mynam3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, θελω να κατεβασω πολλα αρχεια απο easybytez αλλα απο οτι ειδα η συνδρομη εληξε χθες. Να κανω αλλη δεν μπορω λογω της καταστασης, οποτε τι μπορω να κανω? Υπαρχει τροπος ως free να τα βαλω σε προγραμμα και οποτε κατεβουν? Ως free με αφηνει ανα 3-4 λεπτα να βαλω να κατεβει αλλο και κατεβαινουν 4-5 παραλληλα αλλα με ταχυτητα γυρω στα 40 kb/s το 1.
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 E ή θα αγοράσεις αλλη συνδρομή η θα παίξεις με το free δεν υπάρχει αλλος τρόπος
mynam3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να τα βαλω σε προγραμμα και να κατεβαινουν ως free user ? Οποτε κατεβουν, απο το να ειμαι απο πανω και να παιζω με tabs ειναι προτιμοτερο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Πες αν εχεις καποιο φιλο να σου δωσει κωδικούς...Εγω εχω δωσει σε 2 χωρις πρόβλημα.
InfernoN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ξερω τροπο, αλλα πρεπει να δωσεις 3-4 ευρω για 15 μερες μεσω καρτας κινητου
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ξερω τροπο, αλλα πρεπει να δωσεις 3-4 ευρω για 15 μερες μεσω καρτας κινητου Και μετα από τις 15 μερες παλι τα ιδια ?
mynam3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 δεν εχω καποιον που να εχει easybytez, οι περισσοτεροι ειναι των torrents για αυτο και ειπα να βρω μια λυση απο εδω. Μπορεις να μου πεις τον τροπο απο το κινητο ?
InfernoN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Και μετα από τις 15 μερες παλι τα ιδια ? 3-4 ευρω για 15 μερες για τα παντα οχι μονο easybytez σου στελνω pm να το δεις myname 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 3-4 ευρω για 15 μερες για τα παντα οχι μονο easybytez σου στελνω pm να το δεις myname Το easybytez υποστηρειζει μεσω upload και μετατρεπει σε αρχεια easybytez και από αλλους Server αλλα όχι ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα