Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Φίλη μου κληρονόμησε ένα ημιυπόγειο σπίτι το οποίο ήταν παρατημένο αρκετά γύρο στα 2 χρόνια με αποτέλεσμα η κουζίνα να είναι γεμάτη κατσαρίδες και να έχουν απλωθεί σε όλο το σπίτι. Ρίξαμε κατσαριδοκτόνο σε όλη την κουζίνα αλλά τα αυγά τους παραμείναν και μετά από 2 ώρες που ξανά πήγαμε σπίτι είχε γεμίζει πάλι η κουζίνα κατσαριδάκια. Τι μπορούμε να κάνουμε? ένας ατμοκαθαριστής θα κάνει δουλειά? για να κάψει τα αυγά?

Καμιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.

Πρέπει να καλέσει ειδικό.

Είχαμε και εμείς χρόνια πρόβλημα και μετά την επίσκεψη του ειδικού έχουμε ξενοιάσει εδώ και χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Λεφτά δεν :P... 

Α επίσης αυλή δεν υπάρχει τριγύρω απλά είχε κάτι κατσαρόλες με παραλίγο φαγητά και έτσι μαζεύτηκαν.. 

Δημοσ.

Μπορείς να προσπαθήσεις και μόνος σου αλλά με πολύ ισχυρά κατσαριδοκτόνα για επαγγελματίες και όχι με αυτά που πουλάνε στα σουπερ μάρκετ.

Δημοσ.

Απολύμανση από ειδικό μόνο, αλλιώς δεν κάνεις δουλειά. Δεν είναι ακριβά, αν είναι μόνο για ένα δωμάτιο 20-30 ευρω θέλει το πολύ.

^Τα επαγγελματικά φαρμακα θα σου έρθουν πιο ακριβά από το να πληρώσεις έναν επαγγελματία.

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να βάλω κάτι τέτοιο στην κουζίνα. Μετά θα θέλει 8 φορές καθάρισμα γιατί θα κυκλοφορεί και σκύλος σε λίγο καιρό.

Δεν είναι μόνο στην κουζίνα απλά εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και από εκεί θα ξεκίνησαν προφανώς.

Επίσης ξέρω πως όταν σκοτώνεις μια κατσαρίδα μετά την καις (κανίβαλοι :P)... Επειδή είναι λίγο δύσκολο να βάλουμε οικειοθελώς φωτιά στην κουζίνα, θα μπορούσα να καίω με καμινέτο μερικές επιφάνειες (όπως το μάρμαρο και τα πλακάκια) για να καούν? όχι ε? :P

Δημοσ.

for the love of god παρε εναν ειδικο.λιγοτερος κοπος κ φωτιες

Δεν υπάρχουν λεφτά :/ θέλει είδη πολλά το σπίτι...

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει φωτιά το σπίτι :P ξέρω απ' αυτά.. 

Δημοσ.

Τα κατσαριδοκτόνα  που υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ είναι μόνο περιορισμένης χρήσης για να καθαρίσεις καμιά κατσαρίδα όταν την δείς και την ψεκάσεις απευθείας

πάρε ειδικούς απεντεμωτές με 20-30 ευρώ Max βάζουνε ειδικό φάρμακο(γκολίαθ νομίζω λέγεται με μπιλάκια σαν τζελ σε δίαφορα σημεία και καθαρίζουν όλο την φωλία ηρεμέις για αρκετό καιρό που φτάνει 2 χρόνια +

Δημοσ.

αα το βρηκα ξαμολισε μεσα 2-3 αδεσποτες γατες.θα κανουν τη δουλεια :devil: :devil:

Τρώνε τα αυγά?  :blink:

Πες τα άλλα τα apache τα σκοτώνεις αλλά το θέμα είναι με την πυγή τι κάνεις :P

Δημοσ.

τα παντα τρωνε χαχαχαχα!

Θες να έρθεις για ΣΚ? φερε και παρέα :P

Αλήθεια τρώνε τα αυγά? δεν το ήξερα! δλδ θα αρχίσουν να γλύφουν το πάτωμα?  :fear:

Δεν θέλω πολλά χημικά γιατί όπως είπα θα μπει σκύλος (κουτάβι ακόμα) και δεν παίζουμε με αυτά...

Δημοσ.

Για σοβαρή δουλειά σε θέματα εντόμων ή επαγγελματίας ή ελλείψει αυτού (και αυτού $$$) σκευάσματτα καταπολέμησης όχι από σουπερμαρκετ αλλά από καταστήματα με φυτοφάρμακα ή με φυτά γενικότερα.

Βέβαια το κόστος του καλού (επαγγελματικού) φάρμακου μαζί με το κόστος ενός ψεκαστήρα μάλλον στοιχίζει παραπάνω από το να κάνει ένα πέρασμα το απεντομωτής

• Like 1
Δημοσ.

Τα αβγά μπορεί να είναι σε πτυχές που δεν φαντάζεσαι καν ότι θα χώραγε κατσαρίδα και δεν έχεις πρόσβαση. Το θέμα είναι ότι πρέπει να μπει επαγγελματικό φάρμακο ώστε να ξεκληρίσεις όλο το σόι, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να γίνει δουλειά.

Το φάρμακο είναι απολύτως ασφαλές για τον σκύλο. Απλά πρέπει πρώτα να τελειώσει η διαδικασία της απολύμανσης (κάπου 5-7 μέρες, θα σου πει ο ειδικός) ώστε να έχουν σκοτωθεί όλες. Μετά καθαρίζεις τα πτώματα και σφουγγαρίζεις και το σπιτι ειναι ασφαλες μεχρι και για παιδι, οχι απλα σκυλί.

Δεν είναι ακριβό και είναι η μόνη λύση. Δεν φαντάζεσαι πόσα έχω χαλάσει για αυτό το πρόβλημα σε 3 από τα σπίτια που μεναμε παλιότερα, όλα τα δοκιμάσαμε, καταξοδευτήκαμε και δουλεια δεν κάναμε. Μόνο επαγγελματίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...