Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό εξωτερικού προς λογαριασμό εσωτερικού γίνεται?

[από εσωτερικού προς εσωτερικού φαντάζομαι ναι]

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό εξωτερικού προς λογαριασμό εσωτερικού γίνεται?

[από εσωτερικού προς εσωτερικού φαντάζομαι ναι]

Ναι.

Δημοσ.

μαγκες, ανεξαρτητως αν γινει συμφωνια, ξεχαστε αγορες απο εξωτερικο και γενικα κινηση συναλλαγματος απο ιδιωτες προς εξωτερικο, για τα επομενα χρονια

θα αγοραζετε μονο ο,τι πωλειται εδω, σε ο,τι τιμη θα θελουν να πουλησουν οι δικοι μας, εκτος και αν ειστε τυχεροι και ταξιδευετε συχνα εξω

πλεον παιζουμε με τους δικους τους ορους (των εξω). μπηκαμε και επισημα blacklist. μεχρι να αποκατασταθει η οποια εμπιστοσυνη, μεχρι να ακολουθησουμε (και να ολοκληρωσουμε) τα οποια μετρα θα μας επιβαλλουν, μεχρι να μειωσουμε ελλειματα, μεχρι να, να...θα υπαρχουν ολοι οι σημερινοι περιορισμοι, με εξαιρεση ισως τις επιχειρησεις, για να μπορεσει να κινηθει η εγχωρια αγορα.

κοινως, grexit με ευρω..

Δημοσ.

Κερδισα μια δημοπρασια ενος μικροεργαλειου με κοστος 1,84 λιρες, περιπου 2,5ευρω. Εκανα την προσφορα πριν ξεκινησει αυτη η ιστορια, τωρα δεν μου επιτρεπει να πληρωσω τα 2,5ευρω.
Τι κανω; Ο λογαριασμος μου στο paypal δεν εχει υπολοιπο, τραβαει/χρεωνει την καρτα για καθε αγορα.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να στείλεις λεφτά έξω. Μόνο σε φάκελο και αν έχεις κάναν γνωστό συγγενή έξω ή με ξένη κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

@οrck

1) Βρίσκεις φίλο, γνωστό κλπ να έχει υπόλοιπο στο balance του να σου στείλει

2) Αν δεν βρεις, επικοινωνείς με τον πωλητή και του εξηγείς την κατάσταση -που δεν θέλει και πολύ πειθώ, και οι πέτρες ξερουν τι γίνεται- να στο ακυρώσει (δεν θυμάμαι λεπτομερειες πως και τι, αλλά όπως ακυρώνονται αγορές, λογικά γίνεται και με δημοπρασία).

• Like 1
Δημοσ.

<p>

μαγκες, ανεξαρτητως αν γινει συμφωνια, ξεχαστε αγορες απο εξωτερικο και γενικα κινηση συναλλαγματος απο ιδιωτες προς εξωτερικο, για τα επομενα χρονια<br />

<br />

θα αγοραζετε μονο ο,τι πωλειται εδω, σε ο,τι τιμη θα θελουν να πουλησουν οι δικοι μας, εκτος και αν ειστε τυχεροι και ταξιδευετε συχνα εξω<br />

<br />

πλεον παιζουμε με τους δικους τους ορους (των εξω). μπηκαμε και επισημα blacklist. μεχρι να αποκατασταθει η οποια εμπιστοσυνη, μεχρι να ακολουθησουμε (και να ολοκληρωσουμε) τα οποια μετρα θα μας επιβαλλουν, μεχρι να μειωσουμε ελλειματα, μεχρι να, να...θα υπαρχουν ολοι οι σημερινοι περιορισμοι, με εξαιρεση ισως τις επιχειρησεις, για να μπορεσει να κινηθει η εγχωρια αγορα.<br />

<br />

κοινως, grexit με ευρω..<br />

</p><p> </p><p>

Εγω νομιζω οτι μπορει και για 40 χρονια να μην μας αφηνουν...για αυτο εγω χτες πληρωσα κατι στο ebay κανονικα</p>

Δημοσ.

<p></p><p> </p><p>

Εγω νομιζω οτι μπορει και για 40 χρονια να μην μας αφηνουν...για αυτο εγω χτες πληρωσα κατι στο ebay κανονικα</p>

αν η προπληρωμενη σου ειχε χρηματα μπορουσες μεχρι ο,τι ειχε μεσα. πανε να φορτισεις τωρα προπληρωμενη, η να χρεωσεις ελληνικη πιστωτικη να σε δω

για τα αλλα, εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

<br />

Εγω νομιζω οτι μπορει και για 40 χρονια να μην μας αφηνουν...για αυτο εγω χτες πληρωσα κατι στο ebay κανονικα<br />

αν η προπληρωμενη σου ειχε χρηματα μπορουσες μεχρι ο,τι ειχε μεσα. πανε να φορτισεις τωρα προπληρωμενη, η να χρεωσεις ελληνικη πιστωτικη να σε δω<br />

<br />

για τα αλλα, εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε<br />

<br />

Χρεωστικη εχω.Ουτε prepaid ουτε πιστωτικη</p>

Δημοσ.

<p>@οrck</p>

<p>1) Βρίσκεις φίλο, γνωστό κλπ να έχει υπόλοιπο στο balance του να σου στείλει</p>

<p>2) Αν δεν βρεις, επικοινωνείς με τον πωλητή και του εξηγείς την κατάσταση -που δεν θέλει και πολύ πειθώ, και οι πέτρες ξερουν τι γίνεται- να στο ακυρώσει (δεν θυμάμαι λεπτομερειες πως και τι, αλλά όπως ακυρώνονται αγορές, λογικά γίνεται και με δημοπρασία).</p>

Προσπαθησες ποτε να συννενοηθεις με κινεζο? :P

το μονο που χω να πω ειναι, ευχομαι να ξερει το αγγλικα προκαταρκτικης και θα τα βρειτε!!

Δημοσ.

Οκ δεν θα πεθανουμε κιολας για τις μικροσαχλαμαρες που αγοραζα απο το ebay, προτιμω την αξιοπρεπεια μου και την ελπιδα οτι θα μπορεσουν τα παιδια μου να κοιταξουν μια μερα τον ηλιο. Εγω (και ολη η γενια μου) ξερω οτι εχω καει ολοκληρωτικα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...