνια και πιστεύω πως όλοι μπορούμε , δηλαδή μην κοιμάσαι οκτώ ώρες κοιμήσου επτάμισι , ξύπνα μισή ώρα νωρίτερα και βγάλτον βόλτα. Δεν γνωρίζω την κατάσταση που βρίσκεται ο ιδιοκτήτης (αν μένει μόνος του κλπ) αλλα sorry η δικαιολογία αυτή δεν στέκει. Πολλοί έχουν δουλειές και παιδιά κλπ και έχουν σκύλο και ειναι χαρούμενος , αν βρει αγάπη το ζωντανό θα είναι χαρούμενο. Δεν του φταίει το διαμέρισμα και σε κήπο θα μπορούσε να είναι χωρίς να του δίνουν σημασία και να μαραζώνει.Ο σκύλος δεν ειναι γκόμενα να χρειάζεται να είστε αυτοκόλλητοι ..μια βόλτα πριν ή μετά τον ύπνο μας είναι αρκετή για να μη φρικάρει σε περιόδους πιεσμένου ωραρίου-προγράμματος και ειναι καλύτερη λύση απ το να το δώσεις στα τυφλά , που εκεί ειναι χειρότερο και απ το να βγαίνει 1-2 φορές την εβδομάδα, αυτό έλεγα.Τέσπα , εμένα αυτή ειναι η γνώμη μου με την προσωπική μου πείρα αφού έχω πολλών ειδών ζώα εδώ και 20 χρόνια , μεταξύ αυτών και σκύλους , δεν επιμένω οτι ειναι και σωστή. Ηδη εχει δειξει σημαδια καταθλιψης το σκυλι, γι αυτο εγραψα οτι ειναι αναγκη. Τον τελευταιο μηνα ζητημα να την εβγαλε 5 φορες. Ευτυχως την εχει σε σχετικα μεγαλο μπαλκονι και μεσα στο σπιτι οποτε δεν εχει προβλημα κινητικοτητας, αλλα ειναι στενοχωρημενο και καθεται ολη την μερα στο κρεβατι της. Τελοσπαντων λογικα θα βρεθει καποιος να την δωσουμε γιατι δεν ειναι πολυ μεγαλη και ειναι και ακριβη ρατσα. αν και θα μπορούσε όπως είπα να την βγάζει καθημερινά για 10-15 λεπτά απότι φαίνεται δεν υπάρχει όρεξη ή γενικότερη όρεξη , άνθρωποι είμαστε δεν τον ξέρω ούτε ξέρω την κατάσταση του αυτή τη στιγμή , οπότε όντως η καλύτερη λύση ειναι να το δώσει αν ειναι έτσι τα πράγματα. Απλά λίγο προσοχή που θα το δώσετε γιατι την πάτησα στο παρελθόν και με συγγενή μου και ακόμα το θυμάμαι. 3
kougi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 ΚΑΜΙΑ δικαιολογια δεν υπαρχει και το λεω εγω που ειμαι και φιλος του. Ισως η μονη δικαιολογια ειναι οτι μενει μονος του αλλα αυτο ισχυε και οταν επαιρνε την αποφαση να παρει σκυλι. Ειναι αυτο που ειπες, αν του δειξεις αγαπη του ζωντανου θα ειναι καλα και ας μην το βγαζεις 2 φορες τη μερα. Αλλα οπως ειπες δεν υπαρχει ορεξη γενικοτερα. Και η δικια μου η πιτμπουλινα οταν δεν την βγαζω πολλη ωρα εξω για τον α,β λογο ερχεται και με κουτουλαει να παιξουμε, κοπανιομαστε 10 λεπτα και ειναι χαρουμενη. Τελοσπαντων εγω δεν ανοιξα το θεμα για να κρινω κανεναν, του τα εχω πει και απο κοντα, αλλα θεωρω κι εγω οτι η καλυτερη λυση ειναι να δωθει. 1
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 H καλύτερη λύση ήταν μάλλον να μην το είχε πάρει το ζωντανό .. Μου θυμίζει ανάλογη περίπτωση γνωστού που άπλα όταν είδε ότι ζορίζει το πράμα και ότι τον περιορίζει στράφηκε στην εύκολη λύση .. ( φυσικά δεν γνωρίζω τον άνθρωπο σε αυτή τη περίπτωση ) .. Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω το θέμα είναι να βρει την αγάπη .. Αυτή θα τον κάνει χαρούμενο τον σκύλο όχι η βόλτα... Έχει τύχει να λείπω από το σπίτι παραπάνω από την μίση μέρα για αρκετό χρονικό διάστημα και το λιονταρι μου δεν έπεσε σε καμιά κατάθλιψη.. Γνώριζε ότι θα έρθω και θα τον πάρω μια αγκαλιά γνώριζε ότι θα τον χτενίσω θα τον χαδέψω ... Είχε το φαγητό του το νερό του , Πριν φυγω του άφηνα παιχνίδια να παίζει διαφορά να μασουλάει , του έκρυβα μερικές λιχουδιές μέσα στο σπίτι ώστε να ψάχνει να τις βρει και να έχει να ασχολείται .. Φυσικά η βόλτα είναι πολύ σημαντική άλλα το παν είναι η αγάπη.. Τα σκυλιά καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα από όσα φαντάζονται μερικοί ... 4
tz3s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν είναι μόνο ο χώρος...χρειάζεται τα άλλα σκυλιά το σκυλί...χρειάζεται χώρο να τρέξει και οχι μονο να περπατάει δεξιά αριστερά...φυσιολογικά έχει πέσει σε κατάθλιψη. Απαγορευεται αυτη η κατευθυνση.. μην σε ακουσει η Ζωη!!! υ.γ. Το παιδι προσπαθει να δωσει ενα σκυλι που για δικους του λογους τελικα δεν μπορει να το κρατησει! Δεν θελει να λυσει το Κυπριακο!! Οποιος δεν το θελει προτεινω να μην γραφει! Δεν θα καταφερει τον σκοπο του στην τελικη ετσι 1
j0hnn1e Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Πού βρίσκεται το σκυλί? Περιοχή εννοω. Στείλε μου ενα π.μ.
Isabelle2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μακάρι να βρείτε κάτι! Και να μην το δώσετε στον πρώτο τυχόντα, να το ψάξετε λιγάκι ώστε να είστε σίγουροι ότι το θέλει το σκυλί και είναι υπεύθυνος και σε θέση να το φροντίσει. Ίσως έχω κι εγώ κάποιον υπόψιν μου, θα ρωτήσω κι αν υπάρχει ενδιαφέρον θα σε ενημερώσω! 2
kougi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μακάρι να βρείτε κάτι! Και να μην το δώσετε στον πρώτο τυχόντα, να το ψάξετε λιγάκι ώστε να είστε σίγουροι ότι το θέλει το σκυλί και είναι υπεύθυνος και σε θέση να το φροντίσει. Ίσως έχω κι εγώ κάποιον υπόψιν μου, θα ρωτήσω κι αν υπάρχει ενδιαφέρον θα σε ενημερώσω! Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Εννοειται πως δε θα το δωσουμε στον πρωτο τυχοντα, ειπα θα υπαρξει και συναντηση απο κοντα και θα προσπαθησουμε να βρουμε καποιον που να ενδιαφερεται πραγματικα. Το σκυλι βρισκεται Βυρωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα