Προς το περιεχόμενο

LG g4 vs Samsung galaxy s6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελετε ενα απο τα κορυφαια smartphone της αγορας και καταλειγετε στα 2 παραπανω .

Ποιο θα αγοραζατε και γιατι?

Υ.Γ.Επεσε η τιμη του lg g4  και  θα πεσει  και αλλο σχετικα  γρηγορα φανταζομαι.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μπαταρια του G4 ειναι για κλαμματα...Το s6 γενικα ειναι πιο γρηγορο σε καθημερινη χρηση, πιο μικρο και με καλυτερο πιασιμο στο χερι. Απο την αλλη, το s6 ειναι πιο στρωμενο απο το g4, αφου το δευτερο θελει ακομα καποια update για να στρωσει.

Εγω παντως εδωσα το s6 για να κρατησω το g4 και δεν το μετανιωνω αφου προσωπικα η εμπειρια χρησης μου φαινεται καλυτερη σε σχεση με του s6 κυριως λογω UI.

• Like 1
Δημοσ.

Θελετε ενα απο τα κορυφαια smartphone της αγορας και καταλειγετε στα 2 παραπανω .

Ποιο θα αγοραζατε και γιατι?

Υ.Γ.Επεσε η τιμη του lg g4  και  θα πεσει  και αλλο σχετικα  γρηγορα φανταζομαι.

Για την ακριβεια ανεβηκε η τιμη του G4 αν δεις και μονος σου την εξελιξη τιμων στο Skroutz.

Επισης το G4 με δερμα ειναι ακριβοτερο απο το απλο G4.

Ουτως ή αλλως αυτο το κακο εχουν τα Android οτι με τα πολλα μοντελα που υπαρχουν και με την πτωση τιμων που εχουν λογω κορεσμου ποτε δεν αξιζει η αγορα τους οταν πρωτοβγαινουν.

Στην πραξη G4 και S6 ειναι μια απο τα ιδια,και αρα οποιο και να παρεις θα σε καλυψει.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ακριβεια ανεβηκε η τιμη του G4 αν δεις και μονος σου την εξελιξη τιμων στο Skroutz.

Επισης το G4 με δερμα ειναι ακριβοτερο απο το απλο G4.

Ουτως ή αλλως αυτο το κακο εχουν τα Android οτι με τα πολλα μοντελα που υπαρχουν και με την πτωση τιμων που εχουν λογω κορεσμου ποτε δεν αξιζει η αγορα τους οταν πρωτοβγαινουν.

Στην πραξη G4 και S6 ειναι μια απο τα ιδια,και αρα οποιο και να παρεις θα σε καλυψει.

Στο οτι επεσε ενοοω οτι απο 528 που ειχε στην αρχη επεσε στα 462 βεβαια τωρα πηγα στα 483.Τεσπα καλα σιγουρα σε καλυποτουν και τα 2 δεν συζητησω αλλα εσενα αν σου ελεγαν παρε ενα απο τα 2 πιο θα διαλεγες?

Δημοσ.

Εγω θα επαιρνα το μικροτερο σε μεγεθος που στην περιπτωση μας ειναι το S6. Απο Specs και καμερα τα κινητα ειναι πανω κατω τα ιδια,μπαταρια τιποτα το ιδιαιτερο και τα 2 αν και το G4 εχει λιγο μεγαλυτερη,και δεν ειμαι οπαδος του δερματος που εβαλε η LG.

Δημοσ.

Εγω θα επαιρνα το μικροτερο σε μεγεθος που στην περιπτωση μας ειναι το S6. Απο Specs και καμερα τα κινητα ειναι πανω κατω τα ιδια,μπαταρια τιποτα το ιδιαιτερο και τα 2 αν και το G4 εχει λιγο μεγαλυτερη,και δεν ειμαι οπαδος του δερματος που εβαλε η LG.

Ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά από κοντά είναι πολύ καλύτερο από όσο φαίνεται στις φώτος, επιπλέον έχει καλή αίσθηση στο χέρι.

Μεγάλωσε όμως σε σχέση με το 3, και με προβληματίζει λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά από κοντά είναι πολύ καλύτερο από όσο φαίνεται στις φώτος, επιπλέον έχει καλή αίσθηση στο χέρι.

Μεγάλωσε όμως σε σχέση με το 3, και με προβληματίζει λίγο.

Προσωπικα αν και κυκλοφορω πλεον με τσαντακι μεσης θεωρω για τον εαυτο μου αντε μεχρι 5 ιντσες οτι ειναι το μεγιστο που μπορω να εχω σε κινητο.

Αν πχ εβλεπα πολλα video,επαιζα πολλα παιχνιδια ή ακομα εστελνα και πολλα Mail(οπου βοηθαει η μεγαλη οθονη οπως και να το κανεις)τοτε θα πηγαινα βασικα μια και καλη σε Phablet τυπου Note 4(αλλα οχι Note 4 :P) οπου ειναι και απολαυση.

Αυτη την λογικη του βγαζω 5.5 ιντσες κινητο σαν εταιρια αλλα δεν το θεωρω Phablet δεν την καταλαβαινω. Και για το δερμα ο λογος που αντιδραω ειναι γιατι οπως συνηθιζω σε τετοιες ιντσες θα του εβαζα ουτως ή αλλως θηκη,κοινως παει η αισθηση του δερματος :P

Δημοσ.

Κακό multitasking όμως.

Αν περιμεναμε σοβαρο Multitasking απο κινητα 5 και 5.5ιντσων σωθηκαμε :P Γιαυτο αλλωστε υπαρχουν και οι υπολογιστες να κανεις την δουλεια σου καλυτερα :D

Δημοσ.

έχω βαρεθεί να ακούω για την <<ποιότητα >> του s6,Ειδικά η περισσότεροι από εσάς που το λέτε αυτό , βάζετε θήκη στα κινητά σας, που είναι η ποιότητα; Δηλαδή η σειρά xperia z, δεν ήταν ποιοτική; απλά επειδή το έκανε η Samsung άλλαξε κάτι;

Όπως και να το κάνουμε το s6 δεν έχει τίποτα αρνητικο εκτός της μπαταρίας του

• Like 2
Δημοσ.

έχω βαρεθεί να ακούω για την <<ποιότητα >> του s6,Ειδικά η περισσότεροι από εσάς που το λέτε αυτό , βάζετε θήκη στα κινητά σας, που είναι η ποιότητα; Δηλαδή η σειρά xperia z, δεν ήταν ποιοτική; απλά επειδή το έκανε η Samsung άλλαξε κάτι;

Όπως και να το κάνουμε το s6 δεν έχει τίποτα αρνητικο εκτός της μπαταρίας του

-sd slot

-αδιαβροχο(σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο S5 παντα)

-τσιμπημενη τιμη,ειδικα το edge σε σχεση με αλλα κινητα

Και μολις τωρα ειδα οτι η τιμη στο S6 ανεβηκε σε μια μερα 20ευρω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-sd slot

-αδιαβροχο(σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο S5 παντα)

-τσιμπημενη τιμη,ειδικα το edge σε σχεση με αλλα κινητα

Και μολις τωρα ειδα οτι η τιμη στο S6 ανεβηκε σε μια μερα 20ευρω.

Η τιμη είναι φυσιολογική(βλεπε Apple, Htc που δεν πέφτει)

Το sd slot δεν είναι πρόβλημα σχεδόν όλους τους καλύπτει 24gb...και οποιοβ δε.... μπορεί να πάρει 128-64gb

Για το edge (δυστυχώς πληρώνουμε σχεδιασμό και όχι κάτι καλύτερο)

Για το <αδιαβροχο > σου έχει βραχει ποτέ κινητό;

Επεξ/σία από kostas8080
Δημοσ.

Η τιμη είναι φυσιολογική(βλεπε Apple, Htc που δεν πέφτει)

Το sd slot δεν είναι πρόβλημα σχεδόν όλους τους καλύπτει 24gb...και οποιοβ δε.... μπορεί να πάρει 127-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 4gb

Για το edge (δυστυχώς πληρώνουμε σχεδιασμό και όχι κάτι καλύτερο)

Για το <αδιαβροχο > σου έχει βραχει ποτέ κινητό;

Τα παραπανω τα αναφερω καθαρα σε σχεση με το S5 οχι οτι επειδη δεν ειναι αδιαβροχο μην το παρει κοσμος.

Και το Sd Slot πιο πολυ το αναφερω σαν αλλαγη πολιτικης και νοοτροπιας στην Samsung κατι που το κραζει κοσμος. Δηλαδη οτι παει να γινει αυτο που κοροιδευει την αλλη γνωστη εταιρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...