Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω σημερα να κανω μια αγορα απο το ebay και δεν με αφηνει να πληρωσω το paypal, και μου ζητα να εισαγω αλλη πιστωτικη καρτα.Εχω συνδεσει το λογαριασμο μου με μια προπληρωμενη της Πειραιως και η αγορα που ηθελα να κανω δεν ξεπερνουσε τα 10 ευρω...Εντωμεταξυ την Κυριακη εκανα καποιες παραγγελίές χώρίς πρόβλήμά.Σάς έχέί σύμβέί?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει αναφερθεί από πολλούς χρήστες.

Oι κάρτες είναι μπλοκαρισμένες από τις ελληνικές τράπεζες, χρήμα προς εξωτερικό απαγορευτικό υπό τις παρούσες συνθήκες.

Αν έχεις διαθέσιμο ποσό μέσα στο balance του paypal, τότε μόνο κάνεις την αγορά σου κανονικά (αφού δεν περνάει από κάρτα κλπ).

Οι πρώτες αναφορές για τον περιορισμό έγιναν μεσημέρι Δευτέρας, πρώτα από την Paysafe και λίγες ώρες μετά ακολούθησε το Paypal. Οπότε Κυριακή απλά πρόλαβες.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιο παράλληλο ευτυχισμένο σύμπαν ζούσες μέχρι σήμερα και δεν πήρες χαμπάρι;

Αν είναι εύκολο να μετακομίσουμε..

• Like 2
Δημοσ.

<p>Σημερα πηγα να αγορασω κατι απο public με paypal και δεν γινοταν η συνναλαγη ενω εχουν πει για αγορες εκτος ελλαδας οτι ακυρωθηκαν οι συνναλαγες .</p>

Δημοσ.

αχ .. και τη Κυριακή πρέπει να ψηφίσουμε κιόλας .. και το λεω με ολα τα υπονοούμενα που μπορεί να σκευτει καποιος. 

Δημοσ.

<p>Πριν λιγο εκανα αγορα μεσω paypal και μου τραβηξε τα 2,80€ απο την καρτα κανονικα χωρις προβλημα.Τωρα τι να πω...Σε αλλους γινεται και σε αλλους οχι?</p>

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, όσοι έχετε καταφέρει να πληρώσετε/μεταφέρετε χρήματα μέσω paypal, μπορείτε να δώσετε μερικές πληροφορίες για την τράπεζα,κάρτα και αν ήταν πληρωμή η μεταφορά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

<p>Ηταν αγορα απο το ebay και συγκεκριμενα σε κινεζο πωλητη.Εχω balance στο paypal κατω των 2 δολλαριων αλλα μου πηρε ολο το ποσο που πληρωσα μονο απο την καρτα που ειδα στο winbank..Πειραιως χρεωστικη</p>

Δημοσ.

Ετσι εξηγειται γιατι προλαβα την κυριακη και τωρα δεν.θα προσπαθησω να κανω παραγγελια στην Ελλαδα και να πληρωσω με paypal να δω τι γινεται.Δυστυχως ολα τα χρηματα τα τραβαει απο την καρτα μου, το balance που ειχα εχει εξαντληθει.

Σε ποιο παράλληλο ευτυχισμένο σύμπαν ζούσες μέχρι σήμερα και δεν πήρες χαμπάρι;

Αν είναι εύκολο να μετακομίσουμε..

Χαλαρωσεεε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...