Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω φτιάξει ένα σύστημα για να αναβαθμίσω το pc μου , θέλω να μου πείτε αν χρειάζεται να κάνω διορθώσεις σκληρούς δίσκους έβαλα δύο τι μου προτείνετε ;;

περίπου 350-400Ε

post-46373-0-29385900-1435759570_thumb.jpg

Δημοσ.

Εφόσον δεν τον θες για παιχνίδια, δε χρειάζεσαι ξεχωριστή κάρτα γραφικών, θα σε καλύψει η ενστωματωμένη του επεξεργαστή. Μπορείς αντί της κάρτας να προσθέσεις άλλα 4GB RAM.

Απορία: Γιατί 2 SSD;

Δημοσ.

Έναν ssd θα κρατήσω δεν έχω αποφασίσει ποιον, βασικά για το μέγεθος δεν ξέρω αν με καλύψει ο 128αρης, σαν δίσκος είναι καλος;

Για τα υπόλοιπα κομμάτια τι γνώμη έχετε;; να πάω σε κάτι ποιο φθηνό;;

Δημοσ.

Το ξέρω αλλά το έβαλα γιατί δίνει 5 χρόνια εγγύηση και είναι και modular , την μικρή κατηγορία της Coolermaster δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ .

• Like 1
Δημοσ.

chios τι σύστημα έχεις τώρα; Θα πάρεις κάτι καινούριο ως βασικό; Γιατί για internet μπορεί να σου κάνει και παλιότερο.Ότι και να πάρεις από καινούριο θα είναι πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την στιγμή έχω ένα AM2 σύστημα με CPU 5600+ 4gb ram, 640gb hdd wd black.

Αυτό που έπαθα είναι ότι κάηκε η κάρτα γραφικών και είπα μια και καλή να κάνω και ένα φρεσκάρισμα.

Δημοσ.

Βρηκα λίγο χρόνο και κοίταξα τις προτάσεις σας, γιατί μου προτείνετε Intel πλατφόρμα ο amd που έβαλα δεν είναι καλύτερος;;

Δημοσ.

Είτε βάλεις AMD είτε Intel, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε χρειάζεσαι ξεχωριστή κάρτα γραφικών για απλή πλοήγηση στο ίντερνετ. Τώρα για το budget που διαθέτεις, μπορείς να βρεις αντίστοιχες προτάσεις και στις δυο πλατφόρμες που να κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά που θες.

Για τον SSD, τα 120GB δεν είναι λίγα, άλλωστε θα τον χρησιμοποιήσεις για το λειτουργικό σου και προγράμματα, όχι ως αποθηκευτικό χώρο. Οπότε ορίστε η πρότασή μου σε AMD:

http://i.snag.gy/OY9yH.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου το τροφοδοτικό που μου έβαλες σηκώνει μια κάρτα γραφικών στο μέλλον; (έχω γιο 10 χρονών και κανένα παιχνιδάκι θα το παίξει) μέχρι 70-80€ κάρτα όχι παραπάνω.

Δημοσ.

Ο λόγος που έβαλα intel είναι επειδή είναι γενικά πιο γρήγορος ( μικρή σημασία έχει για την περιπτωσή σου δεν θα αντιληφθείς την διαφορά ) αλλά περισσότερο γιατί είναι οικονομικότερος όσον αφορά την κατανάλωση . Αφού όμως λες ότι θα παίζει ο γιός σου ο AMD πιστεύω θα σε καλύψει επειδή έχει ταχύτερη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών από την Intel

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό, δε θα χρειαστείς εξωτερική κάρτα γραφικών, τα ενσωματωμένα γραφικά του παραπάνω επεξεργαστή είναι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε κάρτα των 70-80 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...